Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem ciekawy dlatego pytam

A ponoc wyglad sie nie liczy....

Polecane posty

ciekawe bo zazwyczaj ci ladniejsi maja wieksze powodzenie niz ci normalni i mniej urodziwi... a dziewczyny tu na kafe wpieraja ze tak nie jest... pozniej slysze, jestes fajny, mily sympatyczny, ale mozesz byc tylko kolega, ALE NA PENWO ZNAJDZIESZ KOGOS... tak slysze juz chyba od 12 dziewczyny a wciaz jestem sam - dlaczego ? przeciez wyglad sie nie liczy ?

Gość każdy tak gada
a naprawde to bardzo sie liczy

Gość koleś jesteś nudny jak flaki
z olejem:O

Gość kobiety 1no mówią 2gie robią

"...Ludzie niezbyt urodziwi niech sobie cichutko siedza w kącie..." no i wy sie dziwicie ze ludzie maja kompleksy ? jak mi to pisze takie brednie ? tak TO, bo ktos kto tak mowi o ludziach nie zasluguje aby nazuwac go kims normalnym !!!!!!

Gość Lena.....
bardzo się liczy, dlatego muszę się zabrac za katowanie dietą, suplementy i ostry trening.

Gość milena30
liczy si e , ale piekne dla jednych , nie musi byc piekne dla drugich :) poza wygladem liczy sie wiele innych rzeczy ,wiec sie nie uzalaj autorze , napewno znajdzie sie ktos taki , dla kogo i Ty bedziesz piekny.:)

Gość załamany85
No cóż, żeby coś mieć trzeba zainwestować w siebie, ja 1,5 roku temu ważylem 105 kg, wiele trudu i wyrzeczeń mnie kosztowaly zmiany tearz waze 87 kg i jestem o wiele atrakcyjniejszą partią niz kiedyś, dbam o siebie i o swoją sylwetke, i też tak radze.

Gość niestety ale
wyglad sie najbardziej liczy i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej. Jak kogos nie znasz i podoba Ci sie jego wyglad to wiadomo ze to pierwszy krok zeby kogos zapoznac. Jak ktos jest nieatrakcyjny fizycznie to do takiej osoby Cie nie ciagnie. Normalka. Przykre ale prawdziwe

Gość bo prawda jest taka ze
B R Z Y D C Y....L U D Z I E....S I E D Z A....W....B U D Z I E

Gość Sedzia Dreed
Wszyscy patrzą na wygląd ale dlaczego tylko kobiety się wypierają ???

Gość qeweqweqw
Bo lubia udawac ze im chodzi o cos wiecej niz przystojny i bogaty gosc , ostatnio coraz czesciej wystarcza im zeby byl bogaty - to do malzenstwa bo potem przeciez zawsze moga zdradzic go np. z murzynem z Kamerunu one zawsze byly i beda zaklamane .

jak sam nie dajesz to czego oczekujesz?? przecież wyglad to nie chodzi tylko o twarz ale też o postawę, jak jestes zgarbiony i zaminięty w sobie to co sie dziwisz, ponadto jest logiczne ze zadbana kobieta bo rozumiem ze do takiej uderzasz, chce mieć faceta ktory ubiera sie schludnie, ladnie pachnie i przejmuje sie jak wyglada a nie zmeinia skarpetki 2 razy w tygodniu i mysli ze jest macho. nie uderzam teraz w ciebie bo cie nie znam ale przemysl to sobie, nawet srednio przystojny koles mzoe sie przeistoczyc w fajna partie ale trzeba cos ze soba robic a nie biadolic na kafe

aha i jeszcze jedno , rozumiem ze z desperacji generalizujecie ze kazda dziewczyna leci na wyglad ale to nie jest prawda. Jako przykald podam siebie :D podobal mi sie kiedys brzydki koles ale mial w sobie to cos, taki pewny siebie sposob bycia, sceptyczne poczucie humoru, wszytskie moje kolezanki ocenily ze jest paskudny a ja bylam o krok od zakochania ;D

Gość ktos taki jak ja
a ja przyznam wyglad ma znaczenie... dla jednej wieksze dla drugiej mniej.. to zalezy od osoby, ale kazdy czlowiek ma cos w sobie.. i nawet w tym "brzydkim" jest wiele cech ktore moga sie podobac... kolezanko wyzej.. wlasnie, Ty widzialas w nim to "cos" Twoje kolezanki nie.. i tak moze byc z kazdym...:) Dlatego to ' znajdziesz sobie kogos" to moze byc tez tak . bynjamniej ja tak mam ze ja siebie nie widza z ta osoba, dlatego nie chce z nia byc.. a po co sie wiazac jesli od samego poczatyku czujemy ze to nie to.. nie na dluzej pozdrawiam

