Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sweet melody

Wójcicki Polanica Zdrój - operacja nosa

Polecane posty

Gość Agniecha73
do Gosia 24 Gosiu jak się czujesz? Jak nosek? Pozdrawiam

Gość Laksmi
do Nowakos....mam termin na 23 marca i tez mam totalna korekte nosa...i teraz po tym co przeczytalam jestem troszke zaniepokojona tym,ze moze mi tez sie to przytrafic...czy mogłabys przyslac mi zdjecia przed i po operacji?pozdrawiam

Gość nowakos22
Witam,jak już wspomnialam operację miałam ponad 2 lata temuj nos jest ładny w porownaniu do tego jaki miałam, ale nie jest idealny, ponieważ można się dopatrzec że jest on niesymetryczny. Jeżeli chodzi o zdjęcia to jak chcesz to przyślij mi twoje to zobacze czy miałaś podobny jak mój, napisz swójego maila.

Gość do laksmi i nowakos
mam termin na 8 maja, totalna korekta, wyslijcie mi na emaila foto nosów a ja wam wysle mojego , fikamika4@gmail.com, pozdrawiam :)

Gość Laksmi
Dziewczyny moglybyscie napisac mi yyyy..jakie musze zrobic badania do tej operacji....bo zgubilam ta kartke od dr...:P

Gość Agniecha 73
Laksami morfologia krzepliwość grupa krwi szczepienia przeciw WZW (nie są wymagane) lecz należy je mieć dla własnego bezpieczeństwa oczywiście w dzień operacji należy być zdrowym i nie mieć miesiączki Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, szczególnie LAYLĘ i PATI

Gość Laksmi
Serdeczne Dzięki;)///

Gość patka 7.04
Agnieszko dziękuję za pozdrowienia ja również pozdrawiam Ciebie i Laylę.Został nam niecały miesiąc do operacji coraz bardziej się boję a Wy?

Gość LAYLA*************************
pATRYCJA dzwonilam do Zacharow i bedziemy razem w pokojju! agnieszko Tobie napisalam ostatio smsa! hmmmm co do tego strachu to zalezy od nastroju@ pwaznie chcialabym pierwsza isc na stół zeby miec to za soba bo najgorszy jest strach zaraz przed. bede w polanicy agnieszko juz od 6 kwietnia/ przyjade sie rozpakowac i w ogóle... mam nadzieje ze nie bedzie bolalo! pozdrawiam! jeszcze niecały miesiac! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Agniecha73
Dziewczyny Mąż ma mnie już dość , dziesięcioletnia córka patrzy z politowaniem a ja nawet jak byłam ostatnio w pubie to mówiłam o nosie i oglądałam nosy innych , szczególnie z profilu, zakręcona jestem jak słoik na zimę kocham. A tak w ogóle to baaaaardzo się boję. Wiecie wiem , że doktor to fachowiec najwyższej klasy, ale jak wydarzy się coś na co nie ma wpływu. Ja przyjadę prawdopodobnie w niedzielę 5 kwietnia. Operacje mam na 12:00, 6 kwietnia. O której przyjedziecie? Pewnie zobaczymy się jak ja już będę miała gips. A tak w ogóle to mam planowo miesiączkę na 7 kwietnia, mam nadzieję, że nie będzie wcześniej. Nie chce brać pigułek, bo po ostatnich przytyłam 30 kilo i z trudem udało mi się zrzucić tę nadwagę w ciągu ostatnich miesięcy. Badania robię jutro. Jak Wam policzyli P Zacharowie. , któraś z Was pisała 70 zł. Mnie Pan Zachara powiedział 60 za mnie i po 35 od córki i męża. Mają tam jakieś stawki. Lekarz chyba też nie zmienia ceny, "bo kryzys" Jak się umówił na jakąś cenę to ta obowiązuje? Pozdrawiam

Gość Agniecha73
To "kocham " zostało po "jak babcię kocham, ale wybrałam wersję o słoiku i tej nie wykasowałam do reszty. Pozdrawiam bardzo serdecznie:) Wszystkie Forumowiczki "nosy do góry"

Gość Agniecha73
Dziewczyny właśnie przeleciałam trochę wcześniejszych wypowiedzi i zainteresowało mnie to,że wiele osób mówi o braku czucia na końcu nosa w kilka miesięcy po operacji. I taka przyszła mi myśl. Ja miałam cesarkę dziesięć lat temu i przez kilka lat po cesarce nie miałam czucia na i w okół blizny, teraz to czucie powróciło. Wiem, że blizna po cięciu to nie nos, ale przecież z drugiej strony z medycznego punktu widzenia być może podobieństwo jest większe niż nam się wydaje. W końcu to tkanka i to tkanka. Także może nie powinno nas przerażać to że przez dłuższy czas te prawidłowe funkcje nerwów będą lekko "upośledzone" Najważniejsze , że czucie powraca a w jakim okresie u kogo to już chyba sprawa indywidualna. Co o tym myślicie? Pozdrawiam, papa

Agnieszko badania tydzien przed operacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 60 zł? bez wyzywienia tak? mi sie az chce skakac i sie boije

Gość Agniecha 73
Layla, moja droga chyba się nie spotkamy w Polanicy. 6 kwietnia będę miała miesiączkę i prawdopodobnie operacja będzie przełożona na 16, doktor ma jeszcze potwierdzić ten termin. Szkoda, że ty nie masz ze dwa dni wcześniej bo może wówczas zamieniłybyśmy się terminami i byłybyśmy tam razem. Mimo wszystko będę duchem z Tobą i z Pati i będę za was mocno trzymała kciuki :)

Gość Agniecha 73
Ach, zapomniałabym 60 zł bez wyżywienia, tak powiedział Pan Zachara, ale ktoś kiedyś napisał 70

Gość Agniecha 73
Laksmi, przepraszam jeszcze OB i na czczo w dzień operacji i nie pić płynów na dwie godziny przed

Gość patka 7.04
Witajcie Dziewczyny! im blizej operacji tym bardziej się cieszę ale i boję. Mam nadzieję że nie będzie mocno bolało i ze wszystko pójdzie ok. Ja będę w Polanicy 7 kwietnia rano.Nie znam jeszcze dokładnej godziny operacji. Mi pan Zachara podał cenę 70 zł za dobę.Nie wiem czy każdemu ustala jak chce?Nie wiem jaka tam jest sytuacja z wyżywieniem.Mozna kupić na miejscu w pensjonacie czy gdzies się zamawia? pozdrawiam Was gorąco.szczególnie Agnieszkę i Laylę!

Gość fiolka-w.a
witam, kobitki nie na czczo w dzien operacji tylko lekkie śniadanie, dr powiedzial mi w trakcie kilku rozmów i konsultacji, żeby zjeść śniadanko bo nie lubi apatycznych pacjentek i dużo pić - do godz. 12:00 ( operacje są po południu ). Cieplutko pozdr.

Gość fiolka-w.a
Acha, a co do Pana Zachry - to ja będę w Polanicy z mamą w jednym pokoju - za nas dwie bez wyżywienia stówka (100 zł). Mam termin na 12 maj ;)

dZWONILAM tam i moje drogie panie moge jesc do godziny 9 rano a pic do godziny 10. operacje mam popołudniu! nie wiem jak wytrzymam z tym niejedzeniem bede sie trzesla jak nie wiem bo ja bez jedzenia padam zawsze!!!!!!!!!!!!!!! ale trzeba sobie poradzic. nie wiem jak jest wlasnie z jedzeniem w pesnsjonacie, naprawde nie wiem. jezeli bylaby mozliwosc wykupienia z jedzeniem to to chyba zrobie.... jezeli ktos wie cos na ten temat to prosze napisac!!!!!!!!!!! juz nie moge sie doczekac ale zarazem boje sie jak cholerA. ale pragne tego bardzo! P.S apatyczna to ja nie jestem raczej straszny ze mnie głodomor. juz powoli bedzie trzeba kupic jakis dresik , zabrac wygodne ciuchy i hejaaaaaaaa! jeszcze troche! buziaki dla Agnieszki i Pati!

o nie!!!!!!!!!!!! agnieszko nie bedzie Cie!!!!!!!! o nie! a jak bys tak na jeden miesiac farmakologicznie miesiaczke przesunela?????????? prosze!

Gość patka 7.04
Witam! ja też dzwoniłam dziś do kliniki, powiedzieli mi to samo co Tobie Layla.ja też nie wiem jak wytrzymam tyle czasu bez jedzenia ciekawe o której godz będzie ta operacja, bo obie mamy w \"godzinach popołudniowych\".Powoli zaczynam myśleć co ze sobą zabrac.Szkoda Agnieszko, że się nie spotkamy:(pozdrawiam serdecznie 3majcie się!

Gość Agniecha 73
Layla na farmakologię chyba za późno jestem w trzecim dniu cyklu... Może jest ktoś na forum, kto ma operację np. 2 lub 3 kwietnia i zamieniłby się na 6 ? Te kilka dni wcześniej wyeliminowały by niebezpieczeństwo miesiączki w dniu operacji Layla i Pati, może kiedyś spotkamy się w innych okolicznościach a póki co będę z wami myślami; a w dniu waszej operacji będę mocno trzymała kciuki. Nawet "chłopu" obiadu nie ugotuję, no bo jak z zaciśniętymi pięściami (co najwyżej może mu się oberwać przez przypadek, jak będą takie zaciśnięte), a co mi tam ;) Buziaczki

Gość dorota k-y
DO FIOLKI- ja mam termin na 8 maja a wiec sie spotkamy :), zamierzam jechac z mezem i dzieckiem-jak się uda,dzwoniłam do Zacharów, powiedział ze moge pod koniec kwietnia dopiero rezerwować miejsce.

Gość fiolka-w.a
Do Dorotki ;) Fajnie - będziesz miała już to za sobą to opowiesz wrażenia na miejscu - może będzie mnie mniej strach oblatywał, chociaż na razie to bardziej się cieszę niż boję - pozdrowionka.

Gość Gośćiówa
Czy są tu osoby, które niedawno były na konsultacjach? Mogłybyście napisać na jakie terminy macie operację? A może jest tu ktoś życzliwy, kto odpowiedziałby mi na kilka pytań? Kontaktowałam się z kliniką już 4 razy i za każdym trudno było dowiedzieć się czegokolwiek, jestem tylko zapraszana na konsultacje. A przecież tyle rzeczy trzeba zgrać i przemyśleć. 1. Ile kosztuje operacja? Wiem, że to zależy, ale taka... totalna. Mniej więcej. 2. Ile czasu spędza się w pensjonacie po operacji? 3. Ile kosztuje doba w pensjonacie? 4. Po ilu tygodniach po operacji można już normalnie żyć - przynajmniej tyle, żeby pokazać się ludziom? Jeśli miałybyście do dodania jakieś szczegóły od siebie, to bardzo proszę. Myślę, że każdemu nowemu kto tu zagląda bardzo się takie informacje przydadzą. Bo w wątku przeważnie rozmowy o wrażeniach po zabiegu i o tym, kto się z kim spotka w jakim terminie :) Pozdrawiam serdecznie!

Gość mita
1. Koszt operacji totalna korekcja 7000 + ewentualna resekcja skrzydełek 500 zł 2. Ja miałam operację w czwartek, a z pensjonatu wyjechałam w piątek za tydzień - po ściągnięciu drugiego gipsu ( pierwszy ściągany był ściągany w poniedziałek- na 4 dobę po operacji ) 3. 60 zł/doba bez wyżywienia, u Zacharów 4. W dzień wyjazdu wystarczył lekki makijaż. Całość uroczych sińców zniknęła tydzień po powrocie do domu. Została opuchlizna - schodzi w miarę sprawnie Coś jeszcze? ;)

Gość Agniecha73
Mita Ja k ci się podoba własny nos? Co miałaś robione, zmniejszany, Podnoszony? Masz nos prosty, taki rzymski czy lekko zadarty? Opowiedz o pierwszych wrażeniach estetycznych. Pozdrawiam Do LAYLI i PATII Mam potwierdzony termin na 16, być może spotkamy się w Polanicy jak ja przyjadę a Wy będziecie wyjeżdżały, pozdrawaim

Gość dorota k-y
do fiolki-bardzo mi miło, ze sie spotkamy:), ja juz teraz sie boję ale nie bólu tylko czy doktor spełni moje oczekiwania, czy nowy nos będzie mi sie w 100% podobał? czy będzie mi pasował?.czekam na to pół życia.przeglądam masę nosów w internecie i w galerii na" Beauty w Polsce" i sama juz nie wiem jaki do mnie pasuje, licze tez na porade doktora. może to banalne ale np. nos Dody mi się podoba.

Gość nowy nos od doktora
Laksmi moja kolezanka tez ma na 23 marca;-) ja juz mialam 15 Grudnia i wszytsko ok, nosek tez

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować