Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ikebana

Dieta! Ale nie dla tych co się odchudzają!

Polecane posty

pomyślałam że może znajdę osoby które się do mnie przyłącza i popracuja nad polepszeniem diety.. jestem szczupła wiec nie chodzi o diete odchudzająca,a le bardziej bogata w składniki, minerały, witaminy.. Dużo pracuje , odżywiam się byl ajak i byle czym do tego stopnia że zafundowałam sobie lekka anemie, chciałabym się zaczac zdrowo odżywiac, pewnych rzeczy nie mzienie np niemozliwe jest u mnie jedzenie regularnie, o tej samej porze, z powodu pracy. Nie wiem od czego zaczac.. Czekam na osoby z podobnym problemem. Może umówimy się na jakies zdrow e jedzonko...?

Gość Lillly Rose
Chetnie sie przylacze. Tez jestem szczupla, a od pasa w gore wrecz chuda. Chcialabym: 1. przytyc od pasa w gore - nie wiem czy to jest mozliwe, jesli ma sie tendencje do tycia w dolnych partiach ciala, ale moze jakas specjalnie dobrana dieta + cwiczenia dadza efekty? 2. zaczac zdrowo sie odzywiac - wiecej owocow i warzyw, wiecej wody i sokow 3. oczyscic organizm z toksyn 4. miec ladniejsza cere, bez zaskornikow (ktore sa spowodowane zla dieta i zanieczyszczeniem jelit) Czy ktos moze cos polecic?