Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

szczupły brzuszek

Polecane posty

Prawdę mówiąc,nie mam jakiś tam fałd na brzuchu i w ogóle,ale pomyślałam,że można byłoby coś zrobić z tymi,które - jak mam wrażenie zaczynają się robić ;/ Może ma ktoś jakieś (błagam,tylko takie dla leniuchów ;)) ćwiczenia za mięśnie brzucha. Coś,co da efekty,choćby po kilku miesiącach,ale nie mega-męczarniach:) To taka moja osobista prośba,leczchciałabym,aby wszyscy wpisywali swoje pomysły. A nuż się komuś przydadzą.... :):):)

Na pewno część z was wykonuje,lub wykonywała jakieś takie ćwiczenia,kwestia tylko tego, aby się nimi pochwalić :)

Gość bylo sobie zycie o o
nożyce poziome, zacznij od 60 dziennie, cwiczenie wykonuj najwolniej jak to tylko mozliwe, efekt zaskakujący

Gość frrrr
AEROBICZNA 6 WEIDERA podobno jest niezla (niektorzy mowia na to szesciopak),ale nigdy nie cwiczylam,bo jakos nie mam samozaparcia i ...jak dlugo sie to cwiczy i jakie sa efekty to nie wiem. Podobno są :) Tu jest pokazane jak to sie robi: http://img55.imageshack.us/my.php?image=a6w2nl5id.jpg

Nożyce?? Oj,chyba jednak będe musiala sie pomeczyc,skoro takie dobre...a ten zestaw cwiczen troche za....meczacy. Ale ze mnie leniuch :)

Gość polkaaa***
czyli nozyc nie wystarczy 60 dziennie,tylko trzeba zwiekszac?

Gość polkaaa***
Co do tej szóstki - tak, podobno bardzo dobry pomysł. Tylko trzeba ostro przestrzegac tego,co tam jest napisane,ani dnia przerwy!!!

Gość a w tej
"szostce" to w piatej pozycji trzeba zrobic nozyce, pytanie tylko ile razy i czy pionowe,czy poziome? moze ja tsz sie zajme wzmacnianiem miesni. A czy zna ktos z was cwiczenia na to,zeby uda schudly,bo rower pogrubia - zwieksza sie masa miesni...

Gość 8 min abs

Przetestowalam tekst o tej \"szostce\". Fajna sprawa;] Troche to wymaga wyrzeczen,ale zobaczymy,jak sie po tym bede czula. moze nawet lżej:):):)

Gość lasecka
osobiscie polecam zwykle brzuszki - moze to meczarnia,ale po czasie sie mozan uzalezznic od tego. tyle ze najpierw sie robic 30 dziennie przez 6 dni, potem 50 dziennie przez kolejne szesc dni a potem 70 i to przez 3 tygodnie....

Gość loooool
tak@ ta szostka jest niezla,na nic brzuszki nozyce i rozne takie

Gość a niech ktos wytlumaczy
1 seria i 6 powtorzen czyli robi sie wszystie te cwiczenia co tam sa i kazde po 6 razy??

robi sie pierwsze cwiczenie 6 razy drugie cwiczenie 6 razy itd super ta A6W ;) robię dzisiaj 9 dzien i juz widać efekty ;)

a trzeba je osrazu robic??czy np w zalezosci ktory dzien bede cwiczyc moge sobie zrobic kilka serii rano i kilka wieczorem??;)

Gość Rosoli
Dziewczyny ja robie brzuszki weidera. są super . podaje fajny link. Trzeba robić tyle ile jest napisane. Nie mniej nie więcej. Iani razu przerwy, nawet jeden dzien, bo to wpływa na zakłucenie poracy mięsni i cała wcześniejsza praca pójdzie na marne...... Podaje link: http://img55.imageshack.us/my.php?image=a6w2nl5id.jpg Pozdrawiam.

wlasnie skonczylam robic cala serie...ciezkie to:D i 6 cwiczenia nie potrafie zrobic tak zeby nie odrywa dolnej czesci plecow od podlogi...;/

a i to ma byc 6 na jedna noge i 6 na druga?? czy 3 na jedna i 3 na druga??

Gość Iska_
oj widzę,że efekty jednak jakieś muszą być,bo dziewczyny się wzięly za robienie tych brzuszków...Ja też spróbowałam - efekt? Ciężko się to robi:) Ale mysle,ze dam rade. Na pewno ! ktora zaczyna od jutra ze mna? :):):)

Gość Rosoli
w pzrypadku 1, 3 i 5 ćw. po 3 razy na 1 noge. I POWTARZAM,nie przerywajcie na wet na jeden dzień.

Nick mi sie przed chwila pomylil...a wlasnie, jeszcze jedno: czy trzeba przez cala serie miec napiete miesnie? Czy po kazdym pojedynczym cwiczeniu mozna je sekunde rozluźnić?? Pelno tu niedomowien. Ale mysle,ze wszystko sei ustali:)

Aerobiczna 6 weidera jest the best:):) dziś jestem na 18 dniu, Mówię Ci daje ogromne efekty już po tygodniu:)

Gość Rosoli
Ja nawet nie mysle nad tym czy rozluzniam czy nie, ale mysle ze nie mam caly czas napietych..... do MY HUMPS-ja juz po 6 dniu jestem tez chyba troche lepiej, ale czy stosujesz do tego jakas specjalna diete?

No wlasnie dziewczyny,co z jedzeniem? Ja zmienie troche moje marne jedzenie (slodko, tlusto,ostro i z procentami:)) na cos delikatniejszego: mniej miesa, chlep zytni, owoce zamiast slodyczy itd. Zaczynam od jutra,bede pisac o efektach. Mam dodatkowe utrudnienie - wczesniej sporo palilam,teraz pale tylko \"weekendowo\" wiec ciagnie mnie cholernie do slodkiego...Ale co tam, dam rade:) Zapraszam innych do przylaczenia sie:):):) P.S. Ale z piwa przy okazji i wina wytrawnego nie zrezygnuje:):):)

ja juz dzisiaj zaczelam;)

Moze przy okazji moja waga spadnie (np z 6-8 pietra:) ) . W tej chwili wskazuje 64kg. Wygladam niezle,ale zle sie czuje z tym co mam:) A co tam,zrobie z siebie patyczka :P

a niech ktos wytlumaczy To zycze powodzenia,bo ja mam manie zaczynania wszystkiego \"od jutra\" :) Ale przynajmniej bede miala motywacje piszac o tym tutaj :)

tylko miejmy nadzieje ze nie upadnie ten topik:P

Ja bede starala sie go podtrzymac:):):) I bede walczyc z moim lenistwem, na poczatek sukcesem bedzie plaski brzuszek:) Polecam innym i zachecam do gubienia zbednego balastu:)