Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuuuuzetka

jestem ładna, mądra, kochana wciąż sama

Polecane posty

Gość wuuuuzetka

jak to jest? tego nie wiem, ale odkąd darowałam sobie uganianie się za facetam z desperacja w oczach, spotykam kogos kto sie usmiechnie, powie cos milego... ale co poza tym? Niektorzy mowia ze jestem ksiezniczką, ja tylko chce miec pewnosc, ze ten ktos chce ze mna byc, ze mu zalezy na mojej osobie... ale powoli oswajam sie z mysla ze wiekszosc zycia spedze w samotnosci, samotnosc jest w nas, ludzie tylko zagłuszają ten ból egzystencjalny zwiazkami bez przyszlosci i bez sensu, szukam czegos prawdziwego, milosci bezwarunkowej, sama dopiero ucze sie kochac bezwarunkowo, ale tylko taka milosc jest wazna, tylko taka milosc jest prawdziwa miloscia.

Gość jjjjjjjjja
nie ma to jak skromnosc

Gość qcharzyk
nie ma to jak świadomość własnej wartości :)

Gość wuuuuzetka
stracilam cnote z dzadkiem :classic_cool:

Gość Dorotka***
a może masz za duże wymagania i beznadziejny charakter? ;)

Gość to przykre
:D

Gość ja ona xxxxxxxxx
piekne kobiety maja najmniejsze szanse poznania wartosciowego mezczyzny...wiem cos o tym ...niestety

Gość wuuuuzetka
po wielu latach tułaczki, skromności i pychy - przestawiam tu obraz obiektywny. Skromność...tu mi trąci myśleniem stereotypowym. Rozumiem, ze nie zapomniales o przeszlosci, kiedy to rodzice mowil, ze dziewczynka powinna byc skromna i grzeczna, nie wychylac sie i chodzic do kosciola. Czy nie miales/mialas takich sytuacji kiedy skromnosc wychodzila Ci bokiem? kiedy osoby pewne siebie spijaly cala smietanke a ty obchodziles sie smakiem, jesli sam siebie nie docenisz i nie pokazesz siebie innym, nikt nie bedzie doszukiwal sie w tobie drugiego dna, bo nikt nie ma na to czasu. Sama jestem bardziej skierowana do wewnatrz anizeli na zewnatrz i nie jestem dusza towarzystwa, ale szczypte siebie trzeba pokazac innym by stac sie widzialnym. ciekawe ilu jest fajnych zdrowych psychicznie facetów bez kobiety u boku...

Gość qcharzyk
dlaczego najmniejsze?

Gość qcharzyk
wuuuuzetka jest ich więcej niż myślisz

Gość wuuuuzetka
za duze wymagania? kazda marzy o ksieciu, kazdy facet marzy o lalce barbie, to raz, dwa, ktos kto mnie zna bardzo dobrze, twierdzi ze za nisko sie cenie, ze wybieram jakis popapranców jakby nie stać mnie było szukać kogoś na poziomie. nie chodzi mi o pieniadze ani prestiż, ani wygląd. czy mam beznadziejny charakter? moze, jestem troche inna, troche stoje na boku, troche nie pasuje do tego swiata, ale kocham jak kazda inna istota. zreszta, charakter nie powinien sie liczyc, wazne jest to co czlowiek ma w sercu.

Gość znawca piękna
== jestem ładna, mądra, kochana wciąż sama=== ========================================= nik wuzetka wskazuje ze opychasz sie slodyczami, i smierdzi ci spod pachy :classic_cool: nie jestes ani madra ani piekna😭 zdemaskowalem cie grubasie :classic_cool:

Gość wuuuuzetka
znawca piękna - gratuluje, odkryles mnie, moze powinienes zmienic nick na sherlocka holmsa? o ile jeszcze o mądrości możesz coś powiedziec, bo napisalam conieco o sobie, o tyle o pieknie, cieple i jadlospisie zbyt duzo wiedziec nie mozesz ... tak, wuzetke zjadlam przed chwila, chyba nie myslisz ze zgrabne dziewczyny jedza tylko salate? ech....

Gość znawca piękna
dla mnie to mozesz sobie rabarbar zagryzac:P wybacz ale nie interesuje mnie to zbytnio:( powiedz szczerze grubasko ile wazysz i dlaczego az 140 kilo :)

Gość wuuuuzetka
widze, ze mam kontakt z polakami, tylko my potrafimy byc tak zawistni i zlosliwi, jak sie komus nie udalo, to mysla tylko o tym, by innym sie nie powiodlo, wazne by kogos kto sie ceni, kto jest szczesliwy, kto cos ma cos osiagnal zrownac z ziemia, zeby za duzo sobie nie wyobrazal, zeby byl nizej od was... ech tylko smiac mi sie chce... "wuuuzetka ty pasztecie" wiesz ze siedzac tu i piszac to moge powiedziec o tobie? udajesz znawce, a rzeczywistosc wyglada inaczej. kto w dzisiejszych czasach nie korzysta i nie ceni sobie internetu? znjadziesz kogos? skoro cie nie interesuje to idz powrzucaj innym, poprawisz sobie humor psujac innym nastroj co akurat mnie nie dotyczy bo znam te zachowania, waze polowe mniej, zreszta, co cie to interesuje....

