Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marti 20

czy poprosiłyście kiedyś pierwsze chłopaka o randkę?

Polecane posty

Gość marti 20

bo bardzo podoba mi się taki jeden, ale jakbym miała go spytać, czy umówiłby się ze mną na randkę to by mi chyba język stanął w gardle, taka moja głupia nieśmiałość :( jak to zrobić?

Gość marti 20
żadna z was się nie odważyła? :(

Kobieta powinna mieć to w genach i powinna wiedzieć, w jaki sposób i jak należy to zrobić aby zachęcić faceta do tego aby zechciał kobietę na randkę zaprosić . Jeżeli kobieta nie oczekuje \'zaczepki\' ze strony faceta to jest skazana aby wieczorem kota nakarmić :)

Gość marti 20
a może on też jest nieśmiały, to wtedy już naprawdę zostaje mi kot na starość :P

Gość maciek_poznan
dzwoń, pisz czy cokolwiek, nic nie tracisz a mozesz wszystko zyskać

Gość kredkakolorowa
no ja bym sie chyba nie odwazyla. :-) wole jakies suptelniejsze sposoby na uwodzenie ;-)

ja sie odwazyłam zaprosić na piwko, jesteśmy razem juz 5 lat? więc nie zastanawiaj sie tylko działaj!

Gość ojejojejej
ja nawet kota nie bede miec na staroscP:( bo mam uczulenie a 1 nawet nie zadzwonie o ranndce nie mowiac

kredkakolorowa Zawsze możesz zadać pytanie facetowi i może być nawet kontrowersyjne , możesz zapytać faceta , czy w Twoim domu są myszy ? Jeżeli tak, to moja kocica ( tu nazwa kocicy powinna się pojawić ) wszelkie myszy wypłoszy . Jeżeli nadal są myszy w Twoim domu to czy zgadzasz się abym była Twoją \'kocicą\' ? A może wolisz abym była Twoją MYSZKĄ ? Możesz naprawdę wymyślać i kombinować kobieto, wszystko zależy od tego, czy chcesz wymyślać i kombinować ?

Raz sie odwazylam :D Ale generalnie wyznaje zasade, ze lepiej w tak oczywisty sposob nie okazywac facetom (juz na samym poczatku znajomosci), ze nam zalezy. Jak sami powalcza, to bardziej im smakuje ;)

Gość mozesz tego chlopaka
poprosic o pomoc w czyms, a jak to zrobi to zaoferowac ze wzamian zapraszasz go np do kina

Gość mozesz tego chlopaka
no ja w sumie tak zrobilam i w tym kinie wszystko sie rozkrecilo ale wczesniej dwa razy sie z nim spotkalam ale jako raczej spotkanie kolezenskie wiec u mnie tak to nie dziala

Gość oczywiście że tak
:) nawet raz dostałam kosza:D teraz jeden z poderwanych jest moim mężem;)

jeb mnie to wcale nie interesuje co o mnie myślisz, ważne jest aby samotnym kobietom pomóc i dlatego zachęcam kobiety aby nie czekały , tylko niech biorą sprawy w swoje ręce ( łapki ) , szkoda czasu na czekanie , kiedy być może miłość jest za drzwiami i puka oraz błaga , wpuść mnie :)

Gość kredkakolorowa
kuglasz , no widac ze sie strasznie znasz na uwodzeniu hehe.Jak takimi tekstami dziewczyny podrywasz , to gratuluje.

Gość kredkakolorowa
kuglarz mialo byc

Gość franklino
tylko desperatki-dziwki tak robią

Kiedyś poderwałam chłopaka. Było to całkiem niedawno, bo jakieś pół roku temu. Zdobyłam jego numer telefonu i tak się zaczęła nasza znajomość. Trwa do tej pory. Wprawdzie nic poważnego nie wyszło, ale mam fajnego kumpla. Jest to ryzyko, ale czasami warto spróbować:) W końcu żyje się tylko raz:D

Gość Nie nigdy ...
przenigdy

Gość kredkakolorowa
a moze opisz ta sytuacje to cos sie postaramy pomoc. Znasz osobiscie czy nie ??

Gość lebiodek
kobieta, która robi to wprost nigdy nie pozna co to miłość męska

hmm.. odważyłam się i nawet potem byliśmy parą, potem żyłam w głębokim przeświadczeniem, że to Mężczyzna Mojego Życia. Nasze drogi jednak się rozeszły i kiedy odpuściłam sobie, okazało się, że jemu zależy i role się odwróciły. Myślę, że najważniejsze to nie przesadzać, nie być nachalną. Jeżeli się znacie - przy okazji zapytaj \\\"słuchaj, masz może ochotę na piwo?\\\" a jeżeli nie, to może macie wspólnych znajomy? Spróbuj opanować kolana z waty i walące serce i być jak najbardziej naturalną. Jeżeli nie będzie miał ochoty, to po jakimś czasie spróbuj jeszcze raz. Ale jak wyczujesz, że naprawdę nie będzie chciał to lepiej daj sobie spokój. Nic na siłe.pozdrawiam.

Gość a ja kiedys czytalam
powazny artykul na temat ze kiedy to kobieta podrywa mezczyzne wtedy ich zwiazek w wiekszosci przypadkow jest bardziej trwaly

lebiodek: męska miłość. właśnie tak, dokładnie tak jest jak piszesz. mi tez się wydaje że jeżeli kobieta będzie zbyt nachalna to nie zazna takiej miłości, a jedynie gorzki smak rozczarowania jeżeli dostanie kosza.

Gość Nino de Angelo
Ja się nie mogę doczekać

tak..zawsze dyskretnie proponuje randke-tekstem- keidy idizmewy na kawe,piwo,herbate :D to dziala :D

Gość Jeski
Co się podszywasz pod faceta kobieto ?