Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z kur..iera wycięty

Jadę do sanatorium

Polecane posty

do Dusznik w połowie lutego. W życiu nie wyjeżdżałam na dłużej z domu zimą, a jeszcze w góry (może nie za wysokie). Jak mam się ubrać? Co zabrać, żeby jeszcze torbę unieść! Mam 50 lat.

Nie można niestety przewidzieć pogody na luty, ale w górach jak wiadomo pogoda się zmienia diametralnie w przeciągu dziesięciu minut, dlatego zabierz i kurtkę i ciepłe buty, jak i gruby polar i dżinsy. Sandałki niewskazane :D:D

Rozumiem, że to wyjazd nie nastawiony na szusowanie na nartach? Raczej kurtka niż płaszcz, bo wygodniej. Kozaki ale i czółenka. Spodnie ale i spódnica. Ale jakie bluzki i swetry???

Gość czarodziejka31
Z tego co wiem , własnie wróciła moja mama z sanatorium, niema tam zbyt duzo wolnego czasu na zwiedzanie, więc z powodzeniem kurtka i spodnie wystarczą. Zabierz raczej więcej sportowych ciuszków na rehabilitacje i zabiegitzn dres, koszuli, bluzy. I jakis strój wieczorowy ,organizują tam wieczorki taneczne , więc sie trzeba ładnie ubrac;)

Gość gość
Ja też niedługo wybieram się do sanatorium, ale u mnie to jest www.uzdrowisko-cieplice.pl. Zdecydowanie wolę cieplejsze terminy typowo jesienne, gdzie poza zabiegami można wykorzystać jeszcze otoczenie do jakiś dłuższych spacerów.