Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inusia1991

Do wakacji stajemy sie piekne!!

Polecane posty

moj celll... hmmm... chciala bym zgubic jakies 5 kg ... bo nie za dobrze sie czuje w stanie takim jak jestem, poza tym chciala bym zeby moj brzuszek troche mniej odstawaal (:P) , chciala bym miec szczuplejsze nogi (niestety, alw budowe nog mam masywna :( ), szczuplejsze ramiona (taki moj maly fetysz :P ) .. staram sie troche cwiczyc, ale nie udaje mi sie codziennie.. niestety sesja u mnie zaczyna sie jutro.. a juz jestem nia zmeczona :/

ah... no i boczki, zapomniala bym o boczkach :P (nie znosze ich :P ) a wczoraj odkrylam cellulit na udach ;( ide sobie zrobic cos do jedzenia, bo po 18 staram sie nie jesc (moja mama wlasnie zaproponowala mi ciastka :) )

hehe... no dzieki.. bedzie potrzebne to powodzenie, bo powinnam teraz siedizec i RYC statystyke a ja tu siedzie przed kompem :P ... co do wymiarow.. to musze sie zmierzyc :P ogolnie to tak 20 lat (rocznikowo 21) 165 cm (w dowodzie 168 :P ) waga : 54 (bylo ostatnio jak waga dzialala, moze byc wiecej ) wymiary: : biodra:85 pas:69 (chybaw dobrym miejscu mierze?! :P ) biuscik : 80 udo:50 (tez nie wiem dokladnie gdziesie mierzy :P ) rozmiar buta 39 ;)

ja jestem niewymiarowa :P w dowodzie 160 :P mam kilka cm mniej ;) chyba 156/7cm waga 51 biodra :O mam strasznie wystającą pupe 95 talia 69 :/ udko 54 łydka 32 nadgarstek 12 cm :P rozmiar buta 36 :D wiek :) 19 w tym roku skończe

Gość lemke
Dziewczynki ja tez chce sie przyłączyc..znaczy ja nie chce stracic na wadze bo po co mi obwisła skóra..ja chce wyksztalcic swoje kragłosci moj cel.. płaski brzuch bardziej jedrny tyłek boczki reszta moze zostacnie wszytko na raz:p ja ogolnie mam diete jesc mniej i zero słodyczy no i nie jesc po 18tej aprzede wszytskim sie ruszac robie ok 500-1000brzuszkowdziennie i do tego godzine przed cwiczeniami biore karnityne.. wiec powodzenia

Gość lemke
no to do roboty:) wiem ze basen robi cuda ale ja niestety nie ma mozliwosci cgodzenia na basen w miare regularnie:/ ale polecam..

No widzze ladne zainteresowanie:D ja jutro bede sie mierzyc to wszytko napisze i napewno zrobimy tabelkE:):) ja jestem 3 dzien na glowowce ale wypilam goroca czekolade:(:( no ale coz duzo chodzilam wiec spoko:D:D a od jutra zdrowe odzywianie:):) mi zalezy na utracie wagi bo mam duzo tuszczu szcaegolnie na nogach i pupie bo brzuch mam nawet fajny:D ehhe:D no i wogole tez to brzuch mam umiesniony tak fajnie chocprzydalo by sie zeby mi jeszcze troche spadl wtedy ladniejn by wygladaly moje malutki emiesnie podluzne bo mam je:) no to powodzenia zeczy wszytkim buziaki dla tych dziewczyn ktore juz sie przylaczyly bardzo sie ciesze;):* czarownica agata->masz ladne wymiary:) .......****.......->ja tez mam nie teges wymiary jutro zabaczysz jak napisze;d foiss->a ile masz lat:D ja tyle co w nicku czyli hmm praiwe 16 no w sumie to dopiero za 11 miechow;/

ehhh... bylam TAKA ZADOWOLONA Z SIEBIE... bo zjadlam przed 1 i nie chcialam nic jesc... no i o 19 przyjechal moj piekny... z miska frytek (jak tu takiego nie zadusic??) ... no co mialam zrobic?! zjadlam :P a teraz zrobilam 3 kubki czekolady... jeden dla mamy.. i dwa dla mnie a co tam :D dowiedzialam sie wlasnie ze zaliczylam zaliczenie ze statystyki :D wiec jestem dopuszczona do jutrzejszego egzaminu strasznie sie ciesze, bo mi to w ogole nie szlo... moj piekny obiecal zabrac mnie jutro na solarium :P wiec sie pogrzeje, poza tym idzie jutro do pracy wieczorem, wiec na pewno po 18 nic nie zjem, bo nikt mnie nie bedzie kusil... a teraz dluuuuuga noc przedemna.. ehhh ja biodra miezylam na biodrach... tzn tam gdzie kosci sa od miednicy najszersze, ale nie tam gdzie mi pupcia odstaje najbardziej :P jak nosisz biodrowki, to tam gdzie masz pasek przy nich to tam mierzysz :P

