Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhhh

Problem z GG

Polecane posty

Gość echhhhh

otoz wlaczylam komputer i internet ,ale nie moge urychomic gg , tzn. wyswietla mi sie,ze mam podac haslo, jak je podaje to jest niby nieprawdilowe(dobrze je pamietam) a gdy wpsiuje kod,zeby mi nowe na maila wyslali wyswietla sie komunikat ,ze nie udalo sie hasla wyslac...:O ma ktos podobnie?

Gość echhhhh
up 😭

Gość hftht
moze ktos ci sie wlamal na konto i zmienil haslo

Gość tez mysle ze to wlamanie

Gość gadulina
czasem mi też pokazuje taki komunikat, wpisuję wtedy jeszcze raz hasło(usuwam kropki z okienka) i wtedy loguje się i jest ok

Gość hftht
swoja droga ludzie bywaja totalnie bezmyslni pracuje w kafejce internetowej i tam non stop ludzie zostawiaja swoja konta gg niezahaslowane. kazdy moze wejsc na ich konto, obejrzec sobie kontakty, archiwum, pogadac z ich znajomymi. raz w archiwum znalazlam kompletne dane adresowe wlascicielki konta gg...

Gość iaaaaaaaa
czesto tak jest................................. a ja mam haslo takie skomplikowane, że szok. 'majka' :D:D:D

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a może masz włączony klawisz Caps Lock??

Gość baba jedna
to musicie miec ubaw w tej kafejce:P:D

Gość do hftht
a odrobina przyzwoitości z twojej strony nakazywała by żeby w takich kontach nie grzebać, ale cóż jak już taka wścibska jesteś to tylk owspółczuje tym co korzystają z tej kafejki. Trzeba to kasowac a nie grzebać ludziom w archiwum jesteś żalosna..

Gość hftht
no raz mnie cos strzelilo i zaczelam rozmawiac z czyjegos konta ze znajomymi tej osoby :P ale na ogol nie jestem az tak wredna :)

Gość do hftht
nie no porażka... żeby jeszcze rozmwaiać z tego konta nie wiesz co to prywatność??? to jest jak kradzież..... po prostu twój poziom mnie przeraża

Gość baba jedna
niezly przekret ...a o czym z nimi rozmawialas:D ze sie nie zorietowali:D:P

Gość hftht
eee rozmowa z niezahaslowanego konta to zadne osiagniecie. moim najlepszym wyczynem bylo wysledzenie jednej osoby z kafe poprzej jej ip, odnalezienie jej konta gg i podszycie sie pod nia mimo nieznajomosci hasla!

Gość baba jedna
jasne...w to to nie uwierze:P

Gość hftht
baba jedna - taki zarcik :) specjelnie dla "do hftht" zeby sie z oburzenia i strachu posikal :P a rozmawialam bardzo krotko, nawet nie pamietam o czym :)

Gość baba jedna
hehe a juz mialam nadzieje:D i nawet na nauke zapisac sie chcialam:D

Gość hftht
na szczescie to nie takie proste :) ale ludzie nie zdaja sobie sprawy z tego jak wiele sladow i informacji pozostawiaja po sobie w necie. raz pewien gosc chcial za wszelka cene zdobyc moj numer gg. bylam twarda i zgodzilam sie jedynie wziac od niego jego numer. po tym numerze gg odnalazlam mase jego danych, konta w dwoch roznych serwisach, numer telefonu... wiec radze korzystac z netu z glowa, bo inaczej mozna sie nabawic problemow

Gość echhhhh
raz juz mialam taki problem i zalozylma nowy nr....ale niby to byl taki chwilowy blad.... w sumie nikt ze znajomych by sie hasla nie domyslil,chyba ze mialby jakis program........ dodam,ze 3 dni temu sciagnelam sobie GG hack :O ale usunelam....w kazdym razie nie mam pojęcia.... :O

Gość echhhhh
a wie ktos jak wykryc wlamanie i nr IP ?

Gość baba jedna
no wlasnie jak mi tez sie wydaje ze ktos mi sie wlamal ...mam juz schizy:o

Gość baba jedna
hftht>>moze dajesz prywatne lekcje:D chetnie bym sie tego nauczyla:P:D

Gość hftht
babo jak podejrzewasz wlamanie, to przeskanuj kompa np spybotem - on wyszukuje rozne programy ktore miedzy innymi moga np wyciagac hasla gg, poczty.. najlepiej tez antywirusem przeskanowac dyski (sa skanery on-line darmowe. np mks) no i zmien haslo!

Gość hftht
a wyszukiwanie informacji w necie, to zadna filozofia. wystarczy google. wrzucasz nr gg i przegladasz strony, ktore wyskoczyly. jak znajdziesz tam jakies nowe informacje np e-mail to tez go wrzucasz w google itd lubie przeprowadzac takie internetowe sledztwa, zwlaszcza jak mi sie w pracy nudzi :P

Gość baba jedna
spybotem czy mozna to z netu sciagnac?...skanuje i caly czas mam trojany ale je usuwam no ale nie wchodze byle gdzie wiec nie wiem skad:o a haslo caly czas zmieniam ale ta osoba wie o rzeczach ktorych nie moze wiedziec:o...czasem wydaje mi sie ze to przez przypadek ale tio juz pare razy sie zdazylo:o 😭

Gość hftht
spybota mozn sciagnac z netu

Gość baba jedna
gg na google wrzucic? ...hehe sprobuje:D

Gość baba jedna
a jaki najlepiej antywirus sobie zainstalowac?

Gość baba jedna
hftht>> dzieki wielkie 🌻