Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura dała mi w prezencie

Dla przystojnych facetów kobiety są o wiele łatwiejsze...

Polecane posty

Nie raz zdarzyło mi się przespać z dziewczyną poznaną na imprezie, domówce, praktycznie od zaraz. Za to moji kumple muszą się strać jak cholera, kwiatki wyjścia itp. Dlaczego na widok ładnej buzi puszczają wam hamulce ?

Gość firewire
pewnie dostrzegają twoje piękne wnętrze :D hipokrytki jedne :)

Gość milka1
chyba żartujesz :)

Gość tamarta
nie uogólniaj, mi nie puszczają. za nic nie przespałabym sie z nowopoznanym facetem! choćby był najpiękniejszy na świecie. po prostu bardziej selekcjonuję partnerów do łóżka, ładna buzia mi stanowczo nie wystarcza

Gość to sie ujawni
ocenimy:) a potem dopowiemy heheh

Gość juz widze te twoje imprezy
pewnie chodzisz do burdelu i wydaje ci sie ze przystojny jestes a tak sie sklada ze to faceci slinia sie na widok pieknych dziewczyn

Gość ale założę się
że te "kobiety" nie miały więcej niż 19 lat, prawda? takie są jeszcze głupiutkie, łatwo im naściemniać jak to się je kocha i jakie są najwspanialsze....

Gość war peace
a wy nie ? Też to widze na mieście, przystojni robią z wami co chcą a potem przyłazicie się tu żalić, dzisiejsze kobiety pod względem doboru partnera też stawiają na 1 miejscu urode, tylko hipokrytki będą się wypierać...

Gość jeżeli cię satysfakcjonują
jakieś puszczające sie siksy, to spoko. Tylko nie mów o kobietach, bo to smieszne:) W ogóle ZADNA kobieta nie idzie z kims do łóżka po jednym spotkaniu:O Nieważne czy z Simonem Molem czy z Ibiszem, czy z twoja starą. Po prostu nie i koniec. Jeżeli tak robi, to znaczy, z jest puszczalską szmatą.

Gość jak patrze
Też tak myślę .. jakies laski 16- 19 latek no to sie zgodze ale z taka 25 latka tez tak ci łatwo pojdzie ?

Gość jak patrze
a tak wogole to jak trafiasz na szmaty no to gratuluje :o

Gość i uciekł
to tchórz jakiś i męska dziwka, bo się puszcza na imprezach z małolatami... a jeśli one wcześniej z simonem spały?

Gość simone.....
brał się tylko za te doświadczone 25 letnie bo z nimi to trudno:P one nie są takie łatwe:classic_cool:

Czemu jest to dla Ciebie dziwne skoro sam sie z nimi puszczales? A faceci przypadkiem nie ślinia sie na widok ladnych dziewczyn?

Gość Primo
Są takie, którym b.często puszczają, takie którym puszczają tylko z tym jedynym i są takie którym nigdy nie puszczają. Wystarczy, że nie jesteś nieśmiały, jesteś zadbany, nie straszysz wyglądem i trafisz na zdesperowaną kobietę - to jest szansa, że zabawi się z Tobą. A może one litują się nad Tobą bo masz "wygłodniały" wyraz twarzy i chcą sprawić Tobie przyjemność - poświęcają się ;-) ;-) A może przyciągasz takie, którym "coś" puszcza. ;-) ;-) Hamulce puszczają mi gdy jestem z moim kochanym "osobistym" mężczyzną :-)

no właśnie z takimi mam kontakt bo mieszkam w akademiku, najczęściej mają po 22-24 lata, to nie są siksy...

Gość Sedzia Dreed
Dlaczego tak na niego naskakujecie ? Bo napisał prawde ?

Gość a gdzie sie podzial autor topi
stchorzyles przystojny lalusiu? wyslij nam swoje zdjecie to same ocenimy czy "natura dała ci w prezencie"!

Gość winogrono
Jak Cie to boli, to nie korzystaj ze swej ładnej buzi w tym celu.

Gość abczyx
No i co? Cieszy Cię to? Ciekawe w jaki sposób poznasz swoja przyszłą żonę? Bo jeśli w taki to tylko pogratulowac...:/

Mnie to nie boli innych facetów tak , swojej atrakcyjności nie musze potwierdzać tutaj, wystarczy że potwierdzają ja kobiety w realu..

Gość jesli myslisz ze potwierdzenie
twojej atrakcyjnosci jest seks z pierwsza lepsza to jestes zalosny

Gość winogrono
To chyba logiczne, ze czuja wiekszy pociąg do przystojnego mężczyzny, niz tego mniej okazałego. Oczywiscie, na krotką mete, bo często wybieraja tych bardziej wartosciowych, niz tych bardziej przystojnych. Ale to po dłuzszej znajomosci, poznaniu...A na szybki seks ładne ciało i buzia to w sam raz. Kobieta tez człowiek, ma swoje potrzeby;) Nie czujesz czasem, ze one Cie po prostu zaliczają?

nie seks, ale ogólnie widać reakcje kobiet na uczelni czy nawet kobiet prowadzących ćwiczenia!!! Już nawet nie wchodze na fotka.pl bo dziennie minimum kilkadziesiąt kobiet do mnie pisało :/

Gość milka1
nie bądźcie naiwni - przecież to jawna prowokacja :) ktoś ma radochę ,że laski się obruszają ...

Gość nie moge
"codziennie" "40 dziewczyn"! nie ma to jak skromnosc! facet chce cie poznac! skad jestes?

Gość winogrono
Mnie to osobiscie nie rusza, facet po prostu stwierdza fakt. A ze robi to tutaj i brzmi to conajmniej narcystycznie, to juz inna kwestia. Generalnie, jaki jest ogolny wydzwiek Twoich spostrzezen? Smutek z tego powodu, czy dziwienie sie rzeczom oczywistym? Bo nie rozumiem.

Gość Sedzia Dreed
Nawet jeśli prowokacja to takie coś jest zauważalne w życiu. Boli was że wytknął wam wasze słabości ? Sorry ale ja już też nie wierze w tą waszą niby świetość i patrzenie na " charakter". Dobre "ciacho" nie jest złe nie ?

Gość winogrono
co najmniej*

bo ja jestem ogólnie między młotem a kowadłem, kobiety mówią jedno ale robią drugie, dlaczego mówicie że wygląd się nie liczy jak połowa moich kumpli zajebistych z charakteru nigdy dziewczyny nie mieli ? Dla mnie to zadne wyzwanie... Wiem jak to brzmi ale tk to wyglada.