Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhhh

Problem z GG

Polecane posty

Gość hftht
aaa i jesli chodzi o bezpieczenstwo kompa to bardzo wazne jest instalowanie aktualizacji systemu (ale to tylko jak ma sie zarejestrowany windows ;) ) ja robie w miare regularnie te 3 rzeczy (aktualizacje + skanowanie w/w programami) i zadnych problemow z wirusami, wlamaniami itp jeszcze nie mialam

Gość baba jedna
a ja nigdy aktualizacji nie robilam:o...bozesz ile osob pewnie mi sie moglo do kompa wlamac:P:o...a niby po szkole informatycznej jestem:P

Gość hftht
jesli na komputerze nie przechowujesz zadnych waznych danych to nie musisz sie przejmowac. ale jesli np korzystasz z allegro czy banku internetowego to lepiej dmuchac na zimne :)

Gość baba jedna
no korzystam z allegro:o...od dzis dmucham na zimno jednak to pozorna anonimowosc:o...bede robic co mi polecilas dzieki:D...i zaczynam sledztwo:P z tym gg:P:D

Gość echhhhh
hmm ja mam konto na allegro.,, acha weszlamw ustawienia,wpisalam swoj numer i haslo i gg normalnie odpalilo...tyle ze gdy ponownie wlaczylam kompa musialam znow podac nr i haslo :O

Gość do hftht
nie posikam sie z oburzenia... bo twoja głupota nie warta jest aż takich emocji... głupia idiotka która cieszy się że się umie komuś włamać na konto... ale my Polacy przeciez podziwiamy przestepców... dla ciebie to oczywiście nic strasznego, no ale co skoro u ciebie etyki ani za grosz... po prostu mi ciebie żal.... i jeszcze jest z tego dumna idiotka

Gość baba jedna
moja glupota nie zna granic wpisalam swoje gg i wszystko jasne:o...jaka ja kjestem nienormalna 😡 musze zmienic gg

Gość hftht
> głupia idiotka hmm a widzialas kiedys madra idiotke? > cieszy się że się umie komuś włamać na konto bez obaw - nie umiem i nie zamierzam takich umiejetnosci zdobywac, bo mnie one nie interesuja > ale my Polacy przeciez podziwiamy przestepców podziwiasz przestepcow? serio?! bo ja nie. > dla ciebie to oczywiście nic strasznego oczywiscie. wg prawa karnego czyn niezabroniony, jest czynem dozwolonym.

Gość baba jedna
ale jestem wsciekla 😡

Gość baba jedna
chyba kogos dzis zabije 😡!!!!!....

Gość hftht
hehe babo, a co tam w necie mozna znalezc o tobie, ze az taka zla jestes? :D

Gość echhhhh
hmm czyli mogl mi sie ktos wlamac?

Gość baba jedna
wpisalam swoje gg na pewnym forum 😡...dotyczylo sprawy o ktorej nikt nie wie.,..ale mi wstyd ...zalamalam sie 😭

Gość echhhhh
kutwa ja tez wpisywalam :O 😭

Gość baba jedna
jaka ja jestem glupia 😡 😭...

Gość hftht
echhhhhh - mogl ale to w sumie malo prawdopodobne. moze gg ma jakies problemy techniczne, moze masz wirusa w kompie, a moze w ustawieniach gg masz cos zle piszesz ze po restarcie komputera znow gg zada hasla - moze zapomnialas zaznaczyc opcje o zapamietywaniu hasla w programie?

Gość baba jedna
echhhhh>> ale jestesmy naiwne 😭

Gość hftht
echhhhhh - mogl ale to w sumie malo prawdopodobne. moze gg ma jakies problemy techniczne, moze masz wirusa w kompie, a moze w ustawieniach gg masz cos zle piszesz ze po restarcie komputera znow gg zada hasla - moze zapomnialas zaznaczyc opcje o zapamietywaniu hasla w programie?

Gość baba jedna
teraz tego nie przeboleje 😭

Gość echhhhh
oby... wiem jestem jakims czarnowidzem,ale pewna osoba za pomocą innych mogla mi sie wlamac na kompa i archiwum...wlasc.to dobrze bo dowiedzialaby sie prawdy w jakiejs intryzce....

Gość hftht
numery gg sa przechodnie, wiec zawsze mozna zwalic na poprzedniego uzytkownika :P albo sciemnic ze w kafejce internetowej niedobry pracownik szpera w kontach klientow :P

Gość baba jedna
fajnie ze teraz wszyscy to moga sobie przeczytac 😭...jeju juz ufac ludziom nie mozna 😭

Gość baba jedna
ale ja caly czas z tego numeru korzystam a z kafejek wszyscy wiedza ze nie korzystam...zalamalam sie 😭

Gość baba jedna
chyba musze zmienic nazwiso adres zamieszkania i wyglad...juz sie ludzia na oczy nie pokaze

Gość hftht
nie martw sie. malo kto bawi sie w takie internetowe sledztwa :) ludzie zwykle maja ciekawsze zajecia. a nie mozesz wpisow z tego forum wykasowac? jesli nie osobiscie to np mozesz napisac do admina i poprosic.

Gość baba jedna
mam nadzieje ze nie wszyscy 😭...to jest jakas mysl moze da sie to wykasowac:)...musze juz leciec ...dzieki za pomoc...

Gość ......................lol
po wpisaniu nr gg w google wyświetliło mnie na kilku topikach

Gość baba jedna
ja tam nawet imie podawalam...jaka ja jestem naiwna...

Gość hftht
gg czy mail to takie informacje dosyc istotne, ktorych nie podajemy kazdemu. za to mase innych informacji zdradzamy obcym, bo wydaje nam sie ze po nich nie da sie nas odnalezc. a wezmy taka sytuacje: na czacie dajemy facetowi swoje imie, opowiadamy o swoich studiach, uczelni, wieku. to sa takie podstawowe informacje bardzo czesto wymieniane na czatach. i teraz ten facet odnajduje strone www naszej uczelni, z wieku wylicza sobie rok studiow i znajduje np imienne wyniki z egzaminu. okazuje sie ze jest na roku tylko jedna zosia czy urszula i gosc juz ma nasze nazwisko. po nazwisku mozna szukac dalej... i tak czasem jak szczescie dopisze mozna mase danych wyciagnac, wlacznie z adresem i rozmiarem buta :O

Gość ......................lol
naprawde trzeba uważać teraz to wpisalam swój nick, początek adresu @ :O szok !