Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość średnio atrakcyjny chłopak

Dlaczego średnio-atrakcyjne laski mają takie wymagania co do atrakcyjnych gości?

Polecane posty

Gość średnio atrakcyjny chłopak

a później narzekają że Ci średniacy i brzydale nie zwracają uwagi na szare myszki. :-(

Gość mozesz powiedziec konkretnie
o co ci chodzi?

Gość zapowietrzyl sie
z podniecenia

Nie wiem skad ci si to wzielo ze srednio atrakcyjne dziwczyny maja jakies niesamowite wymagani. Moze siksy jak to sie mowi. Bo normalna dziewczyna atrakcyjna, srednioatrkcyjna nie patrzy sie tylko na wyglad.

Gość chodzi o to że średnie laski
startują do pzystojniaków a przecież nie powinny tak robić bo to nie ich liga one nie zasługują na takiego właśnie dlatego że są średnie.

Gość opopoo
dzilisz ludzi na malo srednio i bardzo atrakcyjnych? to bezsensu albo ktos jest ladny albo brzydki nie ma innej opcji

buehehe nie ich liga? wybacz mi prosze ale jesli chodzi o milosc to nie ma czegos takiego jak mowisz.

od kiedy to jakies ligi sa?? kurcze to tak jak w sporcie?? jak sie iles meczy wygra to sie przeskakuje wyzej?? no cieplo mi

Gość same tworzycie takie ligi
a pozniej sie dziwicie jak ktos mowi o ich istnieniu dziwne jestescie laski :-O

Gość kubhh
Jezeli mówimy już o wyglądzie to najczęsciej spotykane zestawienie: to on b. atrkcyjny-ona szara myszka lub odwrotnie ona laska on misio. Jaki stąd wniosek? Ci b. atrakcyjni nie patrzą na wyglad? A ci przeciętniacy właśnie na podstawie wyglądu dobieraja partnera. Dlatego moja rada chłopcze: startuj tam gdzie cie oczy poniosa, albo i serce.

Gość nieprawda czyli fałsz

no ja o lidze jeszcze nie slyszalam. ale bardzo chetnie bym sie dowiedziala jak mozna przejsc do ligi miedzynarodowej :D nie wiem jakie laski spotykales, ale musialy miec blond wloski i paznokcie na roz. do tego torebka z futrzaka i oczywiscie buty na super wysokim obcasiku i z wielkimi czubami....