Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaa tzn. ja

Moj chlopak!!!!

Polecane posty

Gość nikaaaaaaa
ona tzn ja i tak trzymac!!

Gość nikaaaaaaa
no a FRIKKA mam pytanie

Gość nikaaaaaaa
czy czułaś jakas ogromna roznice wtedy jak mialas pierwszego a potem jak z drugim spalas?

Gość nikaaaaaaa
o ja jakos wogole nie mysle o wyszaleniu sie, po co soro tak mi dobrze :D

nikaaaaaaaa No blagam cie, pierwszy post: mam 21 latek, post ostatni : \'jestem studentka uniwersytetu pracuje zarabiam mam wlasne mieszkanie wiec jestem dorosla\' ale dobra, nic juz nie komentuje, jestem neutralna i w ogole juz cicho:D p.s. tylko dodam ze ja w wieku 26lat rozmyslam nad wzieciem kredytu mieszkaniowego na 30lat ;) ale nic nie mowie;)

Gość nikaaaaaaa
szczerze to tez mnie o troche zdziwilo:d 30lat ?? jeju to cala wieczność:D

Gość ona tzn.jaaaaa
a ja mam wlasne mieszkanko i sadze ze to normalne wiec sie tak nie dziw a skad mam na mieszkanie nie powinno Cie interesowac mam i koniec moi Rodzice sie o mnie troszcza i tyle!!!!a od 2 lat sama na siebie zarabiam jako sekretarka w kancelarii adwokackiej i dobrze mi z tym pa

hehe:D domyslam sie ze nie pytasz o pokrewienstwo dusz:D roznica byla chociazby w tym, ze ten drugi jest totalnie inny fizycznie;) pare razy zlapalam sie tez na tym, ze porownywalam ich ale szybko mi to przeszlo;) no i wlasnie tez nie mam czegos takiego, ze potrzebuje sobie poprzebierac (chociaz lata juz nie te:D ) Jest mi dobrze, czuje sie przy nim pewnie i tak jest fajnie. ale wracajac do twojego pytania, troche bylo dziwnie, jakos nieswojo z uwagi na to, ze znowu musialam sie dostosowac Chodzi mi o to, ze znowu pomyslalam o swoich kompleksach, czy on je zaakceptuje, czy nie, czy bede mu odpowiadac, a moze woli wieksze itp :D ale szybko rozwial moje watpliwosci i jak narazie jest ok;) a jezeli pytasz o czysto fizyczne aspekty to czulam, zmiana na lepsze o 180% ;)

aha, czyli cos na zasadzie: jestem dorosla, rodzice kupili mi mieszkanie? :o nie wtracam sie, tylko dziwie. dobra, koniec topiq o doroslosci;)

Gość ona tzn.jaaaaa
tak Rodzice mi kupili a to cos zlego?co mialam mieszkac katem u kogos czy co? a co do kasy to powoli im splacam tak dla zasady nie mysl ze jestem rozpieszczona lalka paaaaaaaaaaaaaaa

Gość nikaaaaaaa
frikka, eeee no to ci sie udalo, ja pgdybym miala jakies zastrzerzenia czy to w seksie czy w chrakterze partnera to bym sie zastanaiala nad zwiazkiem, kurcze nie tak to mialao zabrzmiec, gdyby mi nie odpowiadalo cos sekscie z chlopakiem to moze i bym sie zastanawiala nad tym jak to jest z innym , ale jestem tak sczesliwa ze przeslania mi to caly swia ( no nie dolsowanie) :D sekretarka w kancelarii adwokacka bez zadnego wyksztalcenia?? no ladna korupcja sie szerzy no ale to nie od dzis:)

no nie? i NIE POWIEDZIALAM ze len, tylko odnioslam to do dojrzalosci. KONIEEEEEEEC bo szlag mnie trafi zaraz. nikaaaa ale to jest tak, ze z pierwszym bylo mi dobrze, ale po rozstaniu okazalo sie, ze moze byc jeszcze lepiej;) nie jestem perfida :D

