Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwasia

PRISON BREAK- Skazany na smierc! Ludzie rewelacja!

Polecane posty

hej, jesli mozna, to strasznie prosze tez o te piosenke!!! na bill6@o2.pl :) tez sie wciagnelam, na razie skonczylam pierwszy sezon :) 🖐️

Gość Astonm
a moze ktos wie jak sie nazywala nutka, ktora leciala poczas przenosin Scofielda...i jeszcze jak Patoshik spadal...i jeszcze jedna byla dobra. ale mniejsza, musze obejrzec jeszcze raz i dopiero sie spytam. jesli bedziecie wiedziec to dajcie znac...ja za to polecam PRISON BREAK ANTHEM...wpada w uchu, naprawde niezla nutka. z gory dzieki

Gość Skazany
Żałujcie ze nie macie wszyscy wszystkich odcinków oraz 2-ej Serii,a dla wszystkich którzy nie mają dużo czasu na ogladanie nie radzę ściągać.To strasznie wciąga.Nie można sie opamiętac,sam to przeżyłem a teraz jestem na 16 odcinku 2-ej serii to co sie tam dzieje jest niemożliwe...wow

Gość Astonm
eee jestem na 20 odcinku i troche gadasz glupoty...bo to zaczyna byc juz denerwujace, a nie wciagajace i jeszcze 3 seria ma byc, ciekawe co w niej bedzie... pewnie sie myle, jezli przez cala serie beda uciekac..ale mam nadzieje, ze cos zmiania tam...stanie sie cos nieoczekiwanego..pozdrawiam

Gość cha
ja już oglądnęłąm wszystkie (został mi tylko jeszcze 22 odcinek do obejrzenia), co ja pocznę:(:(:(P::( bez wenta!!!!! i purcella:(:(:( i t - baga...........

Astonm popieram serial genialny i tak jak mnie wciagnal tak teraz widac ze juz nie wiedza co wymyslec, mam nadzieje ze jednak nie bedzie 3 serii bo zrobia z tego telenowele

a piosenka kiedy patoshik spadal to alexi murdoch - home :) tez mi sie podoba

Gość Aastonm
juz wiem, ktora to piosenka podczas przenosin Scofielda...tzn dawno ja juz znalazlem, ale pomyslalem, ze sie z Wami podziele i z Toba Sephi(pewnia ja masz)...Alex murdoch -Orange sky...ktos juz napisalem ten tytul wczesniej:)..ale to nic :p...pozdrawiam, juz we wtorek 22 odcinek i powiem tak 21 odcinek 2 serii byl najlepszy jaki dotad ogladalem, chociaz mialem malutka nadzieje, ze zgienie Mahone...a niestety nie zginie, przeczytalem na jednym z portali, ze bedzie gral w 3 czesci..ale kicha;/ wkurza mnie ten czlowiek, w Armagedonie byl smieszny, ale w PB mnie denerwuje:)...pozdrawiam

Gość cha
oglądnęłam sonę - niesamowite zakończenie!!!!!!!!!!!!! czekam na III sezon

Gość cha
Sara będzie w III sezonie - tylko na początku jej nie będzie:(

a czemu mialoby jej nie byc aa bo pewnie wszyscy sa jeszcze na tym etapie co jeszcze nie wiedza wiec ok nie mowmy :) no a zakonczenie masakra fox river to pikus ;)

tez obejrzalam juz ostatni odcinek II serii :( slyszalam ze ma byc jeszce jedne 23, ale nie wiem czy te informacje sa juz potwierdzone i nie wiem tez na jakiej zasadzie bedzie to odcinek, czy tak jak kiedys jak to sie zaczelo czy co?

bo aktorka, grająca Sarę jest w ciąży. Mieli zatem Sare uśmiercić ale producent stwierdził,że to ważna w serialu postać i musi zostać. Zniknie tylko na jakiś czas. Zgadzam się ,ze ten serial strasznie wciąga i nie można obejrzeć 1 odcinka, tylko najlepiej wszystkie na raz ;)

