Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek2209

jestem młodszy od swojej dziewczyny o 4 lata i dzisiaj poznam jej rodziców

Polecane posty

Gość tomek2209

jak sie zachowac i co dac mamie mojej dziewczyny na poczatek (kwiaty ???). Jest to pierwszy przypadek, kiedy ide do rodzicow dziewczyny i kompletnie nie wiem co mam robic.

Gość tomek2209
dodam ze mam 23 lata, a jestesmy ze soba 6 miesiecy

Gość yustYnka
kwiaty kwiaty kwiaty i najlepiej jakies niebanalne, tzn zamiast 1rozy bukiet kolorowych margeritek albo innych chwastow;)) i idz na luzaq, nie stresuj sie bo pomysla ze jestes mruk;)) no i milo gdybys pokazal im, ze traktujesz ich corke powaznie, tzn np jesli idziesz na obiad, odsun jej przy stole krzeslo, zapytaj, czy podac surowke i takie bzdety;)) powodzenia, napisz pozniej jak poszlo;))

Gość co sie ma nie udać
dasz radę :) ja miałam kiedyś Tomka 7 lat młodszego ;) :P na pierwszą wizytę przyszedł z bukiecikiem dla mnie i dla Mamy i butelką likieru :)

Gość tomek2209
ok, juz po :) bylo ok, myslalem, ze bedzie duzo gorzej, a tu nie taki diabeł straszny - kupiłem kwiaty, ogolnie to mam nadzieje, ze nawet jesli mnie nie polubia, to ze przynajmniej nie beda przeciw mnie :) dzieki za rady, pozdrawiam

Gość ze sklepu można
No, jak wiechcia przyszlej tesciowej dales, to nie ma bata! Musi Cie zaakceptowac w calej okazalosci ;) Zreszta zasada jest taka, ze rodzice dziewczyny akceptuja jej faceta kiedy widza, ze on ja kocha i jest dla niej dobry. To bardzo prosta zasada, gdy ja facet pojmie, to oczaruje kazdych rodzicow. Trzymaj sie! 🖐️

Gość ze sklepu można
No, jak wiechcia przyszlej tesciowej dales, to nie ma bata! Musi Cie zaakceptowac w calej okazalosci ;) Zreszta zasada jest taka, ze rodzice dziewczyny akceptuja jej faceta kiedy widza, ze on ja kocha i jest dla niej dobry. To bardzo prosta zasada, gdy ja facet pojmie, to oczaruje kazdych rodzicow. Trzymaj sie! 🖐️