Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mustafa_

Jest już ktoś na 2018 ?

Polecane posty

Gość ja tez nie wiem czy zdaze
zapomnialabym o plantacji czekolady, ktora musze znalezsc, zeby miec czym wypelnic czekoladowe fontanny!!

Gość dddddddddddd
o kurcze ale fajowo! a gdzie to labolatorium? tez bym chciała kwiatki specjalnie dla mnie :( żeby zamiast srodków miały brylanty albo perełki! ooo ale by mi sąsiadki zazdroscily! ho ho! a wodka? mi ojciec juz bimber pedzi w garazu. Pomyslcie tylko jaką wartosc bedzie miał za te kilka latek ;) a na w tajemnicy wam powiem, że juz kupilam dom i urzadzam go na kreche. Goscie dadzą w kopercie to akuracik na splate :D na zaproszniu juz wydrukowałam że zamiast kwiatów ma byc 1000 dolców dla dzieci z domu dziecka :)

hahahhaha ale goooopole :classic_cool: usmiałam się jak nigdy ;) ;) ;) :P :P

Gość dddddddddddd
jakie gooopole? sama jestes goopia :P

teoria jakie gooopole!! slub to powazna sprawa trzeba sie przygotowac!!! nie moeg ci wyslac adresu laboratorium bo zrobisz sobie takie same!!!

Gość dddddddddddd
no nie badz taka małpa! to ja ci powiem jakie rajstopy zakladam białe czy czarne ;)

Gość dddddddddddd
napisz mi w mejlu panna_młoda_2040@goooopol.pl

Gość dddddddddddd
a mam jeszcze takie pytanie: czy myslicie ze do 2040 bedzie juz widac ze jestem w ciazy?

Gość dddddddddddd
dobra ide spac, bo bede miała na slubie worki pod oczami :) paaaa

hehhehehe no goooopole jak nic ;) :classic_cool: ale przynajmniej potraficie humor człowiekowi poprawić ;) 😘

Gość dddddddddddddd
nie rozumiem co w tym goopiego toż 2040 tuż tuż a tu tyle żeczy do załatwienia a byłam wczoraj u księdza i nie chce mnie zapisać na nauki bo narzeczonego jeszcze nie znam ale do poradni to chyba mogę iść jak myślicie?

ddddddddddddd-------------------> no sam juz nie wiem cyz ci wysle moze znajde ci jakeis inne co ci wyhoduje te diamentowe. Jka chcesz to ci odsprzedam te moje!!! zamrozisz w cieklym azocie! wiesz jak chce miec najfajniejszy slub i zbey nikt inny nie mail takiego samlego, ale sama wiesz najlepsze terminy sa juz pozajmowane!! ja juz bylam w poradnie, nielegalnier, poszlam z bratem, ale wykresy juz robie do 2018 bede miala cala biblioteke cykli to na pewno mi dadza zaswiadczenie o NPL!

Gość mechata
buahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość Iryda z niebios
dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Błagam o pomoc! Mam takie włosy,które nie chca sie słuchac ....Byłam juz na trzech próbach u 3 róznych fryzjerek i za kazdym razem te moje niesforne włsoy nie chca sie krecic tak jaka to sobie wymarzyłam. Otóz wymysliłam sobie,ze bede miała taki loczek spadajacy na czxoło i wyobraźcie sobie,ze nie chce sie krecic na zewnatrz ! Kreci sie zawsze w wewnetrzna strone. Co robic?????? Pomocy!!!!!!!!!!!!! Jestem załamana i zyc mi sie odechciewa. Juz mam dosyc tego slubu.Tyle problemów!!!!!!!!!1

Gość szukajaca filmowca
witam wszystkich:-) szukam jakiegos profesjonalnego filmowca. najlepiej,zeby był po szkole filmowej albo zeby był profesjonalnym rezyserem. Bo chce miec profesjonalny film ze swojego slubu a nie jakies typowe wiejskie filmiki ,które oglada sie z zażenowaniem. oczywiscie,nie zmaierzam zapąłcic za taki film kroci ! No,myslałem,zeby za wszystko zapłącic jakies 500zł. Nie widze sensu,zeby płacic wiecej. Jak macie jakies namiary do dajcie:-) Ale pamietajcie,ze maja to byc profesjonalisci z dorobkiem . Amatorów sobie nie zycze!

do szukajacej filmowca!! wiesz co jak cie czytam to nwpadnlam an pomys, zeby zalozyc gimnazjum- filmowke i sobie wybrac goscia, ktory bedzie sie tam ucazyl i krecil filmy: zeby je krecil z toba juz od poczatku: tzn od wrzsnia na zalicznie, dzieki temu do slubu bedziesz wiedziec w jakiml swietle i w jakich ujeciach wychodziusz najlepiej!!!!! a t-o bardzoe wazne!!! Jak tam rezszta przygotowan??? Ja juz sie stresuje , nie wiem czy zdaze!!!!

teoria ---- to Ty się walnęłąłeś/łaś bo mam w stopce 2018 ! Przyjrzyj się lepiej !

Dziewczyny, na kamerzystę polecam Mela Gibsona ! Mówie Wam ... on jest tani, solidny i robi piękne filmyyy ! Polecammmm ! Ja już go sobie zarezerwowałam. PS. Ja go yamawialam na 2018 i już za bardzomiejc nie miał, więc radzę sie streszczać ;D

niech no policze:D;) ja bym chciala chbya wczesniej albo w ogole:P chbya , ze to bedzie juz drugie malzenstwo tak pewnie to juz drugie bedzie wiec sie pisze:classic_cool:

Planujesz 2 śluby w tym samym okresie co my 1 ? Niewyrobisz się dziewczyno! Ty chyba nie wiesz ile to trzeba pozałatwiać ! Ale oczywiście trzymam kciuki

Mustafa 2na raz nie planuje!!!!! tylko byc moze w 2018nastym wyjde za maz poraz drugi i tyle nie zbadane sa wyroki boskie!;) poki co to musze sobie poszukac potencjalnego kandydata na meza!!!!! Milego dnia🖐️;)

Mustafa może i masz 2018 ale wyraźnie jest napisane : \"Jeszcze ponad rok do naszego ślubu\" :P :P :P :P

Gość zdzdzdz
oj baby,baby. w 2018 czy w 2040, to juz bedziecie brzydkie i stare i nikt juz was nie bedzie chcial:P

wcale nie ebdziemy stare: ja juz wykupilam abonament do salonu pieknosci i choiruirgii plastycznej: bede najpieknijesza panna mloda!! mam 11 lat an przygotowania, ale i tak ciezko sie ze wszytkim wyrobic!! Kosciol chyba tez sobie wybuduje bo zaden mi sie nie podoba....

Gość dddddddddddd
tyyy to powiedz gdzie budujesz ten kosciol, to i ja skorzystam ;) a co tam chociaz taniej wyjdzie! :) co do mela to potwierdzam, tez go zamowilam a na 2040 to ledwo ledwo znalazł chwile! musiałam dac mu w łape żeby wziął i wywalił kogos z mojego terminu! 33 lata to jest naprawde bardzo mało jak na przygotowania :( zastanawiam sie po co tak czekalam na ostatnią chwile... Głupia jestem :( przestrzegam! slub powinien byc minimum 40 lat wczesniej rezerwowany. Ja juz zaczynam myalec o moich dzieciach...

dddddddddddddddddd---------------------->widzialam, ze jak sie przyznam to beda ode mnie sciagac!!!! juz mowilam, ze chce miec absolutnie wszytko uniakatowe i tylko dla mnie!! wybuduj sobie sama kosciol nooooo od 2018 do 2040 jest b malo czasu ludzie sie pokapuja ze sciagnelas! troche wiecej ambocji moja droga!

Gość baśek
jest ale ma cztery lata...Nie wiadomo czy czasem nie zarezerwować sali,kapeli...Potem może być trudno.Oby kapela się nie zestarzała..,albo wezmę DJ-a,on może być stary nie ma to wpływu na brzmienie.

Gość dddddddddddd
ja tez nie wiem czy zdaze ----> ale jestes zołza 😡 ale dobra, poszukam sobie gdzie indziej, bo w 33 lata to ja przeciez nie zdąze pobudowac kosciola! za chiny! wiecie moj narzeczony juz kopie w brzuchu mojej kolezanki :) moze na kurs tanca go juz zapisze? he? jak myslicie? jak odtanczy taniec z dirty dancing to kazdemu slina pocieknie tak zaryje gości :) :classic_cool: aaa wiecie zastanawiam sie czy nie bede miała okresu w wesele... bo wiecie jaki to moze byc problem nie? suknia taka duza a ja jak zmienie podpaske? kurcze moze byc problem... Moze pojde do lekarza i mi da cos, to zaczne juz brac na wstrzymywanie co?