1sza seria mnie wciagnela i naprawde mi sie podobala. 2ga zaczyna mnie najzwyczajniej juz nudzic. zrobil sie z tego slaby serial sensacyjny. wciaz uciekaja, wciaz ci sami ich gonia, wciaz ten koles broni swojej choerj cureczki, wciaz Tbag ma schizy, wciaz ten szczuply lysy jest charytatywnym aniolkiem,a jego duzy lysy brat realista, wciaz jest teoria spisku i wciaz mnie ten azjata w agencji z tym pedalskim usmieszkiem wkurza. tak naprawde jedyna postac jaka jest jeszcze w miare ciekawa to agent fbi (wlasciwie to najleprzy aktor w calym serialu,razem z naczenikiem wiezienia ktorego juz nie ma), reszta to jakas amerykanska przecietnosc. nie oczekuje wogole 3ciej serii, bedzie wtorna i nudna :(

obejrzalem w koncu \"some\" 2x22 i muze powiedziec,ze odcinek ten byl chyba najleprzy z 2 serii. zakonczyl sie calkiem niezle, stary dobry powrot do korzeni. szczuply lysy w wiezieniu, gdzie ludzie juz wiwatuja na jego przybycie, pewnie kazdy chce zwiac:P straznik i agent fbi pewnie dolacza do niego, moze nawet sucre. duzy lysy brat pewnie bedzie cos kombinowac z sara aby go z pudla wyrwac i dochodzic o co chodzi z tym starym lysym z firmy^^ tak wiec o ile wczoraj mialem w dupie 3cia serie, dzis jednak strwierdzam ze moze byc ciekawa. to jakas regula - po dobrej 1szej serii przychodzi dupiata 2ga seria, 3cia znow wraca na dobry tor (to samo bylo z lost).

aha - najwazniejsze,ze ten azjata z pedalskim usmiechem wylodowal tam gdzie powinien - na dnie rzeczki. koles doprowadzal mnie do szalu z tym garniturkiem i kretynska geba :P beznadziejny byl jeszcze ten czarny koksiarz, byly zolnierz, ktory wciaz za swoja cora i zona sie uganial. dobrze,ze go juz nie bedzie. nie to ze bylbym rasista, wymienilem w koncu zoltego i czarnego, ale wlasnie te 2 role - azjaty i afroamerykanina, blyly dla mnie najslabsze i ciesze sie,ze juz po nich. do meskykanow nic nie mam, sucre jest spox. i nie jestem rasista, lubie azjatki i czarne laseczki :classic_cool:

Gość Astonm
straznik juz tam jest, wiec do niego nie dolaczy, ale i tak Sucre ich wyciagnie...musi ich wyciagnac, bo potrzebuje informacji o mari Cruz...wiec watpie by Linc cos zadzialal...a Sary nie bedzie, wiec tutaj tez sie mylisz:) chyba ze znowu pod koniec przyyjedzie nie wiadomo jak, kiedy...i uratuje dupe Lincowi...moglby juz zginac:) ale 22 odcinek zajebisty, szczegolnie to, jak na koncu lezal Bellick..smiesznie w sumie:) ciekawe jak bedzie wygladalo to pomieszczenie, do ktorego wchodzil scofield...ogolnie ciezko bedzie wysiedziec prawie 5miesiecy bez PB...ale coz:)

ja podejrzewam,ze michel wchodzi na stolowke w tym panamskim pudle, a wszyscy wala kubkami w stol i krzycha \"scofield!scofield!\" czy cos w tym stylu. heh z sara rzeczywiscie mogliby sobie darowac, ale w kazdym serialu/filmie trzeba na sile dodac jakis watek milosny aby panienki nie zasnely z nudow^^

Gość o co chodzi z tym
gosciem co sie za pomoca kartecze porozumiewal a potem sie okazalo ze to badacz jakis-ktos wie?

Gość prosze.............
a azjata w garniturku hmm mahone tez dostal i mial nie zyc a zyje

Gość Astonm
watpie, ze Scofield wchodzi do stolowki, chyba ze ona jest na zewnatrz. Jesli sien ie przypatrzyles to tam padal deszcz, wiec to musi byc jakies podworko. Ale to mniejsza..zobaczymy w sierpniu.

Gość ludziska
jasne ze rewelacja, a oglada ktoś na "n" 2 sezon "Skazanego na śmierć " ???? Czekam na podłaczenie "n" ale jestem ciekawa jaki jest ten 2-gi sezon...