Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaaaaaa

dziewczyny, z iloma chłopakami spałyście??

Polecane posty

Gość przyjaciółka ze szkolnej ławki
z Sebastianem Molem

Gość nikaaaaaaa
pierwszy facet satysfakcjnuje , chyamnie nie zrozumialas, jesli cito sprawia przyjemnisc to smiej sie dalej :D

Gość Bobolandia
wy dziewuchy dziewice kompetnie sie nie znadzie jak zainteresowac soba faceta. Ja mam piekne dlugie wlosy, spory biust i seksownie sie ubieram. I moge miec kazdego. Poza tym uwielbiam uprawiac seks!

Gość LUDZIE_21
14 lat i jeden sam ...... mąż od 12 lat.... i nie ma potrzeby większego szleństwa - można szaleć z mężem.

Gość 26 latek mam
do tej pory 3 teraz jest 4 i mam nadzieje ostatni

Gość Ben123
"Ja uważam, ze to juz jest indywidualny wybór kazdego człowieka jak chce postepowac, co robic? z kim robic?" ale taka osoba powinna byc szczera ze swoim partnerem i powiedziec, co robila wczesniej. Bo napewno ktos (bez wzgledu na plec), kto byl powsciagliwy w tych sprawach, nie chce miec partnera/partnierki - dziwki/dziwkarza.

Gość ja jestem NIEATRAKCYJNA
i jak BOBOLANDIA daję sią każdemu. Nawet nie wiecie, jak to podnosi moja samoocenę :classic_cool:. Polecam wszystkim brzydulkom, seksić się gdzie popadnie. SPRAWDZONE

Gość nikaaaaaaa
LUDZIE_21 No i to jest dobry przyklad!!!!

Gość do 26latek
wg niektórych na tym forum jesteś już dziwką bo sypiasz teraz z 4 facetem a nie masz 30 :D :D :D

Gość nikaaaaaaa
Ja naszczescie nie jestem jakas tam brzydula i nie potrzebuje sie dowartoscowywac a azego co piszesz tyczujesz sie niedowartosciowana heheh, wspolczuje :D:D:D:D

Gość w sensie spalam
czy kochalam sie??? bo to roznica mozna spac w jednym lozku na jakims obozie, na jednym materacu pod namiotem itd :P

Gość ****malaria****
Ja tez nie jestem brzydulą i nie potrzebuje sie dowartosciowywac tym, ze sypiam z kim popadnie i gdzie popadnie. Z drugiej strony to znowu nie mam o sobie zbyt wysokiego mniemania. Jestem swiadoma swoich zalet i wad i lubie siebie, jestem szczesliwa sama ze soba i nie jestem zakompleksiona szara myszka. I zgadzam sie z osoba, która wyżej napisała, ze mozna szalec z męzem :)

Gość z żadnym

Gość 26 latek mam
nie zapomnij ze niektorzy na forum sluchaja radia maryja ;) a ja za dziwke sie nie uwazam bo nigdy nie robilam tego za pieniadze to po 1 a po drugie z zadnym przypadkowym typem

Gość beata69
Ja z 4, ale tak naprawdę jak doliczyć tych z Londynu i z Torunia to będzie tak z 10

Gość belcia7
do 26 latek mam Jeśli fascynował Cię jego prestiż, nie on a to, co wokół to jednak był to sex za kase, ale utajnione

Gość 26 latek mam
nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi ale mialam na mysli ze to byl sex w dluzszych zwiazkach i na pewno nie interesownych

Gość ****malaria****
a jesli jakas kobieta była męzatka 3 razy... i z kazdym małzonkiem doszło do konsumpcji malzenstwa... a powiedzmy nie ma jeszcze 30 lat, tak jej sie w zyciu ułozyło... to ona tez jest dziwką? bo miala 3 a nie skonczyla 30 lat?

Gość do 26latek
zgadzam się z Tobą w 100proc :) i nie wierzę naprawdę w to, co czytam.. szok

Gość jak do tej pory z jednym...
...i nie chciałabym,żeby to się zmienilo

Gość belcia7
jesli wyszła za mąz dla oparcia - kasy tak jest dziwką nie wazny wiek i ile związkow wazne jakie miała intencje

Gość do 26latek
malaria - z waszego forum wynika, że jest

Gość nikaaaaaaa
****malaria**** dziwka to taka