Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura dała mi w prezencie

Dla przystojnych facetów kobiety są o wiele łatwiejsze...

Polecane posty

stawiamy dwie taki same osobowości jednen przystojny drugi nie, którego wybierasz? ;)

ja wybieram z tych dwóch tego który mi sie bardziej podoba czyli przystojniejszego według mnie :P U mnie jest tak że jak mi sie ktoś podoba to cały od stóp po czub :D

do L. nie mam zamiaru się tłumaczyć i przekonywać innych do tego co myślę i jak postępuję w życiu!!!!!!! czepiasz się słówek, Twoja sprawa!!! wiem co mam w głowie!!!!!!

illa :) masz 5 z plusem ;) a Liber... do kąta :P nad lenga sie jeszcze zastanawiam :P

przecież to oczywiste :) ale to nie znaczy że mniej przystojni są całkowicie skreśleni - poprostu dla mnie to jest bezsens !!! dziewczyny z Liber... nie ma co dyskutować bo i tak go nie przekonacie a tylko sobie nerwy zszarpieciue ;) ...juz to przerabiałem

nawet mi się nie śni, żeby go przekonywać, przecież on ma już na siebie \"kupca\":)

chcą Cie pocieszyć i wyprowadzić na prostą... :P a Ty sie z nimi sprzeczasz i jeszcze obrażasz. I jak chcesz kogoś znaleźć?... nie tędy droga...

Gość przystojny i nieśmiały jest
na to wspaniałe lekarstwo.

Hehe no przecież wiadomo że ktoś musi nam sie podobać żeby się z nim umówić, to oczywiste. A więc musi sie jako tako konserwować i nie odbiegać zbytnio od przyjjetych norm estetycznych a przy tym mieć odpowiednie feromony dla naszych nozdrzy i odpowiednią bioenergię przywabiająca akurat nas ;) Ale Lendze chodziło o to (chyba) że istnieje coś więcej niż powierzchnia, Lenga pisała czego kobieta potrzebuje i co jest WAŻNIEJSZE niż pierwsze wrażenie podane na tacy. \"Brzydszy\" facet (może użyjmy sformułowania o mniej charakterystycznej urodzie)musi sie postarać bardziej, wymyślić coś co zwróci uwagę na to, co ma w środku.Dlatego właśnie ładni faceci są bez wyobrazni :P Zresztą tu ne chodzi o to kto jest łądny a kto brzydki bo wiadomo że każdy ma swój gust ale o to że gdy ustawimy tych 2 kolesi z fajnym charakterem to jeden z nich będzie miał pecha tylko i wyłącznie dlatego że wizualnie nie ejsdt akurat w typie dziewczyny. Ech sama sie zakręciłąm w tej wypowiedzi ale nie chce mi sie juz zmieniać :D

no i widzisz, każda p. znajdzie swego a....życzę powodzenia w takim razie, tylko zmień nastawienie , bo może sie nie udać

Illa mniej więcej tak miało być, można samemu się zamieszać

mówi się takżę, że ładni faceci są dla kobiet bez wyobraźni:)

do L. może nie nastawiaj sie na to, że może Cie odrzucić, w ogóle o tym nie myśł, bo takie myślenie mimo wszystko gdzieś wychodzi bokiem i sie spełnia, będzie ok

Jeszcze słówko do Przystojnego i Nieśmiałego :) Nie musisz być jakimś estrawodzirejem i wyluzowanym kolesiem żeby zwrócić uwagę kobbiety - zresztą po co udawac kogoś kim sie nie jest. Zamiast sie skupiać na tym , czego Ci brakuje, pomysl jakie masz w sobie fajne cechy, mogace sie podobać kobiecie :) O wiele ważniejsze od jakichś szaleństw są właśnie poczucie bezpieczeństwa i wzajemne zrozumienie :) Może rzeczywiście zaczij łazić tu i tam i nie nastawiaj sie od razu że kogoś spotkasz tylko po prostu baw sie dobrze :D a jakaś fajna ddziewczyna na pewno sie znajdzie :) Tylko nie siedz w domu i nie mysl jaki to jesteś nudny bo to najgorsze rozwiązanie :D Znajdz sobie coś fajnego do roboty a czarne myśli same odejdą ;)

Gość o niieee kornik
odwrotnie nie moze być

A może panowie powiedzą jak jest z szansami brzydszych kobiet u przystojnycch i nieśmiałych męzczyzn? :D

Oj tam , ja kiedyś byłam w brzydalu po uszy zakochana - koleżanki mowily że jest brzydalkiem ;) a mnie sie podobał :) Ale wszyscy go strasznie lubili , no i nie był ciućmą :D