Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inusia1991

Do wakacji stajemy sie piekne!!

Polecane posty

hmm... zjadlam dzis 2 taleze zupy kalafiorowej (nie zaciagnietej) a pozniej.... pizze grecka :( z sosem czosnkowym :(:( nie luuuuvie byc na miescie z moim pieknym, bo to sie dla mnie tak konczy.. on moze sobie jesc co chce bo jest szczuply :( a ja?! byliamy na zakupach, (kupilam za niecale 100 z; spodnie, pasek, bluzke i rekawiczki, wszystko markowe :P wyprzedaze rulez) a pozniej bylam jeszcze na solarium ... ale ledwo sie wmiescilam w rozm spodni 27... a kiedys nosilam26 a nawet 24 :( i do tego widzialam w lustrze swoj cellulit... buuu :(:(:(:(:(:(

hehe, nowa stronka moja!! :) :P licznik jest na www.grubasy.pl (albo jakos tak) , ale tam trzeba sie zalogowac ... a tak to nie pamietam niestety czy gdzides jeszcze :(

kurde mam juz wszystiego serdecznie dosyc ... zjadłam paczke chisów [zaznaczam ze specjalnie nie przepadam] chrupkie pieczywo z szynka i dzemem i 2 jabłka buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu juz jezdziłam an rowerku godzina cos 508 kcal .. ide sie dalej uczyć bo nic nie umiem jeszcze .. to było przed 17 :P ... pozniej juz nic nie tknełam ... trzymajcie sie ciepło :) ... ja juz nie mam siły :( eh ...

Witam! Ja dziś na obiad rybka (niestety panierowana) z kapustą kuszoną z marchewką, oczywiście bez ziemniaków :) Kolację planuję o 18.30 i na pewno nie będzie obfita (moze jakiś owoc?-jeszcze nie wiem) pozdrawiam

hmmm.... ogolnie wczoraj i dzis idzie mi calkiem niezle :) jak tak patrze na to co jecie, to dziwnie sie czuje... ja potrzebuje bardzo duzo jedzenia... jak np wybiegne rano z domu i nie zdaze zjesc sniadania, to zjadlam moje kanapki juz w kolejce, poza tym, ja bardzo szybko sie robie glodna, wlasciwie to praktycznie przez caly czas jestem, jem np wiecej od mojego chlopaka. ale nie jestem w stanie jesc mniej, bo kiedy jestem glodna ,zaczyna mi sie robic slabo, mam zawroty glowy i mnie mdli.... :/ wczoraj zjadlam: 7: jogurt pitny truskawkowy 10: 2 kanapki z salata, serem i ogorkiem 12: kotlet z jajka, gotowana marchewka, nalesnik z serem, smietana i cukrem (4 zl.. bar mleczny rulezz ;) ) 17.30: talerz zupy kalafiorowej i kanapka z serem, salata i ogorkiem 19: zielona herbata :) dzisiaj zjadlam: 10: rogal z masłem, troche twarożku ześmietaną i cebulką, jajko na pół miekko z masłem (kiedyś jadłam z majonezem, to sukces :P ), herbata 13: zielona herbata 17: makaron z 1 jajkiem 17.30: kubek bulionu grzybowego z kostki teraz wlasnie wybieram sie po jeszcze jeden :) 0.5 l ma tylko 25 kcal ... ale to nie koniec na dzis, bo jestesmy na 20 umowieni ze znajomymi na jakies piwko, a jak wracamy pozno z centrum, to zawsze idziemy cos zjesc \'w budkach\'.... ale bede twarda, wezmiemy bulke jarska i ja zjem same warzywa (koniec z zapiekankami!! )

bosz.... wlasnie przez sciane przemaszerowal mi pajak.... dobrze ze moj tata byl w domu i mnie uratowal z opresji :P aha, dzis wmaszerowalam do domu po schodach (12 pieter) ... ale myslalam ze zawału dostane :P

hej :) dzisiaj :( sie popłakałam ... zaczełam dzien od słodyczy ...grzesiek , ptasie mleczko nalesniki w sumie to cały tydzień tak strasznie sie odzywiałam ...:O ... tak strasznie sie poczułam w swoim ciele ..koszmar 😭 spaliłam 630 kcal na rowerku otrzasnełam sie ... i znowu staje do walki o 15 zjadłam 2 małe jogurty z otrebami i teraz na kolacje papryka + ogórek kilka plastrów szynki ..mniam mniam :P za jakis czas ponownie sobie popedałuje :) ... szczerze mówiąc to słodycze mi juz zbrzydły :P a co tam u was ?

hej:) dobrze jest tez wybrac sobie jeden dzien w tygodniu (wg mnie najlepsza jest niedziela) kiedy nie bedzie sie spozywalo zadnych posilkow, jedynie owoce, soki i woda. Dziala to oczyszczajaco na organizm. polecam! tylko jest sie wtedy dosc oslabionym, dlatego lepiej jest zeby to byl dzien wolny od szkoly/pracy. ostatnio zdarzalo mi sie podjadac tuz przed snem:P ale pewnego dnia sie powstrzymalam i nie jadlam od 18:00. zauwazylam roznice po tym jak sie obudzilam rano.. bo nie bylam zmeczona! slyszalam ze ogolnie wszyscy nie powinni jesc przed snem! gdy spozyje sie posilek przed pojsciem spac, wowczas w nocy organizm musi trawic, wiec sie meczy, zuzywa energie i czlowiek rano budzi sie zmeczony!

