Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akon fan

Czy biust naprawde może być kompleksem?

Polecane posty

oni wola takie pomiędzy....w każdym razie małych nie lubią, a przynajmniej taki typ urody jak mój n9e zdaje egzaminu. szkoda. bo jestem dos wrażliwą i czułą osobą. szkoda ze tylko ja o tym wiem, bo oni nawet nie chcą sie o tym dowiedzieć. po prostu nie podchodzą, nie zaczepiają. zostałam zupełnie sama. jest mi z tym źle. ryczeć mi sie chce.

Gość bubabuba
nie mam siły Cie przekonywac... masz swoje zdanie ja swoje... jak sie wyspisz to mysle ze bedzie tyci lepiej ;)

Manila... to Ty jesteś tą blondynką z fotek na gronie? (w profilu) Jeśli tak, to wybierz się do psychologa. :o Naprawdę...

Gość łojojojojoj
Manila jesteś bardzo ładna. Widzisz problem tam gdzie go nie ma!!!!

to tylko zdjęcia. dwa zdjecia na których wyszłam nieźle. chociaż na nich tez widać sporo. nos ma swój gabaryt i tego sie nie ukryje... :O i nie ma figury. a czemu to chyba nie musze tłumaczyć ;) psycholog nic tu nie da. on mi nie da czułości itp. :O

Gość bubabuba
oni maja racje...

Gość bubabuba
ze jestes za bardzo krytyczna wobec siebie i tym odstarszasz, albo szukasz na sile, albo masz nie taki jak trzeba charakter...

Kochana, jesteś bardzo ładną, zgrabną dziewczyną i masz miłą buzię. Chrzanisz jak potłuczona. ;)

Gość łojojojojoj
A Ty znowu swoje:O Wiesz co? Jestem dużo brzydsza od Ciebie, obiektywnie. Już dawno zrozumiałam że tu nie chodzi o wygląd. Że to nie on decyduje o tym że jesteśmy sami czy nie. Masz kompleksy. Weź się za siebie, bo może być problem. Pozdrawiam,

Gość bubabuba
Anusia

nie mam nawet czasu na psychologa. no i mam lepsze pomysły na tracenie pieniędzy. mi jest uczucie potrzebne, a nie pan bądź pani którzy beda mi mówili ze mam wierzyć w rzeczy które nie istnieją. nie lubię jak mi ktoś robi wodę z mózgu. całki juz mnie wystarczająco zmierzwiły na najblizszy czas :O

Gość bubabuba
masz racje... mnie nie slucha moze Ciebie ;)

Gość łojojojojoj
Aha, jeszcze a propos poprzedniej strony. To widać jak dziewczyna jest "spragniona" chłopaka. Oczy, zachowanie... I to odstrasza, oni boją się desperatek.

Gość bubabuba
no to własnie pisze o tym caly czas...

???? problem to jest :( ale nie ze mna tylko z moim wyglądem. ja wiem czego chcę! ale on mnie olewa i traktuje jak małą dziewczynkę. nie szanuje mnie tym samym.

Gość łojojojojoj
Przepraszam, ale po prostu nie mogę czytać jak po prostu ładna dziewczyna żali się na kafe że nie ma powodzenia i pisze że to z powodu wyglądu. :O

@ łojojojojoj oczy? lol :D zachowuje sie biernie.nie mam zamiaru sie poniżac po raz kolejny ;) koniec tego dobrego. teraz nic nie robię.

Weź się w garść, dziewczyno. Jesteś jednym wielkim kompleksem, a to bardzo utrudnia kontakty z ludźmi. Jestem prawie pewna, że odstraszasz facetów swoim złym nastawieniem do siebie. Idę spać :) trzymaj się!

Gość łojojojojoj
Z czego się śmiejesz?;) To widać po spojrzeniu. przynajmniej ja to widzę.

oni rzdko kiedy ze mna rozmawiają. nie znaja mnie. bo nie chcą. nic na siłe :O

Gość łojojojojoj
Biernie? Powodzenia, naprawdę przyda Ci się:) A psycholog wcale nie jest konieczny. Pod warunkiem że porządnie ale to porządnie weźmiesz się za siebie. Bo nie będzie lepiej. będzie gorzej, jeśli sobie z tym problemem nie poradzisz.

@ łojojojojoj no i co w moim widzisz? lol :D poza tym oni mi sie nie przyglądaja na tyle. zauważyłabym to :classic_cool:

@ łojojojojoj tak. a jak? juz pare razy dosałam tzw. kosza, bo okazywałam zainteresowanie. teraz nic nie robię jako pierwsza. więc nic nie ma ogólnie

Gość łojojojojoj
Nie znamy się w realu, na zdjęciu tego się nie wyczuwa. nie jestem wróżką, jestem po prostu wrażliwa i widzę takie rzeczy. Poza tym chyba się ze mnie nabijasz. Nara

@ łojojojojoj nie. dlaczego tak uważasz? moze po prostu samotnośc mnie juz umęczyła. od zawsze jestem sama.

Gość łojojojojoj
Miałam iść ale odpowiem. Ja też jestem sama od zawsze i jestem starsza od Ciebie. I brzydsza, mam masę kompleksów i jestem nadwrażliwa. To nie licytacja, wiem, ale pomyśl że musisz coś zrobić żeby poczuć się bardziej wartościową osobą, że jesteś piękną dziewczyną. To nie stanie się z dnia na dzień, ale musisz to zrobić, bo będzie coraz gorzej. 70B to akuratny biust - nie zwisa, jędrny itp. Masz mały biust? Nadrabiaj super ciuchami, fryzurą, pewnością siebie, uśmiechem. Ty przyciagasz pogardliwe spojrzenia tym jak się kulisz, wstydzisz swojego biustu. Każdy robi błędy, Ty też parę razy się sparzyłaś. Ale to nie powód żeby przestać próbować. Chcesz w wieku 40 lat powiedzieć: mam 40 lat i nigdy nie miałam chłopaka? wątpię. Może źle piszę, nie wiem. Pozdrawiam

@ łojojojojoj więc wiesz jak to boli. dziwie sie że mnie nie rozumiesz. i wierz mi że to sa tylko zdjęcia. nie twierdze ze wygladam zupełnie inaczej, bo zdjecia nie były poprawiane ani nic - one juz same w sobie maja to do siebie że wyglada sie na nich jednak inaczej niz w rzeczywistości. mężczyźni sa przebiegli i maja troche wyobraźni. dobrze widza co biorą. fryzura itp nic nie daje. a stroje to juz na pewno nie. mozna sie tylko wygłupić. próbowalam. 🌻