Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

szczupły brzuszek

Polecane posty

ja wiedzialam,ze 6 na noge,bo ktoras z dziewczyn to wczesniej napisala ;P o wlasnie musze zaczac robic, bo dzien mija, a ja jeszcze nie robilam aha a co do rozkladania na caly dzien cwiczen to nie bylabym za tym, bo tak mi sie wydaje,ze powinno sie robic wszycho za jednym zamachem, no ale to tylko moja opinia :) pozdrowionka 🖐️

no może i tak ale jesli mam zrobić wszytsko od razu + te moje 300-400 brzuszków to chyba padlabym jak czyżyk no ale dziś mi zostały jeszcze 2 serie a więc niedługo pójde je zrobić no i moje ukoffane, strasznie wykańczające ćwiczonka ;]

a to siemie lniane to tak na lepsze trawienie i rano daje uczucie sytyości a więc nawet jeść się za bardzo nie chce;]

Dzieki, musze sprobowac to siemie l. No wlasnie,jak to jest, pomiedzy kazdym cwiczeniem rozluzniacie miesnie? Kiedy? Ciezko jest przeciez wytrzymac calą partie

w ogole slyszalam,ze nie mozna robic codziennie cwiczen, bo wlokna nie maja czasu sie regenerowac... i cio teraz? :o

z tym to jest tak, że w zasadzie powinno się robic co drugi dzien brzuszki, ale to jesli ktoś chce mie cna serio umięśniony, a jesli ktos chce sobie wypłaszczyc, a przy okazji troszq umięśnic no to trzeb acodziennie ;]

Czylo z A6w jest tak samo,ze jesli 1 dzien nie porobie to bedzie ok? Wiecie,czasami jestem taka skonana,jak wroce kolo 22-23 ze nie mam sily cwiczyc...

a znacie moze jakis sposob tylko na splaszczenie brzuszka bez wyrabiania miesni?

Gość n-i-k-i
dobre pytanie,ale nie wiem,czy jest na to jakis sposób

No tak,najlepiej to w ogole nie cwiczyc a miec szczuply umiesniony brzuszek ;ppp A moze na to ktos sposoby ma:)

chodzi mi o diete lub cwiczenia,bo wiem, ze bez nieczego brzuch sam nie zmaleje. Te wszystkie cwiczenia sa na miesnie,a ja nie chce miec miesni tylko plaski brzuszek ;)

hej dziewczyny mam pytanko: czy to prawda, że kiedy nieje sie niektórych posiłków np kolacji to \"wystraszony\" tą sytuacją organizm magazynuje więcej tłuszczu aby mieć \"zapasik\"?? gdzieś o tym czytałam, a jako że czasami nie jem kolacji nie chce sie przyczyniać do tego że tyje... po sobie zauwarzyłam że z 63cm w talii zrobiło sie 67cm i nie wiem co robić