Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sweet melody

Wójcicki Polanica Zdrój - operacja nosa

Polecane posty

Gość wiolina 1
Dorota dobrze wpisałam. Za drugim razem dałam kopiuj na wpisany przez Ciebie- wysłałam Ci dwa e- maile.

Gość Dorota k-y
Nie wiem o co tu chodzi, bo ja wysłałam sama do siebie i od razu doszło. Moze ty mi podasz twoja poczte i ja napisze do Ciebie?

Gość Dorota k-y
Nie wiem o co tu chodzi , bo wysłałam sama do sievie i od razu doszło. moze ty podasz twojego emaila to ja napisze do Ciebie ?

Gość Dorota k-y
Jejku, dostałam oby dwa :), przyszły jako spam.

Gość stonkabiedronka
Witam!Dziewczyny maliny muszę przyznać ze operacja nosa wymaga ogroooooomnej cierpliwości. Ja miałam operację w zeszły poniedziałek i dzisiaj czyli 3 dni po zdjęciu gipsu byłam w pracy. Wyglądam jak dziecko z jakimś dziwnym zespołem genetycznym: opuchnięta z małymi posiniaczonymi oczkami. Nosek wyszedł ładny. Tylko nieziemsko opuchnięty. Cierpliwości ...ach...Pozdrowienia dla Gryfowianki:)

Gość karinka27
Witam was na forum;)ja miałam u dr Wójcickiego operacje nosa całkowita korekta z osteotomia poczwórna miesiąc temu u jestem jak narazie zadowolona tylko niepokoi mnie jedna rzecz.Nos jest w górnej części w miejscach łamania taki szerszy jakby twardy po bokach.Czy to zejdzie czy może to skutek uboczny i kość mi wystaje?Nie wiem cy jest cos takiego mozliwe zeby nos byl szerszy po zwężeniu............

Gość wiolinka1
Karinka patrząc na logikę to chyba nie jest to możliwe, żeby nos w części kostnej był szerszy po opercaji- po prostu to opuchlizna. która schodzi do pół roku, albo i dłużej. Karinka, czy Ty miałaś 29 op.?

Gość Gryfowianka
Ja na temat swoich obrzęków wolę już się nie wypowiadac. Nos mam jak truskawa ;// Dobrze, że chociaż siniaki poschodziły :-) Ale obie ze stonkąbiedronką byłyśmy twarde do samego końca :-)

Gość karinka27
no własnie na logike nie moze byc szerszy wiec dziwi mnie fakt zaistniały cyli to ze jest niestety...i mam nadzieje ze to opuchlizna boje sie tylko czy to nie skutek uboczny jakis tego łamania nosa po bokach ze taki jest.Tylko dlaczego to jest twarde jak kość?;(help ja miałam 1.03 2010 operację

Gość wiolinka1
Karinka to by się zgadzało, zapomniałam, że luty ma 28 dni. Czy to Ty " latałaś" po tych pokojach 1-osobowych zanim trafiłaś do 2-os.?

Gość karinka 27
tak to ja:)a ty wiolinka mozę byłas w dwójce która j a po was przejęłam?

Gość karinka 27
chyba ja........byłam sama w jednoosobowym najpierw po operacji tez bylam w innym jednoosobowym potem przeszłam do dwójki...

Gość karinka 27
najpierw bylam w jedynce potem po operacji tez w innej jedynce a na koniec przejęłam po dwóch dziewczynach dwójkę;)pewnie jesteś jedną z nich.....;)

Gość wiolinka 1
Karinka bingo :) Teraz zgaduj która to ja :)

Gość karinka 27
:)hmmmmmmm ale mi dałas trudne zadanie kurcze hahaha

Gość karinka 27
czy jesteś ta sympatyczną Panią po którą przyjechała fajna rodzinka?;)

Gość karinka 27
czy jesteś ta sypatyczną Panią po którą przyjechała fajna rodzinka?czy tą której doktorek odmowił noska jak u wróbelka...;)hihi

Gość wiolinka 1
Karinka, z tą panią to trochę przesadziłaś...ale staro się poczułam :). Myślałam o Tobie czasami, jaki nosek teraz masz, czy jesteś zadowolona, czy jest mniejszy tak jak chciałaś? Czy masz drożność?

Gość karinka 27
ja o was tez myslałam czy sie wam goja noski.Ja jestem zadowlolona nosek jest mały ktrótszy prosty tak jak chciałam:)pasuje mi do twarzy.Moja mama mówi że wygladam jak byłam dziewczynką i mówi do mnie "moja mała bziabzia"(tak na mnie mówiła jak byłam mała:)odjęło mi lat i to sporo............Mam bardzo podobny nosek jak miałam za nim sie uderzyłam.Niem wiem jak doktorek to zrobił bo przeciez nie wiedział jaki miałam kiedyś...może jest jasnowidzem hahaha.Wszystko jest ok mam drożność choc czasami mi sie gorzej oddycha tak jakbym miała troche przytkany ale oddycham cały czas nosem.Obawiam sie tylko o tą szerokość na kościach ale skoro mówisz ze to opuchlizna to ci wierze bo masz za soba juz dwie operacje...a jak ty sie czujesz?dalej jest cos nie tak z noskiem u Ciebie?dobrze sie goi?jestes zadowolona?

Gość karinka 27
ja o was tez myslałam czy sie wam goja noski.Ja jestem zadowlolona nosek jest mały ktrótszy prosty tak jak chciałam:)pasuje mi do twarzy.Moja mama mówi że wygladam jak byłam dziewczynką i mówi do mnie "moja mała bziabzia"(tak na mnie mówiła jak byłam mała:)odjęło mi lat i to sporo............Mam bardzo podobny nosek jak miałam za nim sie uderzyłam.Niem wiem jak doktorek to zrobił bo przeciez nie wiedział jaki miałam kiedyś...może jest jasnowidzem hahaha.Wszystko jest ok mam drożność choc czasami mi sie gorzej oddycha tak jakbym miała troche przytkany ale oddycham cały czas nosem.Obawiam sie tylko o tą szerokość na kościach ale skoro mówisz ze to opuchlizna to ci wierze bo masz za soba juz dwie operacje...a jak ty sie czujesz?dalej jest cos nie tak z noskiem u Ciebie?dobrze sie goi?jestes zadowolona?

Gość wiolinka 1
Na bank to opuchlizna. Ja nie miałam kości ruszanej po bokach, tylko ścinaną kostninę na kości, a mam szerszy z powodu właśnie opuchlizny. To dopieo miesiąc......cierpliwości. Końcówkę mam bardzo opuchniętą i nadal nos dotykam delikatnie, bo boli. Boli przy dotyku na kości i końcówka. Z prawej dziurki wystaje mi nitka :). Jedna już wyleciała. Cieszę się, że jesteś zadowolona. Ja również. Nos w środku mam suchy i też opuchięty, bo oddech mam czasami ciężki, ale mam. Pozdrawiam

Gość karinka 27
kostninę na kości?pojawila ci sie po pierwszej operacji?Nie miałaś zwężanego nosa przy pierwszej operacji?tzw osteotomi poczwórnej?mnie boli nosek przy dotyku troche ale nakladam puder palcami i zmywam normalnie.Wiesz może kiedy można sobie oczyścic nosek z zaskórnków?boje sie teraz wycickac zeby nosa nie zniekształcic...;)

Gość wiolinka 1
Miałam przy pierwszej operacji robione wszystko co możliwe :) Nie ruszaj nosa jeszcze jeśli jest obolały i opuchnięty. Poczekaj jeszcze trochę. Miesiąc czasu to niewiele.

Gość karinka 27
a miałas tez w miejsu zweżania i łamania kości tuż iedzy oczami takie twarde jakby gulka?po jakim czasie ci zeszło?mój nos sie wydaje szerszy przez to...

Gość karinka 27
jak dotykam to jest twarde jaby kości były wystające po obu stronach;(

Gość wiolinka 1
karinka każdy przechodzi to po swojemu..każdy organizm inny i nos wyjściowy też każda z nas miała inny. Musisz czekać i się nie zamartwiać....czas działa na korzyść. Dobrej nocy.

Gość karinka 27
mam nadzieje ze to zejdzie;(dzięki wiolinka

Gość Feelbeauty.eu
Opisz swoją historię ,podziel sie z innymi swoimi doświadczeniami- wejdz na forum www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY!!!

Gość Gryfowianka
Dziewczyny, tak czytam Wasze posty, i już sama nie wiem co mam myślec o tych procesach gojenia nosa :/ Ja operacje miałam dwa tygodnie temu.Nos też jest szeroki.Ale jakby tego było mało, to zrobiły mi się takie dwa dziwne dołki po ubu stronach nosa, tak jak czasami odciskają się okulary na nosie? A im dalej w dół, robi się szeroki. Czy to możliwe żeby opuchlizna rozkładała się tak nierównomiernie? A te zgrubienia, o ktorych piszecie też wyczuwam :( Powiedzcie mi, czy to wszystko poschodzi? Czy już mi tak zostanie? :( Co dzień, to nos nabiera innych kształtów. Czasami boli, czasami jest odrętwiały jak dziąsło przy znieczuleniu u dentysty. Ale najbardziej przerażają mnie te dołki po bokach :-( Proszę o radę kobietki...

Gość karinka 27
Gryfowianka ja mam to samo;)wiec to normalne takie delikatne wgłębienia w miejscu między oczami.Takie same powstają po noszeniu okularów...ufffff ulżylo mi że ty tez to masz bo juz się martwiłam że może jest cos nie tak.Czytałam o tym że moga powstawac takie wglębienia które schodzą z czasem ale człowiek itak się przejmuje....czas leczy rany trzeba sie uzbroic w cierpliwosć..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować