Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akon fan

Czy biust naprawde może być kompleksem?

Polecane posty

Gość akon fan

bo moja koleżanka jest płaska, ogolnie duzo widze dziewczyn bez biustu, czy wam nachodzi mysl co facet mysli o waszym biuscie ?? Można przez to być nieśmiałym w stosunku do meżczyzn ?

Gość lawator
facet myśli głównie o cipce, potem oo tyłku, potem o udach ... na cycki rzuca się tylko młodzież.

Gość akon fan
no wydaje mi się że kobiety same się bardziej nakręcają z tym biustem niż faceci!

Gość onooooooo
Ja mam malu biust tzn nie jestem plaska ale tez nie mam sie czym zbytnio chwa;ic ale jakos nie jest to moim kompleksem moj chlopak mowi ze uwielbia moje [iersi i jestem z tego zadowlona a ze nie ogladaja sie za moim biustem faceci na ulicach to mi nie przeszkadza wystarczy tylko zebym zalozyla krotka spodniczke a juz sie gapia i moze jestm dziwnanie cierpie jak sie faceci za mna ogladaja-mnie to peszy!!!!

Gość bubabuba
a mi się wydaje, że masz racje... swoja droga jestem kobieta ;) i teraz jak o tym mysle, to rzeczywiscie... dziewczyny z duzym biustem sa jakby pewniejsze siebie :| Dziwne to to...

Gość bubabuba
mam taki sam i to nie jest moj kompleks :P przynajmniej moge spac na brzuchu :P ;)

Gość agghhh
na cycki zwraca uwage tylko mlodziez?? chyba sie troche pomylilas... CYCKI SA ZAJEBISTE:D:D a co do kompleksow to to samo co i z penisami... mam 14cm i co mam plakac? kobiety jecza z roskoszy, potrafie doprowadzic do orgazmu wiec co mam plakac ze nie ma 18??

Gość sdfsdf233
trudno spotkać dziewczynę z dużym biustem. Jak się dobrze rozejrzycie to dziewczyny albo mają małe cycki albo średnie. To naturalne że faceci mówią że lubią duże. Tak jak my - kobiety - mówimy że lubimy duże penisy. A czy w rzeczywistości jest tak samo? Marzenia marzeniami, a czy odrzucamy facetów którzy mają mniej niż 15 cm? Nie. Mojego faceta poznałam w necie, kiedyś powiedział że podobają mu się duże piersi. Ja mam raczej małe, a on za nimi szaleje. Ciągle je ogląda, całuje, dotyka, odsłania. Same widzicie że teoria to nie to samo co praktyka.

Gość 5533463
aghh---- to smutne że nie wiesz że kobiety można doprowadzić do orgazmu nie przez penisa, ale przez drażnienie łechtaczki. Dowód? Kobiety somalijskie, którym amputowano łechtaczki nie są już zdolne do orgazmu, mimo że uprawiają normalny sex. Więc chyba Cię oszukiwały te panny..... Ale nie martw się, znam wiele kobiet które udają, więc nie trafiasz na jakieś wyjątkowe.

Każda część ciała może być kompleksem, jak się tylko odpowiednio zakręcić. :o

mój biust raczej jest moim kompleksem...mam wrażrenie ze mężczyzna nie bedzie miał \'za co złapać\'.... :( czuje sie źle wśród dziewczyn z większym biustem....mam wrażenie ze wygladam przy nich jak mala dziewczynka a nie kobieta.

Gość bubabuba
Dziewczyny co jest z wami? No ja nie rozumiem tego i chyba nigdy nie zrozumiem... Ja ma male i co z tego? Mi z tym dobrze, w niczym mnie to nie ogranicza, nawet bluzki z dekoltem nosze... Ja nie wiem jak mozna miec takie problemy...

Gość a ile kosztuje
ja mamm 70A i nie martwie sie...no moze troche ale mysle ze kiedy moj facet je zobaczy nie zawiedzie mnie;)

@ a ile kosztuje a masz faceta? ja przy moim biuście na to nie liczę :O gruszki na wierzbie nie rosną.

Gość bubabuba
no ja mam chłopaka :| i mu sie podoba tak jak jest...

a ja nie mam. widze jak pogardliwym, głupkowatym wzrokiem na mnie patrzą. nie lubią drobnych.

Gość bubabuba
eh... sam sobie wkrecasz chyba... sa tacy co lubia, sa tacy co nie lubia...

Gość a ile kosztuje
tak,mam faceta:) Co prawda nie poznalam go na zywo bo pewnie nie byloby zadnych szans....Zaczelam z nim rozmowe na gg...on takpewnego dnia wyszukal z katalogu i podlaczyl sie do mnie....i musze powiedziec ze to nie jest jakis tam brzydki chlopak...przynajmniej dla mnie(bo rozne sa gusta).Tak wiec nie martw sie,zwsze jest szansa na poznanie fajnego,przystojnego faceta;)

Gość bubabuba
eh... czy wy macie po 16 lat? 3/4 moich kolezanek ma male czy srednio male i maja facetow...

Gość a ile kosztuje
ja mam 19 lat...prawie 20

Gość sally hansen
może może wystarczy wejść na ten topik

Gość a ile kosztuje
dlaczego nie wierzysz??

@ a ile kosztuje ja podobnie. w tym roku skończe 20 lat. od zawsze jestem sama. zreszta takie laski jak ja maja swój topic :classic_cool: prawda?

Gość a ile kosztuje
o kurcze...bo wpadne wkompleks...piersi tej dziewczyny z tamtego topiku sa chyba jeszcze raz takie jak moje...

@ a ile kosztuje a jak mam wierzyc w cos czego nigdy nie doswiadczyłam? bez przesady. na pewno nie jest każdemu dana.

Gość a ile kosztuje
wiesz...szczerze to pierwszy chlopak mna sie tak interesuje...nigdy w zyciu nie mialam innego...i jednak zaczynam sie bac jak on zareaguje skoro widze na tamtym topiku co niektore opinie ze tamte sa male...