Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świetna ewelinka

jaka porada z forum zaszkodziła wam?

Polecane posty

Gość pysiaczekk
ja niestety czytam te porady na kosmetycznym:o Zaszkodzil mi tylko Brevoxyl.

Gość maseczka cynamonowa-nie
mi zaszkodzila maseczka cynamonowa dobrze ze sobie ja nalozylam w piatek wieczorem bo przez 3 godziny mialam czerwony pysk a tak to nie przypominam sobie .....

Gość khaki82
urynoterapia... widocznie to cudo nie dla każdego

Gość Pusiaczkowata
A mi brevoxyl pomogl. Stosuje juz 3 miesiace:D Mrrr

Gość ja bym nie włożyła
czosnku do cipy, ani nic innego:O Jestem dziecica i nic tam nie wkładam:p Poza tym, jakby mi potem chłopak miał strzelić minetę??? On się nachyla, a tam śmierdzi czosnkiem jak od bezdomnego Rumuna????:o

Gość dobre ale się usmiałam
:) ;) z tym czosnkiem i minetą u dziewicy ;)

Gość płyn do hig.int
mi zaszkodzilo mycie twarzy płynem do higieny intymnej wrrrr....

słuchałam kiedys opini pewnego znanego fryzjera na temat jedwabiu w płynie.... powiedział ze bardzo niszczy włosy po dluzszym stosowaniu... daje zludzenie polysku przez jakis okres czasu...ale potem juz nic nie pomoze tak je zniszczy.... to samo zdanie mial co do soku z cytryny na włosy wiec juz nic nie wiem :o

Gość no własnie ja również
tak myślę. mam zdrowe włosy, tyle, ze suche i krecone. obcianam je raz na rok:p I nawet mi się końcówki nie rozdwajają nigdy. Jedwab nic nie daje, a niektóre partie włosów nawet wysusza jexzcze bardziej i potem mam szopę na głowie. To jest jak kosmetyk, który nabłyszcza i nic poza tym... Jak sie zmyje, włosy są takie same:o Co innego dobre odżywki do włosów kręconych. Nawet jak jest w nich więcej sylikonu niż w cycach P. Anderson, to on chroni włókno włosa i dlatego mi się np. nie rozdwajają. A kiedyś miałam połamane i rozdwojone końce...

Gość ghghg
co do tego glyco a to wiadomo ze na pocztaku nastepuje oczyszczenie i dlatego syfy wychodza. ale pozniej juz przechodza i nic nie wyskakuje. z maska cynamonowa na twarz to zalezy ile sie da tego cynamonu do np drozdzy... cynamon ma za zadanie wypalic syfy i zabic bakterie- bo jest antybakteryjny. tak wiec nie rozumiem o co chodzi niektorym. wiadomo ze kazdy kosmetyk nalezy uzywac z glowa i to ze komus nie pomogl nie znaczy ze generalnie nie pomaga...

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin