Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam pomocy - pilnie

prośba o pomoc dla głuchoniemego

Polecane posty

Szukam ośrodków i osób które pomogą osobie głuchoniemej. Mam bliską znajomą która wychowuje głuchoniemego syna. Jest wdową,osobą schorowaną i ma na utrzymaniu jeszcze córkę. Córka bardzo często choruje i przebywa w szpitalu. Jeśli zajdzie potrzeba wszystko jest udokumentowane. Moja znajoma nie może pójść do pracy,ponieważ syn wymaga stałej opieki. Przyda się każda pomoc. Często czytam tematy na kafeterii i wiem,że jest tu wiele osób które chętnie pomagają innym. Proszę, jeśli ktoś ma w rodzine osobę głuchoniemą niech się wypowie gdzie osoba z takimi problemami może szukać pomocy??

Bardzo dziękuję za podpowiedź :) już tam napisałam,ale ten chłopak nie nadaje się do pracy ponieważ oprócz opisanego wyżej upośledzenia jest też upośledzony umysłowo i to w znacznym stopniu :( Może jest tu jeszcze ktoś z dobrym pomysłem??

Naprawdę nie ma tu nikogo kto mógłby pomóc ludziom w nieszczęściu??? Nie wierzę,bo często czytam jak chętnie pomagacie innym :)

Wszystko co tu opisałam jest udokumentowane :) nie mam zamiaru nikogo naciągać. Sama często pomagam tej rodzinie , więc znam sytuację dokładnie.