Gość wuuuuzetka
widze ze znajdzie sie osoba ktory by podyskutowala o samotnosci kobiety samotnosci mezczyzny i zwiazkach, a moze ktos jeszcze wmowi mi ze waze 140 kg i mam czyraki na twarzy?

Gość 70kg
??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wuuuzetka a niech ten krytykant Cię pocałuje w wiesz co :P ile masz lat wuuuzetka, że tak rozpaczasz?

Cześć wuuuuzetka :) Obecnie mieszkasz w Polsce , czy na emigracji zarobkowej jesteś ? Nie przejmuj się tymi wpisami , tu na kafeterii należy posiadać psychikę słonia aby wytrzymać , należy się z tego śmiać i absolutnie nie brać do serca , zawsze ktoś się znajdzie i lubi aby \'zgnoić\' człowieka , musi coś napisać aby odreagować własne niepowodzenia , zatem uszy do góry i pozdrawiam :)

Gość wuuuuzetka
23 lata, jestem szczęśliwa bez faceta, ale brakuje mi miłości fizycznej i motylkow w brzuchu ;)

Gość znawca piękna
-kasieńka 😭 sama pewnie masz ochote wylizac tego tlusciocha co?:classic_cool: kuglarz skoncz pieerdolic farmazoniarzu bzdety:) kaffeteria i silna psychika jakos nie ida ze soba w parze ;) jeszcze dzisiaj nie zamknolem topiku wiec chyba zaraz trzeba bedzie wziasc sie w gars i cos nawywijac (trzeba odbic sobie niepowodzenia ((( :classic_cool: ))) )

Gość wuuuuzetka
znawco piekna, naucz sie ortografi, to sie w zyciu przydaje, zwlaszcza jak wyglaszasz mądrości takie jak tutaj ;) latwo uzywac pejoratywnych okreslen co? czujesz ze zyjesz prawda? kurcze, gdybys byl odrobine madrzejszy...

A ja lubię taki typ kobiet... zazwyczaj staram się zrobić wywiad czy wolna.... nawet jeśli zajęta i nie zainteresowana to i tak często jest to miło spędzony czas :-) ( przynajmniej dla mnie ) /pozdrawiam cieplutko ( pewnie się przyda bo śnieg ma spaść :-( )

Gość wuuuuzetka
Tomekk, nie obraź się, ale facet, który pisze "pozdrawiam cieplutko" nie ma u mnie szans. Facet to ma być facet, do cholery, a nie taki cipoń jak ty.

Gość znawca piękna
wuuuuzetka nie pieerdol glupot zapocona swiniaro, jestes zwalem smalcu i jeebie do ciebie sledziami bardziej niz kutra rybackiego:classic_cool: a fakt ze masz wysoce odpowiedzialne stanowisko jako pisuardessa w 2 gwiazdkowym moteliku nie oznacza ze pozjadales wszystkie rozumy :D chooj klade na ciebie i ortografie kaflaro 💤

\'znawca piękna\' , pochwal się ilu tatusiów miałeś , że taki mądry jesteś a może w burzę byłeś robiony ? Hahahahaha...............................

Gość wuuuuzetka
cięzko z kimś dyskutowac kiedy jest sie w pionie, a druga osoba w poziomie, podnies sie kolego to pogadamy, udanego wieczoru na kafe dzieki rowniez, was tez pozdrwiam, mieszkam w PL i rzeczywiscie trzeba miec dystans by przebrnąć przez kafeterie, ale jak to uodparnia ;)

Gość czytałm tylko pierwszy post
więc może się powtórzy.... kwestia wymagań to jedno..... moim zdaniem, jest inny ważniejszy problemik- podchodzenie do każdego poznanego faceta jak do potencjalnego partnra.... chodzi mi o takie podświadome ocenianie, w kategoriach "czy byłby dobrym mężem" ;) a faceci się boją i uciekają......

Gość znawca piękna
kuglarz synu parchatego zyda i zasyfionej rumunki odpowiem ci na to pytanie :) na pewno mniej niz ty :classic_cool:, szukaj dalej milosci na kaffeteri leszczu ;) moze ta tlusta krowa? kto wie :D staraj sie o jej wzgledy :classic_cool: wuuuuzetka w pionie to ty mozesz chapac do pyska moja knage, chociaz nie, pewnie bys ja wpieerdolila grubasko co? :D

Gość Ja jestem piekna madra
inteligentna i takiego samego mam meza.