ja niestety ostatnio chorowalam i musialam brac lekarstwa rano i wieczorem PRZED posilkiem :( i przyzwyczailam:P i co gorsza przytylam, wiec nadszedl czas wziecia sie w garsc:)

mam nadzieje ze dam rade:P ja jestem wegetarianka wiec problemu ze zdrowmy jedzeniem nie mam;) tylko problem z jego ograniczeniem bo wszystko takie pyszne!:) a co myslisz o herbatkach odchudzajacych?

ja czasami pije czerwona ew zielona .. a kiedy np. bradzo duzo zjadłam to zdarza mi sie wypic przeczyszczajaca .. ale to rzadko ..1-2x w miesiacu .... wazne zeby od tego organizm w jakis sposób sie nie uzaleznic i zeby nie spowolnic pracy jelit

a kremy na cellulit? znasz jakis dobry, sprawdzony? ja uzywalam przez jakis czas loreal sculpt-up, tylko niestety niereagularnie, ale po paru uzyciach widzialam roznice, bo skora byla zdecydowanie gladsza.. jezeli nie znajde nic lepszego, to ponownie go zakupie;) kosztuje cos ok 40zł, wiec cena so-so moze byc;)

Witam! bardzo bym chciała, żeby temat tego topiku stał się rzeczywistością w moim przypadku.. Jest jednak pewnien problem, nazywa się anemia! I jak ja mam saię odchudzać, jak mi lekarz zabronił??? buuu

piekna to nie znaczy chuda :) .. mozesz zadbac o swój wyglad , wprowadzic pewne zmiany , zadbac o skóre np. mozesz robic peelingi , maseczki , a jedzenie w duzych ilościach ale zdrowe, pełnowartosciowe .. :)

ale da mnie fałdy tłuszczu tu i tam( bleee) to zupełne przeciwieństwo ww piękna... muszę się tego pozbyć..

anonymka, nie mastw sie... ja mialam ten sam problem, ale jesli nie chcesz sie glodzic, to spokojnie mozesz o siebie zadbac :) jedz duzo wartosciowych produktow (warzywa, owoce , ryby), pij sok pomidorowy i pij maslanke :) to wszystko jest dietetyczne a przy okazji na pewno pomorze ci w pozbyciu sie kilku kg ;) ... poza tym jedz mniej ale czesciej :) ufff.. w teorii jestem niezla , gorzej z praktyka :P ja wczoraj na szczescie nic nie zjadlam (tzn kilka koreczkow, ale ociupinke :) ) , za to wypilam duze piwo a pozniej po zmianie lokalu jeszcze kilka dronkow :/ ale bardzo sie ciesze ze nie pojechalismy jesc :) dzis zjadlam: 11: rogal z maslem, zielona herbata teraz popijam sobie maslanke :) mniam mniem, juz jakies 0.5 l wypilam... galaretka jest kaloryczna?!

czarownica agata - kurcze ja to samo... jem wiecej niz moj facet... potrafie zjesc calą pizze i jestem glodna... tylko wydaje mi sie ze to nie chodzi o moj zoładek tylko o moją psychike.. jem tyle co słon... waze 62 kg przy wzroscie 1,66 staram sie ograniczac jedzenie a nie jakies konkretne diety... dzisaj zjadłam pół bulki z masłem i na obiad talerz rosołu i przed chwila zjadłam pomaranczko... ;) kurcze ale mama kupila ptasie mleczko i moje najlepsze cukierki jogusie... :( umieram jak na to patrze... ale wiem ze musze... musze schudnąć..MUSZE!!!!!!

ok 16 30 zjadłam 2 kromki razowca z chuda szynka + swiezy ogórek .. jadłam specjalnie powoli , dokładnie :P ... z 15 min :D...i wiecie co czułam sie przejedzona:D .... teraz pije mietowa herbate z cytrynka bez zadnych słodzików , cukru itd ..pozniej sobie pojezdze na rowerku i bedzie git :D ... a teraz mam wazniejsze sprawy na głowie niz mój wygląd ;) mam wiecej zajec i nie mysle o jedzeniu ... :) .... herbatka , kawka ... i zajecia = sukces :) .... teraz bede rzadziej o was zagladała:) ale co 2 dni dam znac jak mi idzie wlka z sama sobą .... Dobranoc :* ... odezwe sie piatek ...

hmmm... wkurzaylam sie, bo wczoraj wieczorem napisalam posta i teraz widze ze go nie ma :/ co sie z nim stalo :[ grrr... no nic, ja zjadlam na razie nestle fitnes z mlekiem... wczoraj bylam w kinie (zjadlam popcorn, mialam paczke leysow paprykowych, pozniej poszlismy na pizze, tzn ja jadlam pizze, i podjadalam frytki :/ ) masakra :?

Ja nie rozumiem, chcecie byc piekne a jecie te pasci?? (czyt. pizza, frytki)??