Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emila_________________

Czy warto wiązać się z wieśniakiem?

Polecane posty

Gość Ania------------
Ja urodziłam się i do niedawna mieszkałam w dużym mieście. Obecnie STAĆ mnie na to by mieszkać na wsi. Tutaj mam dom, ogrod, swoje miejsce. Zapewne mój syn będzie wieśniakiem w oczach podobnej do ciebie pretensjonalnej miastowej chłopki

Gość by chodziły same ideały
i co z tego że jesteś z większego miasta??? im większe miasto tym więcej napływowych ze środowiska wiejskiego... przykład??? Warszawa, która była kiedyś eleganckim miastem...

Gość by chodziły same ideały
po za tym nie dyskryminuje ludzi ze względu na ich pochodzenie... znam kilka wartościowych ludzi ze wsi...

Gość kiut
idiotyzm ludzki nie zna granic.Autorka postu pobiła już wszelkie rekordy idiotyzmu.Ale na kafeterii to normalne - większość to rzeczywiście idioci.

Gość kurpianka123
co kochana emilko, wymiękasz? poprowokuj jeszcze troszeczkę, tak Ci ładnie wychodziło :D co sie bydła zaś tyczy to sie zgadzam, pasie się takie u mnie na 11 piętrze bloku mieszkalnego :P

ja mam chlopaka moze nie z takiej prymitywnej wsi ale 7 km od mojego miasta,wiec to prawie jak nie wies. otoz TACY CHLOPCY SA BARDZO ZARADNI!! WSZYSTKO UMIEJA ZROBIC!! TYLKO,ZE MAJA DUZO OBOWIAZKOW I CZASEM BRAK IM CZASU NP. W WAKACJE GDZIE MUSI MOJ CHLOPAK PRACOWAC PRZY OWOCACH....ALE ON JEST IDEAłEM! CHOC RODZICOW MA PROSTACKICH..ALE COZ COS ZA COS....

Gość kurpianka123
koala - prostackich!!!!! sama jesteś prostakiem i gdyby nie Ci prostacy to byś z głodu umarła!!! i gdzie jest więcej idiotów, polemizować do rana można.

Gość Marcia20
Moj narzeczony jest ze wsi z pod Radomia a ja z wawy. ja na to nie patrze jak go kochasz to nie powinnas na takie zeczy patrzec

Ale mimo wszystko widze ,ze temat chwycił.

Gość kurpianka123
kala miało być:P

Gość dodaj mi rozumu

:D

NIE ZNASZ ICH WIEC NIE MOW..ONI TACY Są..ZNAJDZ SOBIE MOJ TEMAT KIEDYS O NICH PISALAM NA UCZUCIOWYM TEMAT: NIE SZANUJE RODZICOW MOJEGO CHLOPAKA,NIE CIERPIE ICH\"!! POCZYTAJ I DAJ ZNAC CZY ZMIENILAS ZDANIE

Do Emili........... Wiesz , szkoda mi Ciebie nieszczęśliwe dziecko, jesteś na tyle niedojrzała jak i niemądra.Skoro z nim jesteś to dlaczego go obrażasz tak o nim mówiąc, nigdy nie związałabym się z taką osobą, która w ten sposób się o mnie wyraża. Jeszcze dla Twojej wiadomości powiem Ci, że nie którzy ludzie ze wsi mają więcej kultury, tolerancji i wiedzy niż ludzie z mista. ....wogóle szkoda pisać i tak tego nie zrozumiesz....

Gość kurpianka123
pamiętaj jedno jest takie powiedzenie - jezeli chcesz wiedzieć jaka będzie twoja żona za xx lat to popatrz na taściową a jaki bedzie twój mąż - ppopatrz na teścia. Może lepiej zostaw syna prostaków i znajdz sobie lepszego partnera

Gość wanda ale nie rybka
Jeśli coś Ci w nim przeszkadza, to daj sobie spokój. Znam wielu ludzi, którzy przyjechali ze wsi do miasta studiować ,teraz pracują i są to normali, fajni ludzie - więc nie wiem skąd masz takie uprzedzenia :O.

Gość dodaj mi rozumu
rozejżyj sie dziewczyno i porównaj ludzi z miasta i ze wsi dla mnie nie ma różnicy. Piszesz o tym że się zaniedbuje, nie jest to uzaleznione od pochodzenia. Dziwi mnie że w ogóle ludzie maja jeszcze taką tendencje do myślenia są media rozwinieta komunikacja ludzie sie integrują a tu taki temat.

Gość kurpianka123
ano panoszy się takie u nas w bloku :p okno za zsyp na śmieci mają, balkon za łazienkę i takie tam. To dopiero wieśniaki no nie :D

moj chlopak jest ideałem dla mnie i nie mam zamiaru sie z nim rozstawac bo jestesmy prawie 3 lata ze soba...a o jego rodzicach juz nic nie powiem ale skoro ich wlasny syn nie trawi to a chyba tym bardziej,robia mu wielka krzywde i ich nie toleruje za to to chyba normalne....ale coz...szanuje ich tylko za to,ze dali mi Jego..

Gość kurpianka123
ble, ble, ble, ble, szczeniaki, w glowach wam się poprzewracalo, jak by wam starzy mieszkanie i samochód dali to byście ich po rękach nosili a że biedni i na dodatek ze wsi to trzeba sobie nimi buty wcierać!!! Moda i g*** jesteś, szkoda gadać

Gość dodaj mi rozumu
PO CO WOGULE TEN TAMAT ZAŁOŻYŁAŚ????????????????????????????

Gość Marcia20
ja swojego znam ponad cztery i jego rodzicow tez inic do nich nie mam. jest bardzo kulturalny, inteligentny i bardzo dobrze wychowany i ze wszystkim sobie radzi

samochod juz nam dali i co z tego?? za to mam ich kochac?? sory ale nie jestem materialistka!

Gość dodaj mi rozumu
WARTO CZY NIE WARTO??? CZYLI CHODZI O KASĘ, SKORO JEST IDEAŁEM TO O CO CHODZI ŻE JEST BIEDNY I TU MASZ PROBLEM???

Gość ja tylko pytam
kurpianka, też wymyśliłas nie wiem jak to ma sie do rzeczywistości, ale np. mój ojciec jest całkiem różny od swojego ojca mój dziadek (teść mojej mamy) jest zupełnie inny niż mój ojciec, zachowanie, charakter, nawyki, więc proszę cię bardzo nie uogólniaj i nie strasz dziewczyny

Gość kurpianka123
i pustak na dodatek

heh Kurpianko to ładny teatrzyk!!! bardzo mi przykro, napewno nie umilają ci i innym sąsiadom życia... hehh róznie bywa!!

Gość kurpianka123
no nie mogę, naprawdę! a to feler, westchną selr...

Gość kurpianka123
nie umilają niestety, nie ma też kary ani miary na takich, Pozostaje wyrwać chwasta!!! trzeba tyko patrzeć co z nieba spada co by w glowę workiem śmieci nie oberwać :D