Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elllllia

pomocy!! zdezorientowana!!

Polecane posty

Gość elllllia

ja mam pytanie!!!! wczesniej bralam cilest i odrazu po skonczonym opakowaniu wzielm mercilon(bez przerwy 7 dniowej- tak mi lekarka opwiedziala) niestety po skonczonym opakowaniu mercilonu nie dostalam miesiaczki. Zrobilam 3 testy wszystkie wyszly negatywne.Wczoraj bylam u lekarza i mnie nastraszyla.Powiedziala ze testy nie zawsze wykaza ciaze , ze przez te 1 opakowanie mercilonu nie bylam zabezpieczona, ze dopiero od 2 dziala!! jestem przy 8 tabletce z nowego opakowania i pani gin kazala mi je odstawic poczekac 7 dni na miesiaczke jak sie pojawi to wziasc znow tabletki a jak nie to za 2 tyg na usg. Przyznam sie ze troche zglupialam bo na opakowaniu pisze ze od 1 tabletki zabezpiecza i skoro mam rozregulowany cykl to przerywajac w polowie opakowanie nie pogorsze sprawy?? nie wiem co mam zrobic!!!

Gość strach sie bać
lepiej idz skonsultowac to z innym ginekologiem tabletki zabezpieczaja od 1 ale nie wiem jak jest gdy sie zmieni rodzaj

Gość strach sie bać
a nie mogla ci od razu zrobic badania?

Gość elllllia
no wlasnie prawda?? i jeszcze nawet mnie nie przebadala!!! siedzialam na krzesle w plaszczu!!! normalnie szok...stwierdzila ze USG jeszcze nic nie wykryje...ja pojde do prywatnego tam przynajmniej mnie przebadaja i odpowiedza na pytania..

Gość strach sie bać
nie zrobila bo to kosztuje mojej kumpeli wykryli ciaze w 3 tygodniu nawet niecalym wiec ... ja juz nie chodze do panstwowych ide do prywatnego i mam komplet badan w tym usg i nie musze sie martwic o nic