Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luxor

OD LISTOPADA 2006 STARAMY SIE O DZIECIATKO....CIĄG DALSZY...

Polecane posty

U nas też ostatnio cosik się zmieniło :) te ostatnio to już kilka miesięcy... myślałm na początku,że stresy w pracy, a teraz to już niewiem:) wiem tyle,że to nie tylko u mnie :P

❤️-oj Luxorku kochany, nie mamy co marudzic bo mamy cudnych chlopow i jestesmy szczesliwe... a reszta sama przyjdzie, zobaczysz:)

No jak nie jak tak :D oj, tak chwila smutku jeszcze nikomu nie zaszkodziła ;) Dobra ANdziulek, chyba czas do wyrka :) głupoty opowiadam i głupoty mi w głowie :P Dobrej nocki❤️

OLKA M - a ty nas tu nie trzymaj w niepewnosci tylko pisz co tam u ciebie i czy ominela cie @... mocno trzymam kciukasy zeby sie udalo:) dobrej nocki wszystkim:)

Dziendoberek:) ja juz na stanowisku i wpadlam dobrego dnia zyczyc bo dzisiaj to ja tak z doskoku bede bo szefowa bedzie od 8.... Ale bede zagladac:):):) Luxor - jak tam, udalo sie moze meza zbudzic jakimis czarami;)

Heloł :) Właśnie się przeciągam...ide kawkę zrobić, bo oczka nie chcą mi się otworzyć :) no tak,lewdwo z łóżka się wyczłapię i od razu do Was :) Andzia, mężuś spał , nawet nie cknał...szkoda było mi go budzić ale dziś...nie na marne przecież bedę tachała tyle coli ;)

jeszcze kawka nie zrobiona a ja już z Wami Luxorku - skąd wiedziałaś, że nocka będzie owocna? :P :P :P ale fajne rozmowy prowadziłyście wieczorkiem, Luxorku skąd ja to znam, że jedno chce a drugie zmęczone (nie mogę, że śpi bo ja pierwsza zawsze zasypiam). Moje kochanie ma ostatnio tyle zajęć po pracy, że ochota na przytulanki spadła mu niestety :( Choć nowy cykl staranek zaczął się całkiem obiecująco :D Odebrałam wyniki badań, ale nie było jeszcze prolaktyny :( przynajmniej nie widzę - czy to jest oznaczone symbolem, wie któraś z Was jakim? Tarczyca (TSH) w normie, krew i mocz też w porządku. Dziś mam troszkę pracy, ale postaram się być na bieżąco.

Witajcie kobietki:) iti-ciesze sie ze wyniki dobre:) Luxor-beda wiury dzis lecialy, oj beda:)

Hej Ituniu :) Kobieca intuicja rozumiesz ;) czułam i czuje nadal,że teraz trzeba zakasać rekawy i brac się do roboty :D także dziś ...:) lampka coli na odwagę i w te pędy :D

Oj tak Andziu polecą, ale chyba w rajstopie ;) nie ma co planować, w każdym razie jakby o, to dziś juz nie uznaję zmęczenia :D a i musze sprawdzic czy M. wziął do siebie instrukcje od lekarza na poważnie :)

😭 a mi uciekly najlepsze dni😭 Ale dosyc, nie bede marudzic bo widocznie tak mialo byc... I troche kalkulujac nastepny miesiac to @ bedzie 13 lutego czyli na dni plodne sie zalapie przed wyjazdem bo to bedzie k. 22-28 lutego:) Glowe do gory podnosze ´wiec i nie poddaje sie:) Marzec mi ucieknie ale mam nadzieje ze moze sie uda w lutym:) Co tak bede marudzic i marudzic, cza sie w dupe kopnac i do dziela sie brac;) a Ty Luxorku rekawy zakasaj i zanim mezusiowi coli wiadro podasz oczaruj go jakims wypasionym wdziankiem;) i bedzie dobrze:)

no Luxorku to czas się brać do roboty :D u mnie dopiero 7dc. U nas tylko ja jestem wtajemniczona kiedy owu, mój tylko czasami po przytulankach pyta: a mogłabyś teraz zajść w ciążę? Wystarczy, że ja wiem kiedy mniej więcej owu i zadziałac, bo jak Luxor napisała cięzko jest odgonić myśli od owu

normalnie przekichane jak tak Ci ktos kolo nosa lata i musisz udawac ze cos robisz nawet jak nic nie ma do roboty, bu...:o nienawidze tego... A co u Was robaczki????

Ale chlapa:o zanim dotarłam do roboty spodnie niemalże do kolan mokre😠 i jakoś tak ponuro do tego,słonka brak... i śpiąco💤 ojej, a do końca jeszcze tylko 7 godzinek :P

A my czekamy na pierwsze odwiedziny naszego nowego kiero :) takze też muszę być ostrożna z wpadaniem do Was :)

u mnie ok, robię raporty ze stycznia dla szefa, sprawdzam konto w oczekiwaniu na premię, pisze maile jednym slowem pracuję :) Luxorku u mnie pogoda tez kiepska, śniegu nie ma, są tylko kałuże po wczorajszym deszczu (padalo cały dzień) ale słonka i u nas brak.

czesc sloneczka!!:)) widze , ze niezwykle plodne bylyscie wczoraj wieczorem i dzis od rana:) fajnie was poczytac przy kawce-mam dzis wolne wiec sie nie spiesze. z mezami to chyba wszystkie mamy podobnie, ale wydaje mi sie to zupelnie normalne, nie znamy sie w koncu od wczoraj, wydaje mi sie ze wszystkie jestesmy w swoich malzenstwach szczesliwe. Ogromne szczesciary jestesmy nawet rzeklabym skromnie i nasze dzidzie tez sa szczesciarzami choc jeszcze o tym nie wiedza, bo beda mialay super tatusiow i mamusie!!:) i to ze nie zawsze ma sie ochoty na przytulanki jest calkiem normalne, niezaleznie od wieku!!-bo ktos tam o tym pisal, moj M. ma dopiero 25 lat a tez nie zawsze jest ochota i czas. nic na sile!!!:) acha, apropos tematu moj kochanny M. ostatnio po imprezce czyli w stanie baaardzo wskazujacym przyznal mi sie, ze tez zaczal jakies strony w internecie o ciazy ogladac...a do tego wymyslil sobie zebym mu moje dni plodne w kalendarzu zaznaczala!!!nie zgodzilam sie, czyz nie wystarczy, ze ja o tym mysle kiedy??nie chce zeby jego terminarz wygladal tak jak moj, czyli zapisany glownie komentarzami typu \"sluz srednio plodny....\";)

przygotowuje sie mentalnie, ze pojde dzis wreszcie na fitness, mam nadzieje ze nie przemeblowali bo tak rzadko chodze, ze szatni nie znajde :D pochawalilam sie wam wczoraj wiec teraz musze dotrzymac slowa...ojjj najgorzej to sie zebrac, jak juz tam jestem to jest calkiem fajnie, a jakie super uczucie lekkosci po!! no ale od zamiaru do wyjscia z domu...koszmar!

Brydzia mi przypomniała o aerobicu - dziekuję 😘 zadzwoniłam wlaśnie aby wszystkiego się dowiedzieć, bo chyba dziś nie pójdę, bo to na 20-tą a dziś Polska gra z Danią o wejście do finału w piłkę ręczną. Ale od wtorku zamierzam ruszyć tyłeczek :)

no iti!!do roboty, trzeba jakos ta zimowa niemoc przezwyciezyc!!bede wam pisac jak tylo bede szla sie poruszac. podoba wam sie czy nie bede waszym WYRZUTEM SUMIENIA : D : D

Dziewczynki, nie dolowac mnie prosze... ZA TO NADROBIE JUTRO W INNY SPOSOB ;),);)

ja to lubię mieć dobrą kondycję, w szkole wf był moim ulubionym przedmiotem. Rok temu w zime biegałam na aerobic, potem od wiosny do października do pracy jezdziłam rowerkiem. Tylko teraz tak przespałam 3 m-ce, byłam tylko kilka razy na basenie, ale ostatni raz w grudniu :( No trzeba się, trzeba Brydzia za siebie wziąć. A jak przy okazji dziewczynki zmobilizujesz to super :D Olka co u Ciebie? Zajrzyj do nas.

ja uwielbiam to uczucie po sporcie, jak wszystkie miesnie sa takie lekkie, normalnie fruwac sie chce i gory przenosic. oczywiscie andziu przytulanki tez do sportu mozna zaliczyc, z tym ze nie pracuja wowczas wszystkie miesnie na raz, ale lepsze to niz nic;)

Witam dziewczynki:) widze ze wy jestescie zdecydowane dbac o kondycje:) alez ja mam lenia w tym kierrunku....tez by mi sie przydalo bo sie sadelko zaczyna odkladac...i talia ginie w zapomnienie:) Ale jak tylko sie ociepli wsiadam na rower i heja po lesie:D Dzis mam jakis dziwny nastroj....niecierpliwosc...niech juz bedzie ten 8 stycznia. Bo zaczynam sie nakrecac na dzidzi a to niedobrze.Wczoraj bawilam corke kolezanki dzis dosłwnie wachalam synka innej kolezanki jak go trzymalam w ramionach. Zaczynam swirowac:D

Mialo byc\"niech juz bedzie 8 lutego\" cos o mniesiac do tylu jestem hehe

hej asiorkaaa, ten ostatni tydzien jest rzeczywiscie najgorszy. ale musisz byc dzielna. ja sie staram w tym czasie zaplanowac co tylko sie da, szczegolnie zalegle spotkania towarzyskie pomagaja, grunt to jak najmniej czasu na myslenie:) badz dzielna! no i oczywiscie trzymamy kciuki by @ nie nadeszla :)

Poszla wiedzma...:) witaj asiorkaaa i oczywiscie trzymamy kciuki i odganiamy na wszystkie sposoby @ od Ciebie:) Normalnie juz dosyc chorobska i wymigiwania sie..od dzis 30 minut na orbitreku i brzuszki robie.:) No i zobaczymy co z tego wyjdzie.. Tez bym chetnie gdzies poszla na step czy silownie ale raz ze za bardzo nie moge a dwa to moze jak by mi mez samochod udostepnial to jeszcze by wyszlo cos z tego...no bo kawalek mam do najblizszej silowni:( A on niestety do pracy autkiem smiga a i twierdzi ze kiepski kierowca ze mnie..ale cwaniak kazal sie po siebie przyjechac jutro na lotnisko...:)juz ja to jakos wykozystam;)