Gość nikaaaaaa
frikka no tak :D:D:D:D:D:D:D:D:D no i ciesze sie ze wyszlo ci na lepsze, hehe ja nie ma czego zalowac bo dopoki nie sprobuje z innym nie bede wiedziala ze z tym pierwszym bylo gorzej, a po coz mi to wiedziec, jak teraz jest cud miod i malina poprostu!! :D:D:D:D zamotalam ale chyba wiesz o co chodzi :P

Gość nikaaaaaa
aaaaaaaaa i kazdemu zycze takiej cudowniej milosci ! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Gość ona tzn.jaaaaa
oj wy zazdrośnice paskudne wredne przestance! Co z tego że ja mam tak wiele i kocham ponad życie mojego misiaczka? a wy nic! jak będę chciała się wyszaleć to zrobię malutki skoczek w boczek i tyle a miśkowi MOJEMU nic nie powiem bo go bardzo kochamMOJEGO MIŚKA!

Gość ona tzn.jaaaaa
oj o co Ci chodzi co?

Gość ona tzn.jaaaaa
a niby z kąd będzie miał się dopwiedzieć coo? ja mu przecież nie powiem

Gość ona tzn.jaaaaa
ja już wszystko wiem jesteście zazdrosne że mi wyszło w życiu że mam super mieszanko łądne mebelki MOJEGO MIŚKA kochanego chodzę na uniwerek do pracki miłej fajnej wogule mi się zajebiście wszystko układa no coż zdarza się tylko dręczy mnie to że młoda jestem i cały czas jestem z jednym facetem

no teraz zwalilas na maxa po calosci, az mandarynka ekran oplulam. no to wlasnie udowodnilas, ze kochasz ponad zycie, brawo. \'jak będę chciała się wyszaleć to zrobię malutki skoczek w boczek i tyle a miśkowi MOJEMU nic nie powiem bo go bardzo kochamMOJEGO MIŚKA!\'\' Jestes mistrzynia po prostu, teraz zaczynam zalowac tego twojego Misia. \'\'a niby z kąd będzie miał się dopwiedzieć coo? ja mu przecież nie powiem\'\'. zal sciska mi mozg. buheeheh, co do zazdrosci - nie rozsmieszaj:o

Gość ona tzn.jaaaaa
odę lulu i przytulić się do MOJEGO MIŚKA kochanego i pomyślę co dalej

Gość ona tzn.jaaaaa
pff za bardzo mnie kocha a ja JEGO

Gość ona tzn.jaaaaa
z tym skokiem w bok to jeszcze nie wiem przemyślę to bo skoro znajomi tak mówią to musiu w tym coś być bo chyba lepiej teraz zdradzić niż po ślubie... cóż noc przemyśleń mnie czeka Dobrze że przy MOJIM MIŚku

Gość ona tzn.jaaaaa
on też ma kasę i nie musi mieć mojej poza tym ma fajne auto

Gość ona tzn.jaaaaa
pff a twoj jak się urodziłaś weż przestan wogule jestes ordynarna i prymitywna i zgorzgniała

nie no nie moge ;) ;) ;) to musi byc podszywac bo ja nie wierze co ta laska mowi;) ;) ;) \'i ma fajne auto\' ----> CO TO MA KURWA BYC??? z tym skokiem w bok to jeszcze nie wiem przemyślę to bo skoro znajomi tak mówią to musiu w tym coś być bo chyba lepiej teraz zdradzić niż po ślubie... ------> prowokacja, na bank To jest kurwa niemozliwe zeby normalny czlowiek cos takiego napisal;) ;) ;)

Gość ona tzn.jaaaaa
ej nie bądź bezczelna!! sugerujesz że jestem nienormalna?

Gość ona tzn.jaaaaa
o matko nie wiem o co ci chodzi ja mam mieszkanie on auto i sie uzupelniamy! a to co dalej zrobie to moja sprawa