Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhhh

Problem z GG

Polecane posty

Gość baba jedna
hftht>> Ty mnie nie zalamuj totalnie 😭...nie moglas mi to pol roku temu powiedziec 😭...jestem zalamana 😭...

Gość hftht
a potem gosc sprawdza sobie plan zajec, przychodzi na uczelnie w odpowiednim czasie i pyta studentow wychodzacych z zajec ktora to jest zosia x.. i juz wie jak wygladamy. moze nas sledzic az do domu.. a psycholi jest na swiecie wiecej niz by sie moglo wydawac.

Gość baba jedna
o boze nie...zapomnialam ze mail wpisywalam na forach....o boze 😭 to jeszcze gorzej 😭

Gość hftht
babo - powiedzialabym ci, ale nie pytalas :P ;)

Gość baba jedna
za glupote trzeba placic 😭...

Gość baba jedna
to moze cos jeszcze mi zdradzisz zebym z siebie jeszcze wiekszej idiotki w przyszlosci nie robila 😭

Gość ......................lol
😭 😭 😭 jakie głupoty pisałam !!!!!!!!!!!

Gość baba jedna
a ja 😭...jestem zalamana a taki dobry humor mialam...boze te studia to tez fakt ja mam rzadkie imie ..nic tylko czekac jak mnie zboczeniec namierzy...😭

Gość hftht
a nie wiem co ci tu jaeszcze napisac :) moze po prostu jesli robisz cos, co chces zachowac w tajemnicy to np zaloz sobie osobny mail do tego celu i nie uzywaj takiegie samego nicku wszedzie, mimo ze to wygodne jest :) moj nauczyciel od informatyki kiedys mi to uzyslowil opowiadajac swoja historie. na jakiejs stronie internetowej sluzacej do oceny nauczycieli znalazl nieciekawa uwage pod swoim adresem. wpisal nick tej osoby w google i znalazl jej bloga! wpisal sie potem na tym blogu i podziekowal jej za tak "mily" komentarz :D dziewczyna sie strasznie przestraszyla, ale nawet nie dlatego ze nauczyciel ja odnalazl, ale dlatego ze dotarlo do niej, ze kazdy moze ja odnalezc. a na tym swoim blogu strasznie obgadywala znajomych ze szkoly, myslac ze jest anonimowa! wkrotce potem blog zniknal :D

Gość baba jedna
juz i tak mi duzo pomoglas...dziekuje Ci za to 🌻...teraz jestem zniesmaczona wlasna glupota i tym ze mnie ta osoba sledzila przez google :(...postaram sie moze uda mi sie usunac te moje wypowiedzi:( pozdrawiam🖐️

Gość hftht
aaa jeszcze jedno - jesli chodzi o adresy e-mail, nicki - czesto zdradzaja jakies infromacje o nas np w mailu daje sie swoje imie lub nazwisko, podaje sie wiek (zosia1984, zosia18, zosia_kowalska@fsf.fsf), albo zainteresowania (szachistka@wp.pl). warto wymyslec cos zupelnie abstrakcyjnego :) no i nie polecam wypelnianai wszelkich netowych formularzy rejestracyjnych (np przy zakladaniu konta e-mail) prawdziwymi danymi.. ale z drugiej strony nie mozna tez popadac w paranoje..

Gość hftht
aaa i jeszcze cos mi wpadlo do glowy! rozkrecam sie :) zastanowcie sie czy w katalogu publicznym gg nie podalyscie za duzo danych? bo potem kazdy znajac wasze imie i nazwisko albo nick i miejsce zamieszkania moze was sobie dodac do listy. a z opisow gg mozna na prawde mase ciekawych rzeczy sie dowiedziec... ;) takich rzeczy, ktore nie koniecznie chcielibysmy przekazac sasiadowi, nauczycielowi albo koledze z kolka rozancowego :P

Gość baba jedna
hftht>>jestes moze dzis 😭...

Gość hftht
jestem :D zamiast sie uczyc, siedze na kafe jak zwykle :O

Gość baba jedna
hehe to tak jak ja:o tez caly czas na kafe siedze:o... chyba przegralysmy zycie:P:D wczoraj pisalam bo nie moglam uruchomic spybotha ale w koncu mi sie udalo:D czy Tobie jak skanujesz to wyskakuje Ci ze plik services zagina bo mi takie cos wyskakuje no ale skanuje.... przeskanowala wszystko na nim i na arce i tego mnostwo mialal:o ale pousuwalam i mysle ze juz mam czysty komp:D no i wszedzie hasla pozmienialam:P...hehe napisalam tak jak radzilas do admina gdzie gg dalam:D i mi to pousuwal:D...ufff kamien z serca troche to juz po ptakach ale teraz juz mi nikt nic nie udowodni jakby co:P:D....

Gość baba jedna
aaaaaaaa i sobie tez male sledztwo zrobilam internetowych frendow...i jednego to nawet numer telefonu znalazlam:o:P ps. dzieki za usiadomienie:P teraz to sie 3 razy zastanowie zanim cos napisze:P

Gość hftht
no to ciesze sie, ze sie skonczylo happy endem :D nie mam zadnych komunikatow o zaginionych plikach PS ciekawa jestem co takiego strasznego zdradzilas na tym forum :D

Gość baba jedna
ojejeu ja jeszcze tu siedze:o...nic nie mam ze cos mi zaginelo:)....hehe jeszcze 3 dni temu napisalabym Ci co takiego tam wypisywalam ale teraz to sie pilnuje:P

Gość hftht
hehe ok :D dobra ja spadam do nauki zeby zycia nie przegrac :P choc pewnie juz za pozno... 😭 :P

Gość baba jedna
to milej nauki :)...ja juz przegralam 😭 :P