Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak juz jest..

Kobiety ktore ciagle boli glowa lub stosuja innego rodzaju wymowki

Polecane posty

Gość tak juz jest..

zeby tylko uniknac seksu z mezem lub partnerem nie powinny byc wcale zdziwione tym ze je on zdradzil . Nie powinny tez miec do niego zadnych pretensji bo same doprowadzily do takiej sytuacji .

Gość isiak76
To nie do końca tak. Jeśli kobieta stosuje wymówkę, ma wyraźne powody, żeby to zrobić. Pokutuje brak komunikacji. Często zwykła otwarta rozmowa załatwia sprawę. A może nie ten facet, nie taki związek. Jednak wymówka to nie rozwiązanie. Namawiam do szczerego wyznania, co naprawdę jest nie w porządku. Pozdrawiam.

Gość paput
takie kobiety są najgorsze - od razu wiadomo, że dupią się z sąsiadem, hydraulikiem lub listonoszem.

Gość kasanndra
nie , bo faceci sa poprostu tempi i zadnych aluzji nie rozumieja , ale niektore kobiety o tym nie wiedza.

Gość Czyli wg ...
ciebie najlepszym sposobem na rozwiązanie problemów w małżeństwie/związku jest zdrada

Gość qynol21
porzuca !

Gość wyciskacz
wyciskam tylko zdrowe

Gość uczcik
kobieta, z której nie ma przyjemności powinna zostać odrzucona bez żalu !

Gość ty qynol
to glupi jestes, jak wynika to z twoich wypowiedzi na roznych topikach.

Szkoda, że faceci ne wiedzą, że najlepszym lekarstwem na ból głowy jest Seks. Właśnie Seks przez duże S, to jest przede wszystkim miłość, czułość, delikatne pieszczoty, zapach, dotyk, szacunek, oddanie... Ale czy potrafi to zrozumieć facet wliczajązy do gry wstępnej czas dojazdu?????? Kiedy ostatnio doprowadziłeś swoja kobiete do ekstazy bez stosunku, samymi pieszczotami???? Dlaczego całujesz ją tylko wtedy gdy chcesz seksu...?

Gość a może to
tak

Gość do seksowna
Niestety to co piszesz nie zawsze jest prawda... Dbam o swoja polowke i to bardzo. Calowac czy przytulac moglbym ja caly czas ale ona mimo tego nigdy nie ma ochoty na seks. Kocham ja ale zaczyna mnie to meczyc. Nigdy seks nie byl dla mnie najwazniejszy ale jego brak w zwiazku bywa frustrujacy.