Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaa tzn. ja

Moj chlopak!!!!

Polecane posty

Jestesmy razem prawie 5 lat jestem z NIM bardzo,ale to bardzo szczesliwa jest dla mnie naprawde super mezczyzna-pomimo ponoc duzej roznicy wieku tj.4 lata dogadujemy sie swietnie, kocham GO niesamowicie i niektorzy z moich znajomych dziwia sie, ze potrafie byc tak dlugo z jednym facetem, ale czy to takie dziwne?a moze zle?czy moze cos innego?ja mam 21 latek a MOJ MIS 25, a co WY o tym sadzicie? naprawde jestem jakas dziwna?ja czuje sie z NIM swietnie, wiec sadze, ze nie ma sensu robic to co inni radza-mowiac, ze niby POWINNAM SIE WYSZALEC A NIE CALE ZYCIE SPEDZIC Z JEDNYM FACETEM!!!Jestem dziwna????????????

Gość nie nie jestes dziwna
Jestes tylko srednio inteligentna. :)

Gość idź spać

Gość nawet nawet
jestes bardzo dziwna, widac ze nie doroslas do normalnego zwiazku skoro tak uwazasz. Zal mi tylko goscia z ktorym jestes, ciekawe czy wie ze masz takie dylematy

a niby czemu jestem srednio inteligentna???ja wcale nie zamierzam sie z NIM rozstawac bo poza NIM swiata nie widze zadalam pytanie czy ci ludzie ktorzy mowia ze powinnam sie wyszalec maja prawo w ogole cos takiego mi mowic prosto w oczy (mnie to boli!!!!)

Gość to może im o tym powiedz...

Gość bartek12345
Pustaki z was laska ma problem sam tak mialem jak kumple mowili jak mozesz stukac non stop ta sama laske dobijalo mnie to choler... az w koncu przestalem sluchac innych i tobie tez tak radze wrzuc na luz i nie sluchaj ludzi!!!!zazdroszcza i tyle!!!zycze powodzenia

Gość jak ktoś mówi
duża różnica wieku 4 lata i o mężczyźnie mówi MIS to napewno inteligencją nie grzeszy :-0

Gość nikaaaaaaa
hej, ja cie swietnie rozumiem mam prawie21 lat moj chlopak przwie 24 jestesmy razem od 5 lat i jest cudownie. !!!!!!!!!! teraz planujemy wspolna przyszlosc:)

no, tez tak uwazam. chyba nadwyrezasz troche swoja dojrzalosc, to po pierwsze. po drugie gratuluje temu, ktory trafnie ujal to o roznicy wieku i MISIU:D a poza tym szkoda mi tego kolesia - skoro tak bardzo ci na nim zalezy i kochasz go ponad zycie, to po chOOy ci sie upewniac, czy to normalne? kochasz=masz w poopie opinie innych=jestes szczesliwa=nie masz watpliwosci. tymczasem ty nie masz chyba wystarczajaco rozumku. ale to przyjdzie z czasem, kiedys musi:o

Gość nikaaaaaaa
i powiem ci ze ja wsrod swoich znajomych blizszych czy dalszych nigdy nie uslyszalam ze przeciez moge sie wyszalec, jest cudownie i po co to zmieniać, negatywne opinie slysze tylko na roznych forach, a penie ci co sie tak rozpisuja negatywnie na ten temat nie przzyli jeszcze tak dlugiej i codowniej milosci, no bo w sumie to wychodi na to ze jesli jestem dlugo z chopakiem i estem mloda to powinnam z nim czym predzej zrewac i sie wyszalec?? no smieszne prawda??

Gość ona tzn.jaaaaa
hey!!!widze ze jestes pierwsza osoba ktora potraktowala mnie powaznie wiesz mi chodzi o to ze planujemy juz wspolne zycie tzn.chcemy razem zamieszkac ale bardzo dobijaja mnie opinie moich walnietych znajomych (podkreslam nie sa moimi bliskimi znajomymi)jak mozna sie bzykac z jednym facetem przez cale zycie?"itp jak w ogole moga tak mowic prawda?

Gość ona tzn.jaaaaa
tu poprostu chyba w ogole malo madrych ludzi jest!!!!wiesz mi chodzi o to jak delikatnie nie urazajac innych powiedziec ze ja nie potrzebuje sie wyszalec ze jestem szczesliwa i za,mierzam w niedlugim czasie rozpoczac prawdziwe zycie z moim MISIEM z czego tez sie tutaj smieja ze GO tak nazywam ale sorry ja razem z moim chlopakiem mowimy do siebie pieszczotliwie i nie widzimy w tym nic zlego a Ty?

Gość peszek in love
to wspaniale ,ze jestescie ze soba i niechcecie tego zmieniac :) gratuluje i odstaw te dziwne mysli

Gość nikaaaaaaa
no ja cie doskonale rozumiem mam tak samo jak ty i to jest cudowne i nie potzreba mi tego zmienia, zreszta widze ze tobie tez nie. a glupim gadaniem sie nie przejmuj to tylko zazrosc po glupia maską.

Gość nikaaaaaaa
peszek in love popieram w 100%

myslisz? mow do mnie Misiu bo skonczy sie dzien dziecka i w PiSdu pojde do innej:D ale tylko na jedna noc ;D

Gość nikaaaaaaa
frikka chyba brak ci milosci

Gość nikaaaaaaa
frikka, nie masz chyba do kogo mowic tak pieszczotliwie i dlatego sie dogadujesz glupio

Autorka topicu jest zastraszana Dlaczego jeszcze jesteś z tym tyranem

Gość ona tzn.jaaaaa
odpiernic sie debilu bo ja Cie zastrasze

Gość nikaaaaaaa
he-man lecz sie

nikaaa akurat od 4lat mam wiec nie trafilas;) no ale przyznaj mi racje, skoro tak mocno go kocha TO PO JAKA CHOLERE w ogole sie przejmuje jakimis opiniami?????? i w dodatku sama podkresla, ze to nie sa jej bliscy znajomi!!! wiec....nie wiem, moze za stara i glupia jestem, ale JAKI JEST PROBLEM?!? uwazam ze niepotrzebnie sie nimi przejmuje, ale zastanawia mnie fakt czy te glosy znajomych stanowia dla niej naprawde tak wielki problem, zeby upewniac sie, ze jest w tym normalna??? skoro kogos kochasz, to najwazniejszy dla ciebie jest zwiazek i relacje miedzy wami, a cala reszta idzie do kosza!

Gość nikaaaaaaa
a wiesz wlasnie spotkalam sie z postami ze kobieta jest w zwiazku od 25 lat i to jest jej jedyny i jest jej z tym swietnie, znow droga dziewczyna jest mezatka od 6 lat i tez byli dla siebie piersi czego zycze i nam :)

Gość nikaaaaaaa
frikka no tak z tym sie zgadzam i onaaaaaaaa pewnie tez niedlugo dorosnie, ja bym miala w d*pie opinie innych, no chyba zeby moj chlopak sie tym martwil wtedy by bylo cos nie tak, ale przyznaj ze tez sama ostro wyjechalas z opinia

no dobrze, dobrze, za ostro troche, przepraszam autorke;) no ale mnie s3ela takie cos czasami:o nikaaaa tez wlasnie czytalam te posty:D ja mam 26lat i mialam 2, ale nie zaluje;) no i ten 2gi, obecny zreszta, bedzie juz do konca zycia chyba:D czego i wam zycze rowniez;)

Gość ona tzn.jaaaaa
dobra spadam mam gdzies opinie iinnych kocham kochalam i kocham bede do konca swiata!!!!a czy doroslam to powiem tak :jestem studentka uniwersytetu pracuje zarabiam mam wlasne mieszkanie wiec jestem dorosla wiec sie o mnie nie martwcie poprostu zacznijcie myslec!!!!

Gość nikaaaaaaa
frikka no juz sie troche milej zrobilo, no masz racje troche bez sensu jest pytanie sie ludzi czy takie cos jest normalne ale wydaje mi sie ze autorce to wlasnie wydaje sie normalne tylko ma mieszane uczucia przez tych ktorzy jej zazdroszccza takiej milosci. ja sama zamiescilm post taki tyle ze moje pytanie brzmialo czy duzo jest takich par jak ja??