Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandydatka

Szukam kandydata na męża

Polecane posty

Gość kandydatka
We Wrocławiu też plaża pod tym względem?...

Gość Agnessa
niestety

Gość kandydatka
Związki są kruche, znajomości powierzchowne, rozwody... Czy to oznacza, że ludzie się wzajemnie nie szanują? Czy to wina mediów? Tak mi się właśnie wydaje... Niestety.

Gość Vera77
libertador "nie jestem zbyt bystry no i zajęty jestem." wreszcie sobie kogos znalazles?

Gość Agnessa
facet moze poznac kobiete dogłębnie, kobieta faceta powierzchownie ;)

Gość kandydatka
Niektóre kobiety po 15 minutach rozmowy orientują się, czy jest sens ciągnąć znajomość dalej i poznawać dogłębniej....;-)

Uwaga ! Za chwilę się zacznie - narzekanie na facetów , no kobiety do roboty :)

Gość Agnessa
kuglarz i tu sie mylisz, bynajmniej azaliz ja nie mam zamiaru narzekac

Gość kandydatka
Nie ma na kogo narzekać.

No tak, kandydatka jeszcze nie ma na kogo narzekać ale może już wkrótce pozna absztyfikanta i wtedy będzie narzekać przy kawie z koleżankami :)

Gość kandydatka
Poznałam już niejednego. Ale nie lubię marnować czasu na rozmowy o bezsensownych rzeczach. ;-)

Gość Agnessa
kuglarz a ty niechcialbys ponarzekac na baby?

Agnessa Nie mam ochoty narzekać na kobiety, szkoda mnie czasu , wolę coś zrobić konstruktywnego w tym czasie . Poza tym, facet byłby ostatnim gnojem , gdyby tu na forum narzekał na kobiety, bez sensu.

Gość kandydatka
Jak chłopak nie odzywa się potem, to trudno stwierdzić, czy był warty czy nie. Dla lepszego samopoczucia tak można tłumaczyć.

Gość Agnessa
czyli co np?

Gość kandydatka
To, że nie był warty, jak pisze kolega. Odkręcić się na pięcie i iść dalej, a nie ronić łzy.

kandydatka A powiedz proszę , jaką jesteś kobietą , chodzi mnie o charakter, jak siebie oceniasz , może jesteś zbyt wymagająca i faceci tego nie wytrzymują ?

Gość Agnessa
jakich?

Gość kandydatka
Nie wiem, czego nie wytrzymują .... bo mało mam związków za sobą, właściwie tylko dwa. A po 2-3 godzinach rozmowy co można powiedzieć o człowieku? Ja cenię ludzi rozsądnych, tak też staram się postępować w życiu. Unikam wszelkiej maści postrzeleńców. Lubię jak mężczyzna zadaje pytania, a nie ogranicza się do odpowiedzi. Bo wtedy czuję, że to ja ciągnę tę znajomość - a to jest na dłuższą metę męczące - czy zaprzeczysz?

Gość GiG
"Lubię jak mężczyzna zadaje pytania, a nie ogranicza się do odpowiedzi. " tylko pomysl o tym, ze niektorzy sa niesmiali. A ty odrazu nazywasz ich postrzelencami. Po jakims czasie niesmialosc przechodzi, tylko jak ma przejsc, skoro kobieta nie daje szansy?

Gość kandydatka
Żle mnie zrozumiałeś. Ja rozróżniam 2 typy: 1. Postrzeleńców 2. Milczków - może są i nieśmiali .... Ale tak zupełnie nic?

kandydatka Poznajesz tak zwanego \'milczka\' i zaprasza Ciebie na przysłowiową kawę do kawiarni , milczek słowo powie lub nie , więc przy kawie , wpatrujesz się głeboko w oczy tego milczka i on też się będzie wpatrywał w Twoje oczy , nikomu nie wolno mrugnąć , w ten sposób możecie spędzić w kawiarni wiele przyjemnych godzin :)

Gość GiG
Moze i zle Cie zrozumialem, ale wiem, ze kobiety lubia facetow wygadanych i pewnych siebie. Niesmiali, milczki nie maja zadnych szans u wiekszosci kobiet. Zreszta, sama napisalas "Niektóre kobiety po 15 minutach rozmowy orientują się, czy jest sens ciągnąć znajomość dalej i poznawać dogłębniej...." w 15 minut niesmiali nie zdarzą sie "otworzyc".

Gość portal
Ale inni zdążą się otworzyć i to aż za bardzo... I tych miałam na myśli. Używane słownictwo też wiele mówi o człowieku. I np. to, że mówi żując gumę...

portal , nic nie rozumiesz , facet żuje gumę przy kobiecie , ponieważ w czasie pocałunku chce się podzielić tą gumą z kobietą , czy to jest aż tak skomplikowane dla Ciebie ?

Gość kandydatka
A fe! Szkoda słów. Dobranoc.

Gość Denton
Witam to może ja? mam 31 bez dzieci i żony.jeśli byłaby pani zainteresowana to mój mail DDentonmałpawp.pl