Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniulkaaa

młodo wyglądające, nie na swój wiek ....

Polecane posty

to fajnie wam 20-tolatki......... ja tez sie ubieram w dzinsy i buty sportowe tylko w niedziele robie sie na inaczej P:P:P:P: i ciesze sie z mego wygladu JESTEM ZADOWOLONA choc bym stracic mogla kilka kg e co tam jak inni nie widza czym sie mam martwic????

Gość moja mama ma 41 lat
.... nie roztyla sie, bo nadal nosi ten sam rozmiar 34 i 36. Mysle, ze nie kazda kobieta musi sie "roztyc" kolo 40-tki. Jest wiele fajnych i szczuplych w tym wieku. Mojej mamie daja 28 lat i biora ja za moja siostre :/ :)

Mam 25. Daja mi roznie 18-19. Casami nawet pytaja do ktorej klasy chodze:P Tylko w sklepach 'alkoholowych' dowodu nie chca :P:P

Gość V_
Ja niedlugo skoncze 30, i tez wygladam mlodziej niz moje rowiesniczki. Wiekszosc osob mysli, ze mam gdzies ok. 24:), a w szczegolnosci mlodzi chlopcy biora mnie za swoja rowiesnice:)

Gość aliyah.........
ja mam 29 i mlodo wygladam bo nie pale i pije zielona herbate ,a cere mam piekna bo dbam

moje rownieśniczki latają do solarium, palą-mam wrazenie ze jeszcze dla szpanu-kładą mase tapety na twarz,,, teraz moze wygladaja fajnie opalone ale poczekajmy za pare lat ...

ja mam 31 , wygladam na 25 , nie chwalac sie oczywiscie :) ubierama sie tez mlodziezowo , jestem szczupla , niska ,buzia sie nie starzeje , to chyba geny :)

Widzię,że też moge się zaliczyć do waszego grona:)zawsze wygladalam duzo molodziej.kupując bluzkę na mature pani w sklepie spytala sie czy to na egzaminy do gimnazjum;) potem na studiach jak sie kupowalo alkohol, mysleli zawsze w sklepach ze dowod podkradalam starszej siostrze;) ostatnio,niecaly rok temu pani w skepie poprosila mnie o dowod jak chcialam kupic zapalki!!!! szok:) a ostatnio rozmowa z takim jednym chlopakiem: on:\"co robisz?\" ja :\" studiuje\", on:\" pierwszy rok?\" ja: \" nie ostatni\",myslal ze sobie jaja robie;). A i tak najbardziej oburzona byla starsza pani- typowy moher: zdarzenie na przystanku autobusowym: siedzialam i pisalam smsa do mojego ukochanego:)(informowalam dokladnie gdzie jestem) a stala jeszcze kobieta z dzieckiem w wozku, podjechal autobus i ona wchodzila, wiec podniosla wozek. ja akurat nie zwrocilam uwagi na to, bo bylam zajeta, a pani obok zaczela sie burzyc, ze jaka ta mlodziez nie wychowana itp. nie wiedzialam o co lazi jej,potem sie kapnelam, ze lazilo o to ze nie pomoglam pani z wozkiem . ale nic nie powiedzialam,bo stwierdzilam ze nie warto.A co wazne pani powiedziala cos w stylu:\" zobaczy jak bedzie kiedys miala swoje\" heh no i za pol minuty przyszedl moj ukochany z.... naszym 4 miesiecznym synkiem.:). kobiecie szczeka opadla,i zaczela gadac o dzisiejszej mlodziezy co to sie porobilo.Nie wyrobilam i sie jej spytalam czy uważa,że wiek 24 lata to zbyt wczesnie na dziecko? czy nie uwaza ze to najwyzszy czas by pomyslec o macierzynstwie?? no i kobiecina juz nic nie powiedziala:) Pozdrawiam wszystkie młodo wyglądające:)

Gość a co powiecie na to
ja mam 28..... ostatnio pani poprosiła mnie o okazanie dowodu przy zakupie piwa :) pewnie strój miał tu pewne znaczenie, t-shirt+ jeansy i trampki.... a pani widziałą mnie na pewno pierwszy raz....mieliśmy przeprowadzkę i po piwko skoczyłam dla "tragarzy" ;) no, ale bez pezesady...... żebym nawet na 18 nie wyglądała? nie źle się uśmiałam, a następnie podziękowałam za komplement.....

Ja wyglądam na tyle ile mam...ale jak idę z mamą, to każdy kto nas widzi później mówi, że nie wiedziałm że mam siostre.... Hehe... Moja mama ma 36 a mówią że ma 28.....

Gość FRENKI 4 FINGERS
D :a co powiecie na to-słuchaj, ekspedientka przestrzega 2 zasad:1-nie podaje alkoholu nieletnim i najebanym...ty pewnie nalezałaś do drugiej kategorii, więc zażądała dowodu w celu identyfikacji danych, powiadomieniu policji i tymczasowej przeprowadzki na myjke

Gość FRENKI 4 FINGERS
Do setuni- hmm może myślą że masz żółte papiery

A moja mam ma 41lat---------->ale nie wszystkie kobiety maja takie uwarunkowania genetyczne, taka budowe, i taka przemiane materii jak Twoja mam , nbo od tych czynnikow glownie zalezy szczupla sylwetka:)

Gość ej moniulka_
z opola jesteś może??

Gość 26-latka.
Ale mi problem 18 czy 20, jaka to roznica, w wygladzie zew - takiej nie ma Ja mam 26 a wygladam na 17-18, cieszyc sie bede jak w wieku 30-35 bede wygladac na 20-22 O dowod mnie pytaja, Ja sie z tego bardzo ciesze

Gość Meg R.
ja mam 45 lat, nigdy jeszcze nikt nie zgadł ile mam lat, 164 , 52kg, zawsze ubieram się inaczej , ciekawie, lubię pokazac nogi, no i ciagle chłopcy koło 25 lat gapią się na mnie, jeden ciagle :), jestem z nim, ma 28 lat. Żeby pogrązyć chwalące się - palę i to dużo od 20 lat, nie chadzam do kosmetyczek, uzywam tylko dośc prostych kremów i mam w nosie to, że pojawiły mi się siwe włosy. I jeszcze coś, mam 3 dzieci, a moje ciało wygląda świetnie, chadzam czasem z kolegami syna na piwo, bo jakoś tak chętnie mnie zapraszają ;) Pytano mnie czy zaczęłam rodzić dzieci jak byłam w podstawówce, syn ma 22 lata. Chyba nie ma reguł. No i nie jestem osobą pogodną, co mogłoby jeszcze czyimś zdaniem miec wpływ. Genetyka? Nie wiem, moja matka zawsze wydawała mi się stara, ojciec to nie wspomnę, wyglądał zawsze okropnie.

Gość nayumi
No ja mam 23..Bozee..juz 23 ...bede wyc zaraz!!!!! Jak to leci szybko a ledwo 20 bylo : ( Daja 17:D Fajki? Dowodzik.Piwo? Dowodzik. A jak z facetem gdzies ide (30) to patrza jak na sponsoring.. :/ Dobrze przynajmniej ze nie jak na pedofilie.

Gość nayumi
no ja tez palilam (od 16) ..jestem w trakcie rzucania;)

Gość Ja mam 38 lat
Mlodziez i starsi ode mnie oraz moi rowiesnicy daja mi na oko lat 22-24, czasem 25 i na tym wieku na razie "stanelam" wizualnie. Oczywiscie to ile naprawde mam lat, wychodzi zawsze w trakcie rozmowy, stad wiem na ile mnie ludzie oceniaja. Zawsze bawi mnie to zdziwienie i szok na ich twarzach, kiedy sie dowiaduja prawdy. Bo ja lubie swoj wiek i nigdy go nie ukrywam. Juz sie przyzwyczailam do tych reakcji i odbieram je jako komplement.

Gość danielaros
hm mam 28 lat i czesto musze pokazywac dowu, pale niestety. Ale jak juz ktos wspominał to sie ma genetycznie moja mama tez wyglada jak małolata

Gość mona11111
ja mam 29 a daja mi 18,ostatnio poznalam faceta i zaprosil mnie na kawe...w pewnym momencie zazartowal czy wogole wypada mu ze mna rozmawiac bo nie wie czy ja 18 lat juz mam...hehe...mysle ze to genetyczne,moi dziadkowie sa po 70,a daja im...58,a rodzice po 50 a wygladaja na 42...

Gość a co powiecie na to
he he, to wiedzę, że nie jestem sama ;) do FRENKI 4 FINGERS no sorry, ale jak dla ciebie normą jest naje**** kobieta na ulicy i to przed południem.... cóż..... pozostaje jedynie współczuć środowiska.... chciaż, mam nadzieję, że to był tylko żarcik :)

Gość głupoty
Co za głupoty.Nigdy 41latka nie będzie wyglądać jak 28latka,chyba,ze z tyłu;),albo po ostrzykiwaniu botoksem.

Gość thhghnnn
leci mi 27 rok zawsze chcą dowodu przy kupowaniu alkoholu, albo wejściu na dyskotekę... no i mojego męża pare razy wzieli za tatę lub sponsora...porażka. Zwłaszcza moherowe babcie sa takie oburzone, kiedys jak jednej przygadam to pójdzie w piety jej

Gość moja mama ma 41 lat
to nie bzdura, ze ludzie daja mojej mamie na oko 28 lat,bo nie kazda 40 -latka ma twarz pomarszczona i bez botoksu mozna sie doskonale obejsc jak sie ma "gruba" elastyczna skore, na ktorej nie tworza sie zmarszczki. Jedyne co grozi mojej mamie, to ze za 10 lat skora zacznie jej obwisac na twarzy, bo tak ma jej starsza o 12 lat siostra. Mama nie ma zamiaru robic operacji plastycznych i do kosmetyczki tez nie chodzi. Z tym 28 lat to jest tak, ze jej tyle daja zanim sie dowiedza ile jej dzieci maja lat, a nie daja jej 30-tki na oko, bo oprocz dziewczecej twarzy bez zmarszczek ma naprawde drobna, zgrabna figurke i wlazi w rozmiar 34.

Gość moja mama ma 41 lat
Dodam jeszcze, ze mi daja lat 20 a mam 18 i NIE odbieram tego za komplement gdy mnie pytaja ile moja "starsza siostra" ma lat, a jak mowie, ze to nie siostra tylko mama to oczy im wylaza z orbit i komentuja " jesssu, a ja myslalem ze ma gora 28 lat".

Gość nayumi
Moja kumpela ma konczy 29 lat za kilka tygodni.. Jak stoimy razem ook siebie to wygladamy jak siostry;) siedemnastoletnie. Mam nadzieje ze jak bede w jej wieku ..:D