Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea21

jaka POGODA jest zazwyczaj jest na początku maja ? jak było w zeszłym roku ?

Polecane posty

Gość nivea21

może pamiętacie ? wychodze za mąż 5 maja i nie wiem czy musze kupić bolerko :( macie doświadczenie z majem ? ;)

Gość Kaśśśśśśśśśka
zawsze w "dłuugi weekend" majowy były upały :) pamiętam jak nad jezioro jeździłam sie opalać (przez kilka lat) , ale w zesżłym roku chyba kicha była :O

wydaje mi się żę było zimno bo w 2006 wiosna póxno przyszła.W każdym razie ja brałam pod koniec maja ślub i było chłodno.Lepiej kupić bolerko i póxniej je ewentualnie sprzedać np na allegro niż marznąć gdy będzie np padał deszcz

Gość lump lump lump
biorac pod uwage, ze konczy sie styczen a sniegu jak narazie ani widu ani slychu, to na maj zaopatrzylabym sie w siakies futro, bo moze troche przymrozic.

Gość iaaaaaaaaaa
w zeszlym roku trzeba bylo wkladac kurtke (ale ciensza). pamietam, bo jechaalm wtedy na rowery :D

Gość Izabeliszka2902
Znajomi brali slub 6 maja i byla bardzo ladna pogoda, niestety kazdy pozostaly weekend maja byl paskudny, zimno a nawet czasami padalo.

Gość w zeszlym 2006 roku
w zeszlym 2006 roku???? nie wiem co piszecie, przeciez upal byl w dlugi weekend majowy. pamietam jak dzis bo sie wtedy przeprowadzalam do wynajmowanego mieszkania. Upal byl jak fix.

Gość DzIdZi_87
ja biore slub 28 kwiecien,to tez juz prawie maj...licze na ladna pogode ale chyba sie przelicze...

ja biorę ślub 12 maja i szczerze mówiąc nie licze na upały. Naprawdę nie ma zimy to i wiosny ładnej może nie być:( niestety:( ja też zastanawiam sie and bolerkiem tym bardziej że mamy zdjęcia plenerowe.

Gość nivea21
Kurcze jak fajnie żeście się tutaj rozpisały ;) ja wychodze za mąż 5 maja :) pewnie musze sie zapopatrzyć w jakieś futerko ;) albo bolerko ? nie wiem nie wiem ... może będzie akurat fajnie ?? :classic_cool:

A u mnie ślub 1 maja i już szukam sobie bolerka nieco ocieplanego i w 100% z długim rękawem bo istotna nie jest dla mnie pogoda tylko to, że w kościele naszym jest zimno o tej porze roku i nie chcę szczękać zębami jak będę skladac przysięgę.Bolerko ma to do siebie, że można je zdjąć w każdej chwili:) Pozdrawiam