Get Out 357 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Metafory są trudne Ale toto takie wykształcone przecież , a ja prostak i muszę jej tłumaczyć jak krówce azymut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Stawiasz podobne emoty na końcu jak Widmo Od gapiłamam od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Od gapiłamam od niego Od co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 6 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, Get Out napisał: To była metafora że możesz się mu wypłakać i nie pisze tego złośliwie , bo mogę też żartować, a ty od razu się rzucasz jak psychiczna. To do dzisiaj nie znasz definicji metafory, ale tak to jest jak najpierw wolało uciekać z lekcji polskiego w 3 klasie podstawówki, żeby wąchać klej, a potem usłyszało fajne słowo od Krejzi i je powtarza bez zrozumienia do teraz! Edytowano 8 godzin temu przez Krzysio Kupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Stawiasz podobne emoty na końcu jak Widmo Bo to ja jestem tak twierdziłaś 1 minutę temu, Kocopoł napisał: nie bedziesz mi wciskal alkoholu smieciu, sam sobie pij, ja ci nic nie wciskam tym bardziej jak za toba nie przepadam Wykształciuch szydery też nie łapie o boże wystaw nogę to kopnę chociaż na odmulenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Krzysio Kupa napisał: To do dzisiaj nie znasz definicji metafory, ale tak to jest jak najpierw wolało uciekać z lekcji polskiego w 3 klasie podstawówki, żeby wąchać klej, a potem usłyszało fajne słowo od Krejzi i je powtarza bez zrozumienia do teraz! W pierwszej już uciekałem siadaj pała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ale toto takie wykształcone przecież , a ja prostak i muszę jej tłumaczyć jak krówce azymut. Nie zniechęcaj się i mi te metafory też możesz tłumaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Bo to ja jestem tak twierdziłaś Wykształciuch szydery też nie łapie o boże wystaw nogę to kopnę chociaż na odmulenie. mysle, ze takie chuchro nie daloby nawet rady dobrze skopac po tzytzkach tak jak glosi ale fajnie sie kozaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Od gapiłamam od niego Wątpię bo to ja piszę teksty które Ty wklejasz jako swoje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Od co? Odgapić takie słowo jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: To dlaczego konkubenci znęcają się nad dziećmi swoich partnerek? I później siedzą w pierdlu? A dlaczego rodzice zabijają swoje dzieci? Nie mam na myśli aborcji. Nie roztrząsajmy wszystkich dramatów świata. Uważam, że macocha i ojczym mają prawo egzekwować jakieś zasady od pasierbów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Bo to ja jestem tak twierdziłaś Wykształciuch szydery też nie łapie o boże wystaw nogę to kopnę chociaż na odmulenie. Różnie przypadki chodzą po ludziach, a tutaj sam wiesz, że różne bzdury ludzie piszą Sam jesteś tego dokonałym przypadkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Ale toto takie wykształcone przecież , a ja prostak i muszę jej tłumaczyć jak krówce azymut. Dumbusia krówka https://www.tiktok.com/@realwendycutie/video/7566296570036079902 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: mysle, ze takie chuchro nie daloby nawet rady dobrze skopac po tzytzkach tak jak glosi ale fajnie sie kozaczy. Bardzo możliwe bo munek pisał że jesteś potężnie upasiona i z tej tuszy rękawami byś oddychała goniąc mnie z nożem jak ongiś ojca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: A dlaczego rodzice zabijają swoje dzieci? Nie mam na myśli aborcji. Nie roztrząsajmy wszystkich dramatów świata. Uważam, że macocha i ojczym mają prawo egzekwować jakieś zasady od pasierbów. Macocha nie ma prawa wtrącać się w wychowanie nie swojego dziecka. Bo od tego jest jej mąż i jego była żona, a nie ona. Temat ciężki i nie będę roztrząsać, bo mam ją gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 7 godzin temu mniejsze znaczenie ma czy wyksztalcony czy nie, po prostu toto jest yebniete dla mnie i nie musze tego czegos wychwalac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: mysle, ze takie chuchro nie daloby nawet rady dobrze skopac po tzytzkach tak jak glosi ale fajnie sie kozaczy. Myślisz że ty byś go pokonała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Bardzo możliwe bo munek pisał że jesteś potężnie upasiona i z tej tuszy rękawami byś oddychała goniąc mnie z nożem jak ongiś ojca. predzej ty bys walczyl z wazonem zanim ja bym go siegnela juz mnie wyprzedzajac a nawet proszac o wiecej jak przystalo na masochistyczna meska dziffke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Różnie przypadki chodzą po ludziach, a tutaj sam wiesz, że różne bzdury ludzie piszą Sam jesteś tego dokonałym przypadkiem. Ja ? Mnie tutaj nie ma bynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Macocha nie ma prawa wtrącać się w wychowanie nie swojego dziecka. Bo od tego jest jej mąż i jego była żona, a nie ona. Temat ciężki i nie będę roztrząsać, bo mam ją gdzieś Córką Romantowskiej i Kolbergera przyjażni się do tej pory z jego życiowym partnerem. Jest jej bliski jak rodzina, a przecież powinna pałać nienawiścią, że tatuś ich zostawił dla faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Ja ? Mnie tutaj nie ma bynajmniej Jak to nie ma jak jesteś i piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: predzej ty bys walczyl z wazonem zanim ja bym go siegnela juz mnie wyprzedzajac a nawet proszac o wiecej jak przystalo na masochistyczna meska dziffke. Leżak ci zaraz zaaplikuje knażke po samo gardło i skończy się rumakowanie, a munek zwali sobie pod komenty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak to nie ma jak jesteś i piszesz Bo twierdziła że jesteśmy jednym bytem , więc Ty albo ja piszę pod dwoma nickami czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Leżak ci zaraz zaaplikuje knażke po samo gardło i skończy się rumakowanie, a munek zwali sobie pod komenty. widzialam widmokow na jakims liveleaku czy ogrishu jak sobie tam robili cos az z tylka wiory lecialy ale nie bylo w tym nic ekscytujacego, moge podeslac to bedziecie sobie walic i rumakowac pederasci Edytowano 7 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Myślisz że ty byś go pokonała Z nożem to każdy kozak , bo przed nożem nie ma skutecznej obrony, ale za szybko biegam więc grubaska niedościgneła by mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Bo twierdziła że jesteśmy jednym bytem , więc Ty albo ja piszę pod dwoma nickami czy jakoś tak. Serio jesteśmy podobni czy niektórzy tutaj mają coś z głową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 7 godzin temu ja bym tego nie gonila, sam by sie musial nadziewac a pewnie to lubi jak to pederasci wiezienni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: widzialam widmokow na jakims liveleaku czy ogrishu jak sobie tam robili cos az z tylka wiory lecialy ale nie bylo w tym nic ekscytujacego, moge podeslac to bedziecie sobie walic i rumakowac pederasci Z domu cię puścili rodzice jak ty na lekach jesteś to mało prawdopodobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Serio jesteśmy podobni czy niektórzy tutaj mają coś z głową? No jesteśmy bo używamy tej samej emotki i dla bystrzaków to jest niezbity dowód w sprawie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Z nożem to każdy kozak , bo przed nożem nie ma skutecznej obrony, ale za szybko biegam więc grubaska niedościgneła by mnie Lepiej już paralizator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach