Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka1

podawanie dłoni ...

Polecane posty

Gość milka1

Co można powiedzieć ,aby grzecznie odmówić podania dłoni na powitanie lub pożegnanie jeżeli ktoś cierpi na nadpotliwość :(

hmm..to trochę nieladnie nie podać komuś dłoni... a nie mozna tego jakoś wyleczyc ?

Gość Szurnięty sprzątacz
normalnie powiedz mu ze sie lepi. Kulturalnie z jego strony byloby zadbac o siebie :)

Gość fgfdgdf
to intensywnie wytrzyj o gacie wtedy poczują bardzo ciepłą dłon a nie mokrą:)

Gość fgfdgdf
czesc kayka ....moja imienniczko :D

Gość Julianfox
Nowo powstała strona o problemie nadpotliwości dłoni-stóp... Chcemy podzielić sie z Wami tym co mamy, troską i ciepłą rozmową.Wchodząc kliknijcie na kontakt a nastepnie Forum. Nie wstydz sie- daj swoje zdjęcie i poznaj nas wszystkich z całej Polski... Zapraszamy http://sympatektomia.terazwww.pl/

Gość w biedronie
a używałaś może ANTIDRAL ?

Gość dgnhder
najwiekszym problemem z nadpotliwoscia dloni i stop jest...to ze ciagle o tym si emysli. ja osttanio np praktycznie wogole sie nei poce nawet w upaly bo o tym juz nawet niemsyle (wczesniej doslownei lao mi sie, nawet w klapakch,sandalach, bez skarpetek chodzic nie mgolam:o)

Gość megawat
generalnie to zasada jest taka że jeśli kobieta pierwsza nie wyciągnie dłoni na przywitanie to facet nie powinien tego robić. No ale sa niewychowani faceci. Powiedz przepraszam ale mam brudne ręce.

Gość armen
Miałam ten sam problem, pomogły mi zabiegi aparat do jonoferezy, to leczenie odbywa się przez kąpiele. Nie pamiętam dokładnie jak sie nazywał ten aparat hidrex chyba. Jak sobie przypomnę coś więcej napisze.