Inusia, tak wlasciwie, to ty uwazaj z ta glodowka, z tego co sie orientuje (a jesli chodzi o teorie odchudzania itd to jestem troche \'oblatana\' ) to 3 dni to sporo, biorac pod uwage jeszcze twoj wiek. jak chcesz urzadzac sobie glodowki, to najlepiej raz w miesiacu, jednodniowe , gdzie pijesz sama wode, ew wode z cytryna. poza tym, jak od jutra zaczniesz jesc, to pamietaj ze musisz stopniowo jesc coraz wiecej a nie odrazu \'normalna porcje\' (nawet dietetyczna). tak samo przed glodowka, stopniowo jesz coraz mniej.

:P ech zjadłam 2 \"kasztanki\" czekoladowe ale co tam :D ... hmm własnie skonczyłam cwiczyć :) spaliłam na rowerku 630 kcal :D jezdziałam 85 min... teraz lece kompu ... pocztam przed snem i do łóżeczka :) jestem ciekawa czy regularna jazda na rowerku przyniesie jakieś duże efekty :P

.......****....... >>> na pewno beda efekty :) wstyd sie przyznac ale o 1 w nocy zjadlam snicersa :P teraz pije sobie kawke, wzielam wszystkie moje piguly i jem kanapki (ktore mama zrobila mi na uczelnie :P ) ... wszystko pod kontrola... tylko brzuch boli, bo @ dostalam :/ i boje sie exama :( no nic, pewnie jeszcze spicie :P

Hej dziewczyny.Polecam wam diete Soutch Beach. Nie ma sensu sie torturowac bezsensownymi dietami!!! Ja sama wytrzymywałam na diecie góra trzy dni a teraz...juz tydzień sie trzymam na I Fazie!! jak któras jest zainteresowana to niech wpisze w google Soutch beach sie zapozna,ale naprawde warto.

spoko spoko ja tez jestem obyta:D wiem bardzo duzo i wiem ze nie moge dzis i niedlugo duzo jesc wiec spoko:D dzis ide na strzelnice wiec tez nie bede zabardzo glodna:D:) buziaki dla wszytkich wieczorem sie mierzymy:D:D

wpadlam dzisiaj do was!! Dziendoberek!! ale nie piszcie tak namiętnie!!;) Ja dzisiaj pobrzuszkowalam troszkę a teraz zasiadam do łac. olewam dzisiejsze wyklady i do 20 mam postanowione zakuwac. Jutro zaliczenie, pociacham się jak tego nie zaliczę, a są niewielkie szanse zwazywszy na popieprzoną profesorkę. czarownico: nie ladnie nie ladnie! ale ja tez muszę się przyznac do grzeszkow: otoz jak bylo wiadomo skusilam się na chrusciki w dzien babci.. pozniej czulam się fatalnie..bo dolozylam do tego jeszcze pączka i amen. Tez mam okres, ale jakąs ochotę na cwiczenia, a najbardziej to chcialabym isc sobie pobiegac, ale co to, to nie..poczekam na wiosenne slonko:) Pozdrawiam tez rowerkowego zapalenca;) Moze tez pojezdzę sobie wieczorkiem, narazie koncentracja na nauce;) Inusia podziwiam za samozaparcie glodowkowe, chociaz osobiscie uwazam, ze glodowki są senza senso..czyli bezsensu;) ale male oczyszczenie organizmu na + Moje dane: wzrost: 162cm waga:59 cel: 47kg łydka 33 (tak w ogole to sflaczala ta łydka:D) udko: 52 but: 37 pas-> gdzie dokladnie i pupa gdzie dokladnie mam to mierzyc? poki co pupa mi wychodzi 90..ale mam olbrzymi tylek:D

:) hej wszystkim ! ... na śniadanie - 1 kiełbaska drobiowa II sniadanie - jabłko obiad - kawałek miesa niestety smaożaony kurczak :(.. :P i małe co-nie-co a mianowicie te 3 małe faworki ... na kolacje o 18 :) zjem coś białkowego i ok 19 wskakuje na rower :D spale 500kcal .. i bedzie dobrze :)

Hej dziewczynki:*:* ja dzis zjadlam pikatna zupke vifona i troche popcornu ale to doslownie malenko:) i na cdzis koniec:D no to pzodroski:*

halo halo :) ja sobie kupilam dzis nowa torbe, egzamin poszedl mi tak sobie... wiec wszystko w normie :] dzis zjadlam 7: kawa i 3 kanapki 12: mala zapiekanka :/ 17. makaron z sosem (blizej nie okreslonym) 17.30 1/2 pomaranczki a teraz to chyba sie czegos napije :):):) ogolnie... to znow sie musze uczyc i mi sie to wcale nie widzi :/

:) na kolacje o 17 40 kiełbaska drobiowa i kilka plastrów świezego ogórka o 18 zaczełam jezdzić :) 450kcal przez 1h własnie skonczyłam czytać lekture i uczyć sie :) tylko mam 1 problem :( NIE CHCE MI SIE PIC !!! :( praktycznie dzisiaj wypiłam 1szklanke wody i zupełnie nic wiecej :O ... nie wiem jak mam sie zmusić :(:(:( ... Słodkich snów :D ...

A co tu takie pustki :P hę ? u mnie nie jest dobrze :( sniadanie 2 kawałki razowca z chuda szybka obiad kawałek gotowanego kurczaka :O 1mała chałwa a później taka 1 pizzerka .. średniej wielkości to było o 16 tyle na dzisiaj ... :) za chwile ide pojezdzić nie wiem co mam jesć w domu nie ma nic ciekawego ;) do konsumpcji może jutro zdąze zrobic zakupy dla siebie np. puszka tunczyka jakaś sałata jogurt naturalny biały ser ... bo strasznie sie odzywieam :P chyba zjem sobie teraz jabłko :) ale nie czuje głodu

mnie wczoraj nie bylo, bo zrobilam sobie dzien lenia... rano pojechalam na uczelnie po wpisy, wrocilam ok 14.. polozylam sie do lozka.. pozniej przetransportowalam sie z koldra i poduszka na kanape :) i ogladalam tv... jak juz mnie to zmeczylo to poszlam spac :P wczorajszym dniem to nie ma sie co chwalic : 8: 1.5 kanapki z zoltym serem i salata 11: 1/2 kanapki z roltym serem i salata , male princepolo 15: makaron z sosem x 2... no bo by zostalo a tak to bylo mozna pozmywac :P 17:princepolo 1/2 drozdzowki 18 princepolo (no coment) 18.30: 1/2 drozdzowki (usmiechala sie do mnie) ... postaram sie ten dzien wyrzucic z pamieci ;) dzisiaj: wlasnie jej 2 kanapki z zoltym serem i salata ... pozniej planuje pocwiczyc :) pozniej do wanny i tam troche sobie polezec :):) pozniej moze po sklepach pochodzic, solarium (wkoncu)... i gofry :] bo moj luby mi obiwecal :P jak nie chce ci sie pic... to trudno i tak pij :) miej w pokoju butelke z woda i poprostu popijaj co jakis czas, ja tez mam takie dni, ze mi sie nie chce pic... ale najczesciej wypijam conajmniej 1/2 butelki dziennie... plus jakies tam herbatki itd :) jablka sa dobre na trawienie :D

:) cześć ! dzisiasiaj jest dobrze ;) sniadanie 2 małe kawałki razowca z szynką + swiezy ogórek obiad gotowane udko kurczaka ... i miałam ochote na cos słodkiego wiec pomieszałam kilka łyżek jogurtu naturalnego + chudy twarożek + 2 małe tabletki słodzika :D to było bardzo pyszne :P wypiłam kawe o 16 poszłam jezdzić na rowerku :) i własnie skończyłam tz. 62 min - 462 kcal :D bardzo szybko pedałowałam ... na kolacje zjem 4 listy sałaty pekińskiej + tuńczyk w sosie własnym i to na tyle :)

Gość Fragile88
Witam! Miłlo mi sie przylaczyc do tak zacnego grona forumowiczek ;) Ja jestem juz lzejsza o 5kg . Przede mna jeszzce trochę.. ale dam radę. Nie jem słodyczy(staram sie,jak biore chrom to idziew mi ładnie,dzis nie wzielam i od razu pochlonelam 2 kostki gorzkiej czekolady i 3 malutkie ciastecxzka...)wiec chrom, poza tym nie jem po 18,chyba ze jakiegos owoca,ale to rzadko i codziennie cwicze z Tamilee Webb. Kiedys robilam A6W ale nie bylo za bardzo efektow,wiec dalam spokoj;) no,moze oprocz 3 kg,nie bylo efektow,ale dla mnie to nie wystarczyło,wiec 2 dni przed koncem przestalam cwiczyc. Cwiczenia,ktore teraz wykonuje sa znacznie skuteczniejsze.. disgusted_ona czyzbym wyczuwala pokrewną, angielską duszę?;)🌻 Pozdrawiam, życze wytrwalosci,chociaz w wiekszosci przypadkow wasze wysilki sa niepotzrebne,bo macie dobre wymiary :P

e tam z wymiarami :P ja mam dosłownie 0 mięśni i ogólnie jestem słaba , musze popracowac nad kondycją :D i taka mało jędrna jestem mam nadzieje , ze to sie zmieni :)