Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

Test ciążowy rano czy wieczorem?

Polecane posty

Gość anna-problem
jasne fajnie zawsze pieniążek wpadnie na zakupy dla bobaska :) ja jutro udaje się na zakup testu jeszcze jednego albo 2uch :) mam nadzieje ze negatywy będą - dopiero studia skończyłam, jestem w związku 4 lata z czego od 3 mieszkamy razem - mam nadzieje że to tylko jakieś zapalenie albo mały torbiel...zrobię jutro po południu test - po tylu dniach powinien być tez wiarygodny :D mam nadzieje i kolejny po paru dniach jeszcze na czczo. ale nawet piersi mnie nie bolą - tylko mi się przelewa w brzuchu. mam stracha na maksa. wish me luck :* jeśli wyjdzie pozytyw to się załamię :(

Gość fdrtrtgr
test ciążowy przed terminem okresy robi się rano..po terminie mozna po południu...u mnie pozytywny wynik był już 10 DPO - test o czułości 10 ml :)

Gość anna-problem
co dziwnego nie mam już żadnych upławów a podobno w ciąży występują dam znać na pewno :) - ja robiłam 22 dni po na czczo i był negatyw ale powtórzę

Gość anna-problem
fdrtrtgr - mój pink test miał 25 czułości

Gość anna-problem
mój miał 25 czułości PINK TEST

Gość Werix
No pink różowy zrobiłam wczoraj popołudniem, pozytywny wyszedł, okres spóźnia się 5 dni i temperatura jest znacznie podwyższona.No i tyle w temacie..

Gość anna-problem
Julitek11 zrobiłam testa :) NEGATYW HE HE tylko teraz pytanie co mi jest? gospodarka hormonalna mi pada chyba ;( dziewczyny trzeba się badać - żeby uniknąć takich komplikacji już 30 dzień nie mam miesiączki

Gość gość
Hej ja robilam dzis rano wyszedl pozytywny popoludniu juz negatywny. jeszcze w tym tyg zrobie kolejny :) wogole nie mialam okresu w styczniu wiec no zobaczymy :) ale czytalam na kilku stronach ze z porannego moczu wychodzi najbardziej wiarygodny ale najlepiej zrobic 2-3 testy dla pewnosci.

Gość gość
kiedy miałaś mieć okres? Kiedy miałaś ostatnio i jak długie są twoje cykle i czy regularne?

Gość gość
Jutro chyba zatestuje:)

Gość gość
O kurde pozytyw.szok hô

Gość gość
czy test ciążowy wyjdzie gdy pobieram mocz z nakretki antyperspirantu?

Gość gość
W marcu mialam dwa razy miesiaczke,najpierw od 7 do 13 potem 23do 29 marca. Pierwszy raz mi sie tak zdarzylo ze dwa razy w jednym miesiacu. Od tego czasu do dzisiaj okres sie nie pojawil. Czy jak zrobie test wieczorem to wyjdzie wiarygodnie czy poczekac do rana? Do tego wszystkiego naszly mnie objawy zawroty glowy raz omdlenie i wymioty oraz wrazliwosc na zapachy. Prosze o odp