Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coca Cola_25

sklep MANGO - zwroty

Polecane posty

Gość Coca Cola_25

czy moglybyscie mi napisac po ilu dniach mozna zwracać ubrania w MANGO? w moim miescie nie ma tego sklepu,a rozmysliłam się z płaszcza, i planuje poprosic kogos, kto będzie jechał do wawy, żeby go zwrócic o ile jeszcze się da... dziękl

Gość przeciez kazdemu
u mnie w sklepie zwrocic mozna towar do 30dni, ale to chyba ewenement na rynku- tak sądze... a w reszcie pewnie do 3-5 dni

Gość illllllla
na paragonie z H&M piszą, ze na podstawie paragonu w ciagu 28 dni przyjmują zwrot lub wymieniają towar w każdym sklepie H&M. ale to już chyba zależy od sklepu, bo są też takie, w których rzy kasie wisi kartka, ze zwrotów nie przyjmują.

Gość gfjjjhjj
skle nie ma obowiązku zwrotu, więc to od jego dobrej woli zależy czy przyjmie zwrot czy nie, więc niech wypowie sie ktoś kto zna markę Mango - w każdym sklepie jest inaczej.

Gość . .. ... .... ..... ......
nie ma czegos takiego jak dobra wola sklepu! albo zwroty sa albo ich nie ma, i nie zalezy to na pewno od dobrej woli kogokolwiek, takie są reguły ustalane odgórnie.

Gość gość
Co za idiota napisal, ze zwroty sa dobra wola sklepu. Ten kto nie przyjmuje zwrotu niech sie liczy z Rzecznikiem Praw Konsumenta. Tak samo house cwaniaki wymyslili sobie zwroty na karte podarunkowam wtf to niedorzeczne

Gość gość
Zwroty czy wymiany są obecnie uzależnione od polityki danego sklepu. Ma się to zmienić,ale póki co sklep o tym decyduje. Jestem prawnikiem i nie ma takiego zapisu ze sklep musi dokonać zwrotu towaru.