Gość atrakcyjny mezczyzna
ktos, kto mowi ze wyglad sie nie liczy klamie jak z nut. kazdy z nas wybiera sobie partnera wg wyglądu. to widzi sie na poczatek. nie wie sie o innych cechach danej osoby. jesli ktos nie zainteresuje cie wygladem nie ma siły aby bylo cos wiecej. ta osoba moze byc tylko kolega / przyjacielem i nic wiecej. bez pociagu fizycznego zwiazek nie ma sensu. nikt nie chce byc zdradzany, oszukiwany a przeciez kazdy NORMALNY CZLOWIEK potrzebuje sexu. nie mozna kochac sie z kims kto cie nie pociaga, nie podoba sie .... wiec nie dziwcie sie ze ludzie wiaza sie z tymi co sie im podobaja... sami przyznacie ze nie mozecie byc z kims kto was nie pociaga... dla mnie to jest kolejny spamerski topik. ludzie wiedza ze dzis wyglad jest na prawde istotny. bez niego trudno o dobra prace, o partnera. wiem ze czesto to nie jest sprawiedliwe, ze ktos jest ladny a ktos inny juz nie. ale tak jest na tym swiecie. tak Bog nas stworzyl ze jedni sa atrakcyjni a drudzy mniej. pomyslcie jakby to bylo jakby wszyscy byli jednakowi ? ja bym tAK nie chcial.... jestes brzydszy / brzydsza - masz po prostu pecha. zaakceptuj sytuacje jaka jest. bo nic sie nie zmieni. wygladu sie nie wybiera, no chyba ze jestes po prostu zaniedbany / zaniedbana. otylosc swiadczy o zaniedbaniu w wiekszosci przypadkow. nie mowie o osobach chorych , bo to sa sladowe przypadki, ale w innych przypadkach kazdy moze schudnac. jednak latwiej jest powiedziec ze ja nie moge schudnac i po prostu tak trwac. JAK SOBIE POSCIELISZ TAK SIE WYSPISZ... zycie..... pozdrawiam tych co o siebie dbaja i nie zasmiecaja forum podobnymi oczywistymi topikami

Gość atrakcyjna kobietka lat 21
trzeba byc na prawde idiota aby byc z kims brzydkim... ja wole byc sama niz osmieszac sie i pokazywac sie z jakims grubasem... nalezy od siebie i innych wymagac - nie dziwcie sie a brzydale ? no coz, taka jest kolej rzeczy ze jedni maja lepiej inni gorzej tak to jest w zyciu i albo to zaakceptujesz albo wyladujesz w szpitalu wariatow bo z nerwow mozesz zachorowac poza tym ludzie powinni znac miejsce w szeregu, czesto jest tak ze jakis na prawde brzydki facet zagaduje do ladnej dziewczyny, dostaje od niej kosza co jest rzecza normalna i pozniej zaczyna na nia najezdzac ze jest szmata, materialistka itd... tak rodza sie frustracje... jestes brzydki / brzydka, podrywaj takiego samego jak jestes nie robisz tego dlaczego ? bo ci sie nie podoba ? to co sie dziwisz ze sam sie nie podobasz ?

Gość hahha kobieto
jestes conajmniej pier.dolnieta... bez kitu.. nei chce Cie obrazac... ale z tego co tu czytam, to sorry... moze i jakos wygladasz.. haha ale Twoj charakter.... mnie jakos nie urzekl... i co zaraz bedzie ze brzydki jestem tak? hahahaa.. zastanow sie...

Gość atrakcyjna kobietka lat 21
no ale dlaczego mnie obrazasz ? czy ja kogos obrazam ? mowie jak jest... jestes brzydki to dlaczego podrywasz tylko te ladne ??? bo brzydkie ci sie nie poodbaja. to dlaczego nie przyjmiesz do wiadomosci ze ty tez mozesz sie nie poodbac ????? p.s. wcale nie mysle ze ejstes brzydki czy ladny...

Gość hahha kobieto
chyba napisalem ze nie chce Cie urazic.. wiec nie bierz tego do siebie.. ale nie rozumiem dlaczego uwazasz ze wg Ciebie ten gorszy - brzydszy, nie moze byc z ladna? a moze wlasnie ta ladna zauwazy cos w tym brzydszym i dla niej bedzie on naj naj naj??? moim zdaniem nie ma zasady na milosc...i regul:)

Gość jestem takiego samego zdania
do------------->hahha kobieto

wszystko sie liczy. wygląd też. dla mężczyzn liczy się przede wszystkim wygląd :) pS: takich topików było już bardzo dużo :classic_cool:

Gość i kto tu jest mondry
...hę?:O