Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoshanell

CZY KOBIETY KTóRE NIE CHCą MIEć DZIECI BYłYBY SMUTNE GDYBY DOWIEDZIAłY SIę...

Polecane posty

Gość kokoshanell

...żE NIE MOGą JE MIEć ? CZY BYłOBY IM TO OBOJęTNE? Jak myślicie ?

Gość ja bym się nie martwiła
Widocznie tak by miało być i już.

\"nie moga ICH miec\"... Nie chce sie wypowiadac w imieniu zbiorowosci, ale na zdrowy rozum - czemu, do cholery, mialyby byc wtedy smutne? chyba raczej zadowolone...

Gość kundrie
mi by to wisiało. ale czy bym miała antykoncepcję z głowy, to nie wiem.gdyby mi wycięli jajniki czy macicę - to tak, ale gdyby był to wynik jakichś badań tylkko, a wszytsko pozostałoby na swoim miejscu - to chyba nadal bym się "antykoncypowała", bo a nuż diagnozy byłyby złe?

Gość kokoshanell
logiczny jak najbardziej ! ponieważ nie wiedząc o tym że jest bezpłodna może mówić różne rzeczy, ale gdy o tym się dowie to wtedy może dopiero do niej dotrze że to nie ona decyduje czy będzie te dzieci miała czy nie. poprostu nie będzie już mogła je mieć nigdy i ona tego nie zmieni. to może być szok dla takiej osoby...

Gość goyjka
Wiesz nie bardzo, mnie by ulżyło.

Blagam!!!! Nie moze ICH miec!!!!!!! Ja chcialabym byc bezplodna ...martwi mnie to, ze az do klimakterium bede skazana na srodki hormonalne(adnych innych form antykoncepcji nie uznaje. Bezplodnosc- w pelni potwierdzona bylaby dobrym rozwiazaniem. Jesli ktos naprawde nie chce miec dzieci taka wiadomosc tylko go ucieszy

Gość kulikuli
Do Bonny Castle ZAMIEŃ SIĘ ZE MNĄ

zawsze uwazalam, ze to niesprawiedlwe, ze wiele kobiet pragnacych dzieci nie moze ich miec...a te ktore nie chca moga:O

Gość mamuska_ kawiatuszka
a po co na forum o ciazy i maciezynstwie zagladaja laski, ktore nie chca miec dzieci bo nie kumam?? ja dopoki mama nie zostalam nawet o istnieniu takiego forum nie wiedzilam..!!

Gość kokoshanell
a kto powiedział że tu zaglądają laski które nie chcą mieć dzieci ? ja się tylko zastanawiam czy >jak w temacie< ja osobiście chcę mieć dzieci.

Życie jest zbyt okrutne, żeby coś takiego miało miejsce. Te co nie chcą mieć dzieci, zazwyczaj są płodne jak króliki i gdyby tylko chciały mogłyby mieć tuzin dzieci. Te, które pragną chociaż jednego dziecka, długo się o nie starają, to mają trudności z zajściem w ciążę. Nie twierdzę, że tak jest w każdym przypadku, ale taka sytuacja często ma miejsce.