Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwasia

PRISON BREAK- Skazany na smierc! Ludzie rewelacja!

Polecane posty

słuchajcie ile jest odcinków drugiego sezonu ???? maz przyniósł tylko 13.Nie ma na razie wiecej czy po prostu jestesmy niedoinformowani?

Gość chodzi o drugą serie
jest na razie 14 odcinków 2. serii, dziś będą mieć w USA 15. (a my jutro)

eeee a mi się ten koleś wcale nie podoba :P taki ciotowaty lekko :) Natia --> 🖐️ ej a obcięli mu tego palucha czy nie ?? :D :D :D :D

Natia>>> zastanow się co piszesz:O prison faktycznie oglądalam, ale przeczytaj obie uwaznie topik o chirurgach :O ja tam sama zadaje pytania bo ogladalam tylko tyle ile lecialo na polsacie a mianowicie do odcinka w ktorym dowiadujemy sie o istnieniu zony tego lekarza, to chyba kazdy mogl obejrzec więc mialam prawo wspomniec :O ale nic nie moglam chlapnąć bo nie widzialam innych odcinkow, a zanim sie kogoś o coś posadzi nalezy uwaznie przeczytac czy to aby na pewno o tą osobe chodzi 🖐️ a to dla tych ktorzy chcą wiedziec czy obcieli mu palca czy nie :D tak :( ale generalnie mowie wam w kazdym odcinku jeszcze więcej akcji, nieraz tak niemozliwych ze juz mowisz sama do siebie nie, teraz to juz on nic nie zrobi ale film rewelacyjny :D ;)

Gość llllllllllllllllllaja
sweet nie oburzaj sie bo wiele osob moglo nie ogladac jak czytalas tamten topik to jednak moglas sie domyslec ze jest sporo osob co serial widza po raz pierwszy i niekoniecznie wiedzieli o zonie Derka

ja sie nie oburzam, ale uwazam ze jesli coś juz bylo w telewizji to chyba mozna o tym powiedziec :O nie wyprzedzalam faktow bo serial juz kiedys lecial

Gość popieram natie i llllllaja
nie mozna bezsensownie gadac co sie stanie w serialu chyba ze z gory ustalone sa teki reguly na topiku-wtedy czytam pierwsze wypowiedzi i juz wiem ze dalej czytac nie mam bo mi sie odchce ogladac.Z tym palcem tez beznadzieja-raz ze pytanie bezsensu-obejrzyj jak chcesz sie dowiedziec a dwa trzeba sie uczyc na bledach Dreams i nie odpowiadac wiecej na takie pytania!jest np taki temat streszczanie dalszych odcinkow cos tam cos tam(tutaj tytul serialu)-i chyba jasne jest ze tam mowie na zaśkę. Zaloz sobie taki temat i wtedy mozesz nawet o 25 odcinku 2 serii mowic -I don't care:O

Gość do sciagajacych z emule
Sciagnelam juz kilak odcinkow i czasem okazuje sie ze sa z dubbingiem francuskim (shit) albo znapisami wgranymi w film...?? najczesciej maja nazwe "Prison Break 1x08" jakie najlepiej sciagac by bylo oryginalne angielskie

najlepiej sciagac je z darkwareza ale to tylko w przypadku neostrady, bo odcinki sa podzielone na 4 male rary, ale kazdy mozna sciagnac pod innym i.p bo inaczej tzreba czekac pare godzin - wiecie, takie darmowe zabezpieczenia.... ja cala pierwsza serie ogladalam po francusku. jest taki zajebisty program, nazywa sie napiprojekt www.napiprojekt.pl, ktory pozwala sciagac napisy bezposrednio do tego wlasnie filmu a nie innego, dopasowuje wersje itd. druga serie ogladam juz po angielsku. jestem na 15 odcinku. ogladalam tydzien temu na polsacie z lektorem - żenada na maksa. polecieli po calosci. dla sprostowania - Lincoln nie chodzil do colleg\'u a Veronika dala mu szanse po skonczeniu studiow prawniczych, wiec to nieprawda co gadala baba przez telefon, ze niby Veronika nawet szkoly prawniczej nie skonczyla. z takich mniej waznych: sucre nie umial przeliterowac slowa PASJA a polacy zrobili z tego NAMIETNOść.... po co tak mieszac? czemu nie moga w oryginale trlumaczyc tylko od siebie zmieniaja sens? a wiecie ze w rzeczywistosci wentworth miller ma 180 IQ?

lo matko jestem po wszystkich odcinkach i juz nie moge wytrzymac kiedy bedzie nastepny 😡 jesli premiera nastepnego odcinka jest za 2 dni to kiedy bedzie do sciagniecia?? a i drugie pytanie czy tylko mnie podoba sie link ? :D bo widze ze wy tu tylko za michaelem wzdychacie :P

Gość buziaczka
Do Parano "dla sprostowania - Lincoln nie chodzil do colleg'u a Veronika dala mu szanse po skonczeniu studiow prawniczych, wiec to nieprawda co gadala baba przez telefon, ze niby Veronika nawet szkoly prawniczej nie skonczyla" Ta baba nie powiedziała, że Veronika nie skończyła studiów prawniczych tylko, że "Nawet żadnych pożądnych studiów prawniczych nie skończyła" To jest chyba różnica.

ludziska za chwile prison break na polsacie jeszcze nie widzialam tego w tv podobno pojechali niezle z dubbingiem :o

Gość FREAKY NATURE
NATIA- ja tez bym prosial o ta pioseneczke "i would die for you" black719@wp.pl bardzio bardzio ;)

sephi czy na tej stronce od seriali co podalas odcinki sa po koleji ustawione???czy jak???nie wiem jak mam sciagac???a ktos na emule darl????

nie nie sa po kolei musisz szukac albo sciagac caly sezon jak jest tylko patrz czy sa seedy :) ja teraz sciagam making of prison break bo jeszcze nie widzialam ;)

to sa torrenty i sciaga sie je roznymi programami np azureus bit torrent czy cos podobnego ja uzywac utorrent dziala jak emule

no ja uwazam ze szybciej jak jest dobry transfer to jeden odcinek sciagam w 3 godzinki cos kolo tego

Gość co nie tak z tym
dubbingiem? wszystko gra

a bo widzialam zapowiedz i byl dubbing i myslalam ze ogolnie zrobili z dubbingiem :o na szczescie nie ale ogolnie tlumaczenie ujest do dupy no i czemu oni sucre wymawiaja sukr? skoro jesy sukre !

Gość ajajajaajaj
na jakiej stronie mozna obejrzec ten serial powiedzcie wszystko co wiecie pliska

Gość FREAKY NATURE
dziekuje Ci Natia ;) pozdrawiam goraco ;D

no druga seria jest rownie genialna choc bardzo im tam wszystko sprawnie i dziwnym zbiegiem okolicznosci wychodzi ;) ale dalej trzyma ze oh :) juz nie moge doczekac sie nastepnego odcinka :)

polecam stronkę : www.prison.pl ( dla zdeterminowanych, którzy nie moga doczekac się juz nastepnych odcinków) znajdziecie tam opsy odcinków, forum, ciekawostki o aktorach, tapety