Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

powabny elf

czy jest tu ktoś kto .....

Polecane posty

radykalnie z dnia na dzień zmienił swoje dotychczasowe życie? Jak to się stało i aki miało skutek? Wpisujcie się bo jestem ciekawa czy warto ryzykować:)

Gość a.j.
O, zobaczyłam twój topik więc wpadłam się przywitać. Cześć! A na temat nie mam akurat nic do powiedzenia, może poza tym ze przekonałam się że najfajniejsze zmiany następowały u mnie gdy były spontaniczne i niespodziewane. W każdym razie na pewno warto być odważnym. A za Ciebie trzymam kciuki, powabny elfie!

to zalezy co chcesz zmienic w swoim zyciu... ja swoje zycie juz zmienilam...mysle ze na lepsze...

Radykalnie życie zmieniło mi się po wyjściu za mąż: zmiana miasta, zmiana pracy, zmiana znajomych Obowiązki żony A było cudownie dlatego, że mąż w tym wszystkim pomagał, inicjował i wspierał

ja chciałabym wyjechać do męża za granicę - a co za tym idzie zmiana miejsca zamieszkania,pracy.a przede wszystkim chce pracować w innym zawodzie.decyzję już podjęłam i to tylko kwestia czasu.ale się boję trochę.

no tak sama nie będę ale ja się generalnie boję zmian, sama nie wiem dlaczego.chyba to lęk przed nieznanym.A ty możesz Olu zdradzić w jakim ty sensie zmieniłaś swoje życie?

Gość u mnie to bylo tak
facet z ktorym bylam , okazal sie chamem , choc to i tak za lagodne okreslenie, spakowalam rzeczy swoje i dziecka , odeszlam , po 4 miesiacach , mialam dosc jego nachodzen , znowu spakowalam rzeczy swoje i dziecka i wyjechalismy (ja i dziecko) zagranice, i tu jestesmy juz 4 lata i nie zaluje

Gość u mnie bylo tak
teraz pracuje w hinduskiej dzielnicy . " czyszcze kije "

haha bardzo śmieszne.ludzie to świadczy o waszym poziomie intelektualnym skoro umiecie napisać tylko na temat cieknących gili lub czopków z odbytnicy albo też podszywać się pod kogoś.ale to już wasza sprawa.

Gość a młotek owszem