Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech mi ktos pomoże

Jak nazywaja sie takie perfumy o zapachu truskawki albo porzeczki, w takich okrą

Polecane posty

okragłych trochę flakonach- czerwonym albo fioletowym???? Jakoś tak jak znana osoba;O albo jak jakaś królowa:( Kurde, nie pamietam, a kiedyś wąchałam właśnioe tę wersję truskawkowa i porzeczkową- jadna była czerowana a druga fioletowa. Nie wiem, co to za zapachy, a chciałabym wiedzieć:(

moze chodzi ci o gamme fammle (czy jakos tak to sie pisze) to ma nute truskawki.

Gość Gabiella Sabattini
czy jakos tak

nie, to nie te... Maja taki okrągły, metalowy falkon. I mają nietypowa nazwę, nie sa znane w Polsce za bardzo. Wąchałam je kiedyś w GC, ale nie pamietam nazyw. tamte nie miały nuty, tylko były po prostu raczej jednonutowe- truskawkowe i porzeczkowe.

Gość niech mi ktoś pomoże
nie, one sa drogie:O Kosztuja ponad 200zł za 50ml. Są w takich okrągłych, kulistych, blaszanych pojemniczkach... Kurde, no... Zapomniałam😭

Gość w blaszanych mi sie
kojarzy tylko be delicious dkny

Gość afra
sadze ze to moze byc DKNY be delicious, tak jak wyzej ktos napisal.Albo....http://www.ralphhot.com/ to tez pachnie w ten sposob.

nie, nie. to cos innego, No mówię, ze mało popularne są te zapachy, raczej dominuje jedna nuta i maja w nazwie coś, co kojarzy mi się z XVII wiekiem. Jakąś królową czy inną osobę. Kurcze, nie pamiętam. Ale mają dziwna nazwę.....

Gość jak nie urok to sraczka
może Christian Lacroix?

a najlepiej jak przejrzysz na allegro i znajdziesz, tam jest ogromny wybór

Gość igigjkjk
a moze ralph ralpha laurena te maj amocny truskawakowy zapach

Nie, ralph na pewno nie. Na Allegro tego nie ma. Przejrzałam całą strone Sephory, która ktos mi podał, wszystkich producentów i to nie to:( To jest taki monozapach. Mało znany. Na pewno nie Lacroix i Ralph ani nic tak popularnego. I jest to zapach jednonutowy- tylko porzeczkowy i tylko truskawkowy. To nie są jakies nuty, ale główny i jedyny zapach.

no to chyba ci nikt nie pomoże :o

No właśnie tego sie obawiam...:o

ha! Juz wiem:D Ale skleroza...:)

Gość mam pytanko takie
to nam powiedz

Marina de Bourbon Rouge Royal. A te porzeczkowe, które mnie interesowały nie wiem, jak się nazywają, bo ich nie znalazłam nigdzie w necie:) Ciekawe, czy maja ta markę w Sephorze. Może ktoś wie????

Prze net widzę, ze można nawet taniej kupić, 50ml za ok. 150zł plus przesyłka, ale ja wole tamte fioletowe i w dodatku nie kupuję nigdy nic przez internet. Muszę je gdzieś znaleźć. Jeżeli ktoś z Was wie, gdzie je kupić, to napiszcie:)

Niech ktoś mi pomoże --> a takie jednonutowe różane albo gruszkowe istnieją? Ale jeden zapach, a nie jako dodatek...

Nie wiem:) I z tego, co widzę, to te też nie są jednonutowe. Ale tego głównego zapachu nic nie zabija, nie tłamsi. Nie są takie jak Miss Dior Cherie, które mają tylko aromat liści turkawek, ale przytłacza go karmel, nuty mchu itd., ale takie bardziej truskawkowe, wyraźne., A te porzeczkowe sa takie... no jak porzeczki. Trudno to opisać. Ale gruszkowych chyba nie ma. Ja widziałąm tylko te czerwone i fioletowe, których w dodatku nie ma w sieci.