Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość projektDARTFORD

DARTFORD, Blue Water i okolice Polacy laczcie sie

Polecane posty

Gość gość
Masakra ja fajnie jest takie cos czydac gosc daj szanse innym sie przekonac i ogarnij sie troche bo chyba masz problem ze soba lazy uczy soe na bledach

Gość gość
Witam, mieszkam w Greenhithe i jestem mamą 5 miesięcznej dziewczynki. Przygotowujemy się właśnie do chrzcin i szukam polskiej, godnej polecenia restauracji na małe przyjęcie po, najlepiej w okolicach Erith. Czy ktoś mógłby mi poleci jakieś miejsce?

Gość gość
A ja nie rozumiem czemu w ludziach tyle zlosliwosci? dziewczyna sie normalnie zapytala,a jak nie podoba Ci sie forum to na niego nie wchodz proste.Fajnie jest obrazac ludzi gdy sie jest anonimowym.Na niektorych ludzi nie mam slow,dno i tyle :/

Gość gość
dlaczego złośliwości - napisałam prawdę - w polskiej knajpie mogą jej tylko zaoferować nieświeże, oszukane żarcie - i wiem co piszę bo w kilku pracowałam - odchodziłam, bo nie mogłam patrzeć jak bezczelnie oszukuje się ludzi!!!

Gość gość
Witam Wszystkich. Firma w której pracuje przenosi się do nowej fabryki w Dartford , w związku z tym szukam pokoju do wynajęcia w Dartford i okolicach. Może ktoś zna jakiś Polaków z wolnym pokojem? pozdrawiam mój email :bartoszkus810614@gmail.com

Gość gość
Co tu taka cisza ;)

Gość gość
No właśnie!

Gość gość
a ile można pisać o kościele i kawach z koleżankami?

Gość gość
Jak nie masz nic madrego do napisania to wynos sie z tego forum idioto/idiotko

Gość gość
a wg ciebie wyganiając kogoś z publicznego forum napisałeś coś mądrego?

Gość gość
Witam pilnie poszukuje pokoju w Dartford lub Erith. Czy ma ktoś jakieś informacje ?

Gość gość
Jeśli w polskich knajpach oszukują to chyba nie pracowałaś w brytyjskich. Tam to dopiero sa przekręty.

Gość gość
a czemu szukasz dziewczyny a nie kolegi? żeby było dwa w jednym? i bzykanie i opłacona połowa rachunków, tak?

Gość gregg_74
Bo nie jestem gejem a picie po pracy to nie mój klimat. Nie pisałem nic o rachunkach, wspólnym mieszkaniu itp. Czytaj człowieku ze zrozumieniem i nie doszukuj się od razu podtekstów. Nie mierz każdego swoją miarą.

Gość gość
aha! czyli jednak chodzi tylko o bzykanie

Gość HARPagan
Hej. Byłby ktoś chętny na wspólne muzykowanie w wolnym czasie? Nie mówię o tworzeniu jakiegoś poważnego zespołu, tylko o jammowaniu przy piwku, kawce czy kranówie, jak kto woli ;)

Gość gość
Cześć wszystkim Mam pytanko dotyczące polskich sobotnich szkół, są dwie w okolicy w Erith i Gravesend, czy macie jakies doświadczenia związanie z nimi a moze wasi znajomi cos wspominali? Chetnie sie dowiem cos więcej na ich temat :) Mieszkam w Welling i mam dwie córki (5 lat, 7 miesięcy) mail: a.c0@poczta.fm Pozdrawiam :)

Gość gość
Hej,czy są tu mamusie chętne na wspólne spacerki? :)

Gość gość
a co? nie masz od kogo kasy pożyczać?

Gość gość
Hej jestem mamą dwóch urwisów i chetnie poznam inne mamy z okolic Crayford

Gość poirytowany
Cześć. Są tutaj jakieś samotne dziewczyny, które nie mają planów na sylwestra? Tak się składa, że też nie mam nic w planach, a nie chce zamulać sam w domu. Dodam, że jestem płci męskiej ;) Pozdrawiam może akurat :) mój adres email malgosialdz83@wp.pl

Gość gość
hej :-) przyjechałam do dartford tydzien temu czy któras z dziewczyn moze doradzic mi gdzie moge sie fajnie i w miare tanio ubrac . Byłam w galeri Blue water ale tam ceny sa dosyc wysokie chociaż ubrania cudne *,*

Gość gość
spróbuj w prajmanim i w okolicznych lumpeksach

Gość gość
hej :-) czy któraś z dziewczyn wie czy w Dartford lub okolicach znajde kosmetyki niezastąpionej dla mnie marki eveline :-)

Gość gość
Hej czy jest tu ktoś kto dobrze zna prawo angielskie i mógłby mi udzielić porady na priv byłabym bardzo wdzięczna :-)

Gość gość
Siemka jestem tu nowy w dartford i chetnie bym poznal jakas kolezanke ;) mam 24 :) pisac na yeye52@wp.pl

Gość gość
hej jestem w dartford niecały miesiac mam 21 lat niestet polsce zostawiłam wszystkie moje kolezanki i brakuje mi osoby która poszłaby ze mna na piwko lub na zakupy jesli jest jakas osoba która ma podobnie czekam na odzew :-)

Gość gość
Hej :) milo Cię poznać ;) ja też nie mam tutaj zbytnio dużo znajomych,i chętnie poznam koleżankę ma wspólne zakupy :)

Gość gość
super :-) jak możemy sie zgadac masz fb lub maila ?

Gość gość
Jak możesz podaj swojego maila,to napiszę do Ciebie