Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sweet melody

Wójcicki Polanica Zdrój - operacja nosa

Polecane posty

Gość dorota k-y
frost-mam termin na 8 maj, dzis potwierdziłam telefonicznie:)

Gość dorota k-y
p.s. doktor mi po ok.tygodniu odpisał.

Dorotka :) u mnie tak szybko to sie dzieje...juz odpisal i nawet zaproponowal termin 27 LIPIEC:)

Gość dorota k-y
super :), pozdrawiam.

Gość Pan Lurchi
mam pytanie. Mam termin na 10 wrezsień ( sam tak chciałem) Pytanie dotyczy przebiegu operacji ... czy w trakcie jest się cewnikowanym? Czyli czy konieczne jest wprowadzenie rurki do pecherza moczowego przez członka/wagine ? Czy też zabieg jest na tyle krótki że nie jest to konieczne? Pozdrawiam

wiemy co to cewnikowanie;) hihiih Ja prawde mowiac nie wiem..spytaj lekarza.:)

Gość LAYLA*****************
Nie ja mysle że nie ma żadnego cewnikowania napewno ktoś by o tym wspomniał. zabieg trwa 1,5 h pic juz od 10 rano nie moge wiec nchyba nie!, spoko. Dont worry

Gość Mańska
a Czy dr Wójcicki robi tylko noski?

Gość nowa jaaaaaaaaaaa
doktor robi nie tylko nosy, wejdz na jego strone internetowa:) , dziewczyny, narysowałam symulacje mojego nosa, co o tym myslicie, taki podobny chciałabym miec, wzorowałam sie noskiem znanej aktorki. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a5f5615d144b5d4b.html

Gość LAYLA*********************
BARDZO FAJNA ZMIANA, ja wiem napewno zena efekty tzreba bedzie poczekać i to jakiś czas , nawet do roku. stymulacji nie robie bo wiem ze Doktor i tak zrobi to po swojemu....jestem ciekawa , ale narazie staram sie o sibie dbac zeby mi wyniki wyszl dobrze z krwi. jem rutinoscorbin, kupilam dzis aescin. ==== trzeba się nałykać troszke tabletek. ciekawa jestem czy to zdjecie tej dziewczyny na stronie od Doktora było po jednej orekcie nosa?? jeżeli tak to super, marze zeby moj nosek byl mniejszy a nie taka klamka. pozdrawiam Was

Gość Agniecha73
nowa jaaaaa Bardzo podoba mi się Twój nosek po symulacji, ja marzę o takim samym, ale jak wspominała Layla, lekarz sam dobiera kształt i rozmiar nosa. Prawdę mówiąc, trochę boję się mu cokolwiek sugerować, więc chyba nic mu nie powiem:) Czy któraś z Was będąc na osobistej konsultacji mówiła jaki chce nos i jak lekarz się do tego ustosunkował? Nowa jaaaa, zdradź mi proszę, na jakiej to znanej aktorce się wzorowałaś przy symulacji:)

Gość nowa jaaaaaaaaa
wzorowałam sie na tej pani :http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,6219878.html?i=0 i chciałabym nos w tym typie, oczywiscie po konsultacji z doktorem :)

Gość nowa jaaaaaaaaa
wzorowałam sie na Angelinie Jolie, nie wiem dlaczego link nie chce działac:(

hej dziewczyny:) ja mam w srode dzwonic do dr po 17..byc moze nie bede musiala jechac na konsultacje. zdjecia moje widzial..zaproponowal zabieg 27 lipca...bardziej pasuje mi w czerwcu...ale coz:)

Gość universal
ja wlasnie przeszlem Operacje 1 dzien w domu .... Koszmar niestety przynajmniej u mnie szwy w nosie opuchnięty aczkolwiek juz widze zmiany jest prosciutki ;d Robilem w Polanicy moim zdaniem najlepsza klinika w Pl jakby co to pisac 5231728

Gość patka 7.04
Witajcie! bardzo fajnie Ci wyszła ta symulacja.Ja na konsultacji mówiłam Doktorowi, że chcę się pozbyć garbka i zmniejszyć nos. Powiedział, że usunie garbek, a nos będzie krótszy i węższy u nasady więc liczę, że będzie ok.ja też zaczynam brać witaminę C jeszcze muszę kupić aescin-mam nadzieję, że pomaga.

Gość Layla********************
jA Doktorowi nie bede nic propnowac.lepiej jak on zdecyduje czy prosty czy lekko zadarty i w ogule. moj nos jest co namnie dziwny , mi poiedzial ze obnizy kość nosa , wytnie maly garbek , naprostuje i skróci ----- bedzie mniejszy . ja sie nie boje opuchlizny , siniakow ---- wiem ze to bedzie. gorzej sie boje bolu i wymotowań! mam nadzieje ze mi sie nie przytrafią.oby!

Gość Agniecha73
Laksmi Jutro Twój dzień, życzę aby wszystko było OK, pozdrawiam:):):)

Gość Layla***********
Laksami trzymamy kciuki

Gość ajajajajaj
chciałabym sie dowiedziec jak przekazuje sie pieniadze lekarzowi w kopercie czy nie czy macie odliczone 7500 czy 7000 a jak powie ze trzeba i skrzydełka zrobic to dokładacie 500 bo ja kompletnie niewiem jak to mam zrobic prosze o szybka odpowiedz nie wiele czasu mi zostało

Gość Agniecha73
Dołączam się do pytania, które zadała >ajajajajaj< :) Konkretnie chodzi mi jak się odbywa sprawa finansowa i czy np. można płacić kartą (no bo jak tu podróżować z taką sumą , ja będę jechała pociągiem ok 8 godzin):) Pozdrawiam wszystkie forumowiczki/ów Drogie LAYLO i PATI, jak samopoczucie? :) zostało Wam 11 dni, można od jutra odliczać...10...:)

Gość Layla**********************
Agnieszko tak zostało chyba 11 dni ...! ja myśle i marze już o operce i boje sie strasznie ale nie mam za dużo czasu na myśle nie o niej ze względu na to że mam w sobote prawo jazdy i do 15 pracuję a potem jeżdże z instruktorem..! może i dobrze ze nie mam czasu hihihi powoli musze myślec o pakowaniu , rutinoscorbin jem i łykam ten aescin. pozdrowionka , Agnieszko kochasna kiedy tY MASZ OPERACJE/ MAM NADZIEJE ZE SIE ZOBACZYMY BUZIAKI

Gość Agniecha73
LAYLO, Operację mam 16, ale do Polanicy przyjadę 14 , po to abyśmy miały jeszcze okazję się spotkać. Szerokiej drogi podczas jazdy:) Rozumiem ,że sesja zimowa już dawno skończona:) Buziaczki:)

Gość patka 7.04
witajcie! ja też juz odliczam, nie mogę się już doczekać, tez nie wiem jak dac te pieniądze?nie wiem czy bede miała robioną resekcję skrzydełek, bo na konsultacji doktor nic o tym nie wspominał a to podobno 500zł kosztuje.a ile kasy szykujecie na pobyt+wyżywienie?bo ja kompletnie nie wiem, też łykam aescin i witaminę c.wczoraj wzięłam 2-gą szczepionkę przeciwko żółtaczce.Super Aguś, ze się spotkamy.pozdrowionka dla Ciebie, Layli i wszystkich oczekujących na operacje i tych już po:)

Gość Universal
ja nie placilem Lecz czekalem na swoją kolej .... Juz coraz lepiej Nos twardy ale widac roznice :)) jeszcze szwy Mnie troszke kręcą ale najgorsze mam za sobą :) Pozdrawiam

Gość Agniecha73
Patii Pobyt u P. Zacharów to koszt, 60/d, taką cenę podano mi kiedy dzwoniłam do pensjonatu. Jeana z osób na forum mówiła, że 70 więc trudno powiedzieć. Koszt mojej operacji to 7,5 tys (całkowita korekta osa wraz ze skrzydełkami). Wyżywienie we własnym zakresie. Pytanie do osób , które były u P Zacharów. Czy są w pokojach aneksy kuchenne, lub chociażby lodówki, aby można było w nich przechować zakupioną żywność (no bo jak tu latać z gipsem na nosie po sklepach, zwłaszcza, że sezon grypowy i w "tłumie" łatwiej o infekcję, a ta po operacji chyba nie bardzo pożądana) Jeśli chodzi o opłatę operacji to nadal nie wiem jak to się odbywa, przed to wiem, bo gdzieś ktoś o tym pisał, ale jak, gotówka? karta? przelew na konto? Buziaczki:)

Gość Agniecha73
Laksmi Żyjesz?:) Mam nadzieję, że dzielnie znosisz czas po operacji Serdecznie pozdrawiam, odezwij się jak już będziesz mogła:)

Gość Layla************
Jak tam dziewczyny Wasze przedoperacyjne nastroje? Wszytko w porządku? Ja badania robie w poniedziałek hihi pozdrawiam Was

Gość dorota k-y
do Fiolki w-wa, pisałam ze mam termin na 8 maja, dzis to sie jednak zmieniło, pan doktor do mnie zadzwonił czy potwierdzam termin 8 czerwiec!!!!!, zdenerwowałam sie bo to jakies nieporozumienie było, na 100 % termin był wyznaczony na 8-ego maja. nalegałam na maj , wiec wcisnął mnie na 12-tego, a wiec mamy operacje w ten sam dzień :), pozdrawiam:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować