Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esteta

co mam zrobic?

Polecane posty

obejrzec Mad Max\'a 3? Zjesc kanapke z salami? Polozyc sie spac? kurrr zapial, no nie wiem ! ehh, dac ludziom wolnosc...

Gość ffffffffffgggggggrr
Zagraj se na puzonie:classic_cool:

puzonu nie mam, wydalem wszystkie pieniadze na chleb maslo i salami :) i mad max\'a :P aha, i troche bobu kupilem :D

Gość ffffffffffgggggggrr
O, to już wiem!! Puść se kulistego bąka!

ale najpierw musialbym sie najesc bobu, a co bede mial jutro na obiad? i pojutrze, i popojutrze?

Federica:po poscie nie wypada, przed w sumie tez :] a ksiadz wie gdzie ja mieszkam i powie sasiadom !

KrejziMeri: ale ja jestem bardzo... nienaturalny :] kupuje nawet bob !

Gość ffffffffffgggggggrr
Sorry, cos mnie dzisiaj na dekiel ciśnie. Fajny z Ciebie chłop🖐️ A tak poważnie to bąki są nieuniknione po bobie! Więc miłego bąkania!!

ffffffffffgggggggrr, no ja po prostu dygam w podziece :) wiesz, tu juz mi dwie kobiety proponowaly, ale tak bezposrednio, ze ojej... a Ty... prawdziwy gentelman, komplement i w ogole... savoir vivre sie klania :D najblizszy bak bedzie w Twojej intencji :] kolorowych snow :D

Gość ffffffffffgggggggrr
Takt to moja specjalność:D:classic_cool: Trzym się chłopie! Do zobaczenia!!! 🖐️

ohhh, w takim razie upraszam o wybaczenie :) zacznijmy od poczatku: musimy najpierw porozmawiac, czy dasz mi na bilet i na maka(zeby to ladnie wygladalo) i seks? Czy od razu seks? :P

Gość vendetta rio
czy tu uprawia się sex???

osz ! to miala byc moja dzialka! a tak? bez dzialki zostalem i co?

vendetta rio, tutaj uprawia sie liryke, a dwie grzadki dalej kalarepe, wszystko tu jest ! po prawej stacja benzynowa, a za skrzyzowaniem po lewej stronie Czwarta Rzeczypospolita !

Gość melody blue
to może po prostu popracuj trochę esteto, wtedy będziesz miał co jeść i nie kupuj takich dennych filmów, wtedy więcej zostanie Ci na jedzenie

Denne? Denne? Przecie to mad max ! pierwsza wielka seria z Melem Gibsonem ! Czlowiekiem, ktory nakrecil niezwykle duchowy film Pasja ! Czlowiekiem, ktory nastepnie uwidocznil wizerunek wybranego ludu Izraela w starciu z LAPD. I wyszedl z tego bez szwanku najgenialniejsza linia obrony jaka slyszalem: Jestem Alkoholikiem :] przecie w naszym panstwie winien owy byc lansowany na idola ! :P a co, Melody? Dajesz prace? :D

Gość melody blue
zdaje się, że taka postawa nazywa się roszczeniowa, czem zdaje Ci się, że każdy coś tu dla Ciebie ma. Nie mam, chociaż własciwie mam, własnie odprawiłam sprzątaczkę, to jedyna praca jaką mam, ale ciężka, sądząc po Twoim zapale nie bardzo Ci przypasi. Po prostu zastanawiam się po co narzekasz. Użalasz się, żeś taki biedny? No i kino to jednak lepiej wybierać na ten ostatni posiłek.

Tak, nazywa sie roszczeniowa, trudne czterosylabowe slowo. Po prostu jestem diabelnie asertywny i ide z duchem obecnego rzadu dzis wieczorem, a co mi tam ! Wszystkich w skarpetkach puscimy(ze powtorze za Doktorem Prezydentem bylym)! A co mi tam, za, powiedzmy, hmm... 4600 moge sprzatac, bo i czemu nie? Ot, takie krotochwilne zajecie. A jakie kino? DVD :P

Gość melody blue
no cóż, każda rzecz jest tyle warta ile ktoś chce za nia dać, więc dostać możesz 100zł za jedno sprzatanko , bo to wiesz, Twoja praca nie jest więcej warta. A kino, bo w pewnych kręgach tak się nazywa ogół filmów, niezależnie od nośnika, ten jest przecież drugorzędną sprawą.

100 zl za sprzatanie? hah, toc ja tu caly czas kpie jak sie da, a Ty mowisz o pracy... no przyznaje wcale nie ciekawej, nie rozwijajacej, ale zakladajac, ze masz dom powierzchni 150m... to daje 4h sprzatania top max, to daje 25 zl na godzine... jako, ze jestem zajety pozwole sobie sie nie skusic, ale zaraz ktos sie zglosi, ze za 100 zl to wysprzata i wylize ! Kino potrafi rozwijac, salami nie :] owszem, matematyka dyskretna tez rozwija, tak samo jak Heidegger i Derrida ! Ba ! Zdarzaja sie ludzie, ktorzy mowia, ze Shakespeare potrafi rozwijac... ale ci to musza byc okrojeni niezle, ew. wielbicielami romantyzmu byc musza. Chociaz to na jedno wychodzi. :] W kazdym razie moge sie rozwijac, o ! za pomoca Mad Max\'a(art noveau kina akcji, przynajmniej jedynka, gdzie nawet samochody wygladaja na lekko secesyjne :P)

Gość melody blue
mnóstwo przechwałek, megalomania w galopie, ale to pewnie taki znak młodzieńczy, potrzebujesz tych skrajnych ocen, jeszcze nie pora na pokorę. Precz z Mad Maxem, kino obrzydliwe, puste, nic nie wnoszące i brzydkie, ( lubisz skrajne oceny :) ), jest tyle pieknego kina, i taka różnorodność, naprzemiennie np "Howards End" i ten wariat, który nienawidzi Ivory`ego od Pulp Ficton, a nie rozumie, że obaj są potrzebni, a do tego trochę Bergmana i trochę Jabłek Adama i tak mozna jechać całymi dniami.

brak pokory to przywilej, na ktory mozna sobie pozwolic tylko wtedy, kiedy mozna ! :D Ingmar jest nudny, nie lubie takiego czegos. Juz ladniejsi sa Wenders i Jarmush, bo cos ciekawego mowia, a nie tylko udaja, ze pokazuja. To tyle w tej kwestii, bo widze zmiane tonu, i odczytywanie mnie pod innym katem :) brak tej buty, rozmowa staje sie bezbarwna i w najlepszym wypadku z 3ma, 4ma nastepnymi postami stalaby sie ckliwa, a ckliwosc o 3ciej w nocy to prawie jak SDM i Czwarta nad ranem - znaczy nic dobrego i sztampa :] pozostaje mi zyczyc spokojnej nocy :] czolem i powodzenia w szukaniu sprzataczki/sprzatacza :]