Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malinowy owocowy smak

Czy macie ulubion膮 czesc garderoby,bizuterie lub cos innego co nosicie czesto?

Polecane posty

Go艣膰 malinowy owocowy smak

Jakis 艂a艅cuszek,sweterek czy cos innego? wpisujcie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jgtkliul
jeansy. ub贸stwiam moj膮 now膮 zdobycz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mljnlhggffcc
sp贸dnica z zamszu. mog艂abym ja nosi膰 non stop. elegancka i sexi zarazem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krzyz ankh-wyjatkowy
nikt takiego nie ma, poza tym pamiatka:) i moja nowa koszulka bokserka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ku艅
czarny tshirt z golfem

Udost臋pnij ten post

chusto-apaszka? nie wiem jak to dokladnie okreslic.. w kazdym razie prawie sie z nia nie rozstaje, a ze jest fantastyczna na kazda pore roku i do wszystkiego pasuje i mozna ja nosic na wiele sposobow to od 2,5 lat jestesmy razem! w zasadzie to chetnie kupilabym sobie nowa ale jakos nie moge w pl znalezc odpowiedniej- musi byc delikatna i z bawelny! nigdzie takich nie widzialam, a swoja przywiozlam z francji, gdzie raczej nie za predko zawitam.. eh :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obr膮czka-nosz臋 j膮 zawsze
a z ciuch贸w to uwielbiam 2 bluzki, kt贸re nosze bardzo cz臋sto i nie wstydz臋 si臋 tego, 偶e maj膮 juz ladnych kila lat... S膮 uniwersalne i dobrej jako艣ci, pasuj膮 i do d偶ins贸w i do innych rzeczy. Nienawidz臋 sezonowych m贸d i nigdy nie po艂akomi臋 si臋 na torebk臋, buty czy ciuchy, kt贸re b臋d膮 kompletnie demode za rok. klasyka+modne dodatki!!! :):):)

Udost臋pnij ten post

Do pracy zawsze mam co艣 na szyi - albo jak膮艣 delikatn膮 apaszk臋, szaliczek, gnieciony szalik, co艣, co pasuje do 偶akietu i sp贸dnicy w danym kolorze. Na luzie czy na jakie艣 wyjazdy po prostu zawi膮zuj臋 sobie na szyi czarno-bia艂膮 arafatk臋 albo lu藕ny szalik. Lubi臋 mie膰 co艣 na szyi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebieskoookaa22
zegarek;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nosz臋
kolczyk w p臋pku. Od kiedy sobie przek艂u艂am(mialam 17 lat dzis mam 25)takie 艣liczne serce z cyrkonii opawione w zloto ;) A z reszta polecam zlote kolczyki do pepka,lepsze sa od tytanowych,to tak na marginesie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziastnkaa
ja nosze 艂ancuszek z srebrna przewieszka motylem

Udost臋pnij ten post

Wszystkie apaszki, kt贸re mam, a mam ich chyba z 30... No, ale jakbym mia艂a wybra膰 tylko jedn膮, jedyn膮 rzecz, to by艂aby to buzeczka na kr贸tki r臋kaw, w takim marynistycznym stylu. W poprzeczne, szerokie, bia艂o granatowe pasy :) Uwielbiam j膮 i najch臋tniej w og贸le bym jej z siebie nie zdejmowa艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borcia
ja bardzo lubie jasne jeansy, obcis艂e bluzki i kr贸tkie jeansowe sp贸dniczki. Buty raczej na wysokim obcasie lub sportowe. Moje ciuchy nie musz膮 byc markowe, nie zale偶y mi na marce. Lubie nosi膰 pier艣cionki i do tego 艂a艅cuszek. Koniecznie SREBRO!!!

Udost臋pnij ten post

Z ulubionych to b臋dzie bi偶uteria a konkretnie - ogromny srebrny pier艣cie艅 z bursztynem po prababci, nosz臋 go zawsze, jest przepi臋kny i przynosi mi szcz臋艣cie. Opr贸cz tego - kolczyk w brodzie ale to ju偶 z innych wzgl臋d贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina27777
kolczyki z艂ote w kszta艂cie kwiata. Nosze od kiedy je dostalam(mialam 18 lat) i prawie nie zdejmuje :P to juz moj znak rozpoznawczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upp

Udost臋pnij ten post

mn贸stwo jest tego..ale je艣li mia艂abym wybiera膰 to: 1. ukochane czarne d偶iny 2. czarne onyksowe korale 3. czerwony sweter w serek.. 4. ...oj tego naprawd臋 du偶o jest;)

Udost臋pnij ten post

2 cienkie srebrne 艂a艅cuszki na szyi ;-) pier艣cionek od rodzic贸w - pami膮tka :-) No i moje ukochane spodnie w kolorze khaki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fido艣
tak moja ulubiona cz臋艣膰 gardeorby to dobra i wygodna bielizna, ale najbardziej lubie szorty atlantica w pepitke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EXTRAPOTRAWA
Wszystkie modne ciuchy zakupione w ciucholandzie, skarpety, bielizna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chilli81
:D buty! Cz臋sto nosimy! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pauline艅ka
jeansy to podstawa!!! Ja nosze je prawie 24h na dobe! I jeszcze jedna rzecz bez jakiej czuje si臋 艂yso: kolczyki.I to takie wi臋ksze wisz膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o bosheeeeeeeeeeeeeeeeee
jak mozna nosic jeansy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam slodkiego misiaka
z bialego zlota :D dostalam chyba z 6 lat temu :D,to tez moj znak rozpoznawczy :P na studiach dziewuchy szaleja i mi zazdroszcza :P hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o jezule艅ku
jak mozna kupic bielizne w ciucholandzie :-o

Udost臋pnij ten post