Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mustafa_

Jest już ktoś na 2018 ?

Polecane posty

ze wzgledu na obecny brak odpowiedniego kandydata na meza zrezygnuje chbya z tej daty :o i przeklad swoj ewentualny slub na 2024:classic_cool:;) kto ze mna?:P;)

Gość dddddddddddd
mądra jestes? to duzo za wczesnie! ty to powinnas zamawiac na 2060

ddddddddddd chyba masz racje:o musze jeszcze raz to wszystko przemyslec dobrze policzyc zasplanowac;0

no ja tak mniej wiecej mysle z mojim KOchanie na 2010 albo 2012 :) a do tego czasu ja zamierzam skonczyc studia i zarobic na nasze wesele pozdrowki

Gość a ja wam powiemze...
moi dziadkowie planuja weselisko w 2018 roku...

Gość ktoś z 2018
powiem ci sabine że my tu nie tolerujemy blondynek i analfabetów ! Mojim ? chyba raczej moim !

a moze Sabine napisala tak specjalnie , tak dla jaj;) albo po prostu przez przypadek , to \"j\" jej sie wcisnelo , a jesli nawet robi takie bledy, to moze robi je nieswiadomie i nie nalezy jej za to dyskryminowac;)

ale SABINE chyba faktycznie nie zrozumiała topiku :O bo ma teraz pewnie z 17 albo 18 lat więc w 2010 będzie miała 20 i co to za odległy termin ? :O odległy to np 2040 a nie za 3 lata :P

Gość dziefczenta
Jedna dziewucha na kafe posunęła mi genialny pomysł! Tylko nie zmałpujcie, bo ja kce być najoryginalniejsza z oryginalnych! Piszę tylko po to, żeby się pochwalić i żebyście wiedziały, że to ja będę najoryginalniejsza! Bukiet z ostów! To dopiero coś! Napewno nikt takiego nie będzie miał. Ślub 13.05.2019 :) Mam załatwione: próny makijaż i fryzura - JUŻ PO manicure, pedicure - robię w poniedziałek (od wtorku nie myję garów, żeby mi się nie zniszczył :) nogi, pachy bikini - ogoliłam wczoraj kąpiel (szybka aczkolwiek dokładna) - zażyłam w ubiegłą sobotę no, to najważniejsze z głowy :D Zostały mi już tylko duperele.... Trochę się stresuję, bo zapowidali, że ma być deszcz, a ja chciałabym takie ładne fotki ozachodzie słońca porobić :(

Gość dziefczenta
podłącze się narazie do Was, bo na 2019 jeszcze nas trochę mało... ale nie rozumiem dlaczego...czas goni

Gość dddddddddddd
nie wiesz dlaczego? bo to za bliski termin! myslisz ze ktos sie wyrobi na 2018? mi sie wydaje ze nie, a jak sie juz wyrobi to bedzie miał wszystko beznadziejne, same odpady :o ja na 2040 ledwo sie wyrabiam a chce miec na tip top! co do kwiatków, to osty są ok, ale juz poklepane... :P ja zasadzilam maki w doniczce, ale zastanawiam sie czym je ozdobic... moze skórą z węża?

Gość dddddddddddd
z czego sie smiejesz?

Gość ja tez nie wiem czy zdaze
a pmyslalyscei juz o zakupie akcji kopalni zlosta z ktorych zrobione beda wasze obraczki i pierscionki zareczynowe??? ja juz kupilam caly pakiet!!!!

Gość ja tez nie wiem czy zdaze
no i co??? czemu nekt sie nie odzywa??? tak bardzoe jestescie zajete przygotowaniami???

Gość dddddddddddd
no pewnie! sama wiesz że mało czasu na wszystko

Gość dziefczenta
byłam dzisiaj zarezerwować sobie lokal, mój wymarzony w Pałacyku i cholera zajęte już było :( A mama mi mówiła, że zostawiam wszystko na ostatnią chwilę i może być problem! Mam depresje. Teraz nie wiem, czy przełożyc ślub na 2040, czy może wyjść za mąż w 2019 w byle jakiej sali...ale wtedy ten dzień nie bedzie przecież najszczęsliwszym dniem w życuiu! PRZEKŁADAM! Jutro pójdę do kosmetyczki zamówić sobie lifting przed ślubem, bo potem wszystko będzie już pozajmowane, a czas ucieka

noo dawno mnie nie było ... widzę że tu nowe twarze(niedosłownie) i nowe pomysły ... jest coraz lepiej. Jak myślicie tiul za parą młodą wystarczy na ozdobę, czy jeszcze zrobić jakieś serpentynki z bibuły.. bo wiecie z balonami to za duża starata czasu. A ja nie zamawiam sali, tylko postanowiłam zrobić sobie wesele w stodole ... to dopiero będzie balanga ;D i na dodatek nie będę tracić kasy na ławki ani krzesła bo będę mieć sianooo !

Gość czerwona drabina
POMOCY! dziewczyny jestem załamana. Ale może najpierw o mnie mam na imię Kasia i mam ślub w 2018 ale nie jestem pewna czy się wyrobię! Jak do tej pory kupiłam balony, serpentyny i bibułę do zrobienia kwiatów tak aby ładnie klatkę schodową przystroic. Jutro idę szukać sali ale kurczę jak myślicie będą jeszcze jakieś wolne czy będę musiała przsuwać? A co najważniejsze nie mam jeszce sukni:O Matko... Kiedy ja to wszystko zrobię?? aaaa bym zapomniała kandydata na męża też jeszcze nie mam ale myślę że do 2018 jeszcze znajdę Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi!

Gość dddddddddddd
mustafa, ja bym kupila jeszcze konfetti i porobila z bibułty takie łancuchy jak na choinkę sie robilo w przedszkolu. Bardzo mi sie podoba taki styl. I na pewnioe bedzie to wspołgrało z tiulem :) A co do stodoły to fajny pomysł, ale ja tam wole na salonach, dlatego musiałam wczesniej zamowic ;) czerwona drabina---> no ja to nie wiem, ale nie sadze żebys zdązyla cos pozałatwiac... Dobrze sie zastanów

Gość dziefczenta
Czerwona drabina----> od razu ci mówie DAJ SE sPOKÓJ z 2018! Wszystko już pozajmowane. Ja przedwczoraj chodziłam i przełożyłam ślub na 2040! Tobie też tak radzę! A! i zarezerwuj sobie od razu lifting u kosmetyczki, bo w 2040 będzie bum na sluby pokolenia z wyżu demograficznego z lat '80 i wszystko będzie pozajmowane. A wię...za 33 lata skóra może nieco się pomarszczyć. Ja na lifting umówiłam się już wczoraj. Jestem zapisana na 05.06.2040 o godz 11:00 :D

dziewczyny. ale przezyla stresa. budka suflera zgodzila sie zagrac na moim slubie w 2044 roku, wczesniej wszytkie terminy pozajmowane mieli. ale ja wlasnie przeczytalam ze cugowski ma 66 lat. czy on dozyje? a co jesli kupnie na tydzien przed slubem. a ja juz zalicze 10 tysiecy wplacilam. kredyt wzielam, jeju, co za stres. ale przeciez badziewny wioskowy zespol disco polo nie bedzie u mnie gral na weselu. o!

Gość dddddddddddd
cugus ma tyle lat? ta? o kurde! a na moim weselu bedą grały dzieci wisniewskiego :) Xavier i to drugie z Anki a nie manadaryny :) a co! wiesniaki u mnie grac nie beda :D ;) hihi

Gość czerwona drabina
ale się cieszę! rodzice zgodzili się wziąć kredyt na moje wesele! biorą 20 tys myślicie że wystarczy? przecież te bibuły, tiule, dorożki, balony są takie drogie :( Właśnie mam problem z wyborem sali na wesele! Można wiedziec gdzie Wy robicie? Wiem że mustafa robi w stodole bardzo mi się podoba ten pomysł ale chcę byc oryginalna, mogłybyście mi coś doradzić? Pozdrawiam buziaczki całuski mua mua:* :* Ach ale ten czas leci szybciutko

Gość dddddddddddd
20 tys? no co ty? chyba na waciki!

Gość czerwona drabina
no nie mów? ile mają wziąć? o oł nie jest dobrze może jakąś ciotkę poproszę jeszcze aby wzięła kredyt

Gość czerwona drabina
o kurcze mustafa ja nie przeczytałam wcześniej całego topiku i widzę że Ty też zmagasz się z problemem braku odpowiedniego kandydata na męża! To straszne, o Boże, podrawiam, współczuję!

Gość dddddddddddd
nie oł noł, tylko mysl dziewczyno mysl! ja juz zadłuzylam matkę, brata, babcie i wuja. Razem bedzie na 150 tys. Zastanawiam sie kogo jeszcze wciągnąc to.. :D

Gość czerwona drabina
o jejku! 150 tys? można wiedziec gdzie Ty kochana wesele robisz? Nie no ładnie ładnie 150 tys. Rzeczywiście nie myślę... :O

Gość dddddddddddd
robie w pałacu prezydenckim :) 50 tys dałam w łape Kaczynskiemu, żeby udostepnił salon na 2040 ( jego salon ma 300m kwatratowych. A jka ktos sie zmeczy to moze pojsc spac do jednej z tego sypialni ;) 150 to jeszcze mało! musze ze 30 tys jeszcze wyłudzic ;)