Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daga2007

Studniowka

Polecane posty

Gość Daga2007

Mam problem, otoz moj chlopak wiedzac ze kocham wszelkiego rodzaju swiecidelka kupil mi kolie z cyrkoniami ( bardzo duza ) i do tego branzoletke i kolczyki. Gdy mam na sobie calosc bardzo sie blyszcze, na dodatek kupilam sobie srebrne buty ktore maja wtapiane cyrkonie (w odpwiednim swietle strasznie sie mienia ) I teraz moje pytanie, czy wypada mi isc na studniowke az tak swiecaca??

Zostaw buty i kolię, o ile sukienka także nie jest bardzo błyszcząca. Z reszty ozdób zrezygnuj - nie świeć się jak choinka, bo nie być wystrojoną to źle - a już być nadmiernie święcącą to jeszcze gorzej!

wlasnie.... z butow to raczej nie zrezygnujesz :P ale zostaw kolie albo bransoletke :) zalezy co bardziej bedzie pasowalo :)... chyba ze sukienkajest bardzo skromna, to mogla bys zalozyc i kolie i bransoletke :P

Gość Daga2007
Sukienke mam skromo ale oryginalna, gorset i spodnica z trenam, bez zadnych ozdob, kolor sliwkowy

no to juz musisz sama ocenic czy nie wyjdzie to zbyt strojnie :) ew, jak ci sie chce, to wbijaj sie w kiecke, zakladaj wszystko i umiesc gdzies fotki i nam pokaz a my ocenimy :)