Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia paj.

dziewczyny doradzcie !!!

Polecane posty

Jestem w związku z fajnym facetem. Jestesmy razem juz ponad 2 lata. Ja mam 25 a on 26 lat. Bardzo sie kochamy.Chcemy spędzic razem reszte życia. Jest jednak jeden problem. Od jakiegos czasu on wkręca sobie ze ja nie zostane z nim na zawsze. A to dlatego ze bede chciała sprobować jak to jest z innym. Musze bowiem dodac, ze on jest moim pierwszym facetem na powaznie ( a wcześniej bylo tylko dwoch ale to były znajomosci typu dwa trzy razy do kina i nic wiecej ) pierwszym i jedynym z którym spałam. Nie rozumiem tego tym bardziej ze nasz sex jest super. On jest fantastycznym kochankiem wiec nie wiem czego sie boi. mam świadomosc ze jestem bardzo atrakcyjna dziewczyną ( tak przynajmniej mówią inni ) ale byłam jestem i bede mu wierna bo to dla mnie najwazniejsza podstawa związku.co gorsze to jego wkrecanie coraz bardziej mnie boli. To podobno przez moją atrakcyjność. Jak mu wytłumaczyc ze piękna kobieta moze całe zycie sypiac z jednym i byc szczęśliwa ! tylko nie piszcie zebym sobie dała spokój bo nie o to mi chodzi. pomózcie, prosze !!!!!!!!!11

Gość myślę że jesteś pusta

Gość ola111
chlopak mysli, ze bedziesz chciala sprobowac jak to jest z innym, oni tacy wlasnie sa:))))) ale moze i ma racje???? zycie jest dosc dlugie:))))

Gość ktoś kto wie
Muszę Ci powiedzić, że Twój chłopak ma rację...Teraz jest super i nie wyobrażasz sobie tego ale za 5, 10, lat dopadnie Cię to...Niestety ale tak myślę...

bo wczesniej tylko z nim a jak bym miała wczesniej np. 3 to tak samo mogłabym chciec z 4 itd po za tym ja sypiam tylko z miłości więc jakis skok w bok tak czy siak nie wchodzi w rachubę

Gość ktoś kto wie
Madzia- bardzo Ci życzę żeby u Ciebie tak właśnie było.

Gość ola111
ale charakter sie w miare uplywu lat, ponoc troche zmienia:))))

Gość srutututu majtki z drutu
atrakcyjna, piękna ;ladne mniemanko masz o sobie... może faktycznie za jakiś czas pomyślisz ze on nei jest dla ciebie wystarczająco dobry bo ty taka piekna że cud nad Wisłą rzygać się chce

jasne... tak mówią o tobie inni, ty tak wcale nie uważasz i nie eksponujesz tego pisząc na forum och to przez ta moją atrakcyjność... na takie jak ty mm jedno słowo PUSTAK "mam świadomosc ze jestem bardzo atrakcyjna dziewczyną" "Jak mu wytłumaczyc ze piękna kobieta(...)" tak to są cytaty ale twoje i twojej próżności

Gość Madziu
mam nadzieję, że tak będzie, tego Ci kochanie życzę. Jedno mnie tylko martwi, czarnowidztwo Twojego chłopaka. Czy On w innych dziedzinach życia też tak ma ?

Gość szzzzzzzzzzzzzzzz
może mu dajesz powody do tego....

Gość ło matko wszytskie atrakcyjne
na tych topikach, że tez atrakcyjne mają tyleeeee problemów

Gość Madziu
A do innych. Zdarzają się w Polsce bardzo artakcyjne kobiety. Obiektywnie. A to, że madzia ma tego świadomość, nie świadczy o tym, że jest pusta. Ze sposobu pisania widać, że jest delikatna i normalna.

jasne pewnei biadolisz mu jaka to nie jestes atrakcyjna i jak inni o tym mówią to się chłopak boi ze do takiej 'bogini' nie pasuje ŻENUA

Gość Kyniooo
Facet jest zakompleksiony i boi sie ze Ty mozesz go w kazdej chwili zamienic na bardziej doskonalszy model

madzia paj., może twój chłopak ma jakiś uraz, może inne powody właśnie do czarnowidztwa a może... sam nie zamierza być ci wierny, w każdym razie nic z tym nie zrobisz, jedynie na co dzień, swoją postawą, możesz mu udowadniać że się myli powodzenia!

myślę że musisz z nim szczerze porozmawiać i zapytać o co naprawdę mu chodzi.moim zdaniem on szuka pretekstu...tylko dlaczego skoro jest między Wami tak dobrze?... a może z powodu jakichś swoich kompleksów tak się zachowuje? musisz go o to wprost zapytać - o co mu własciwie chodzi?

Gość sadze ze on bardziej
martwi sie o swoja wiernosc.

czemu tak trudno komuś zaakceptować, że ktoś może uważać się za piękną kobietę? Bo co? wystaje ponad poziom, ma czelnosć uważać, że jest piękna i jeszcze o zgrozo dobrze jej z tym?! I może jeszcze kompleksów nie ma?! No to już by było nie do pomyślenia. Dziewczyno, jeśli tak czujesz to się nie przejmuj i nie tłumacz. Szczególnie osobom z mentalnością zazdrosnego polaczka:( Ot, mentalność i hipokryzja fałszywej skromności. Wstyd ludzie!

no ale jak sie tak sama zachwyca sobą to niech sie nie dziwi ze chłopak sie boi... kto wie czy taki pustak go za miesiąc nie zostawi

Chlopak ma chora wyobraznie i wyglada to na jakas paranoje albo fantazje. Moze wyobraza sobie Ciebie w objeciach innego i to Go podnieca a z drugiej strony jest o Ciebie zazdrosny i cierpi. Jest mlody wiec nie umie sobie poradzic z czyms takim. A fantazje mozna tolerowac jesli nie przejdzie sie do konkretow. Ogolnie cala wina lezy po stronie chlopaka i naprawde zalecam dobrego psyvhologa lub jakas poradnie, np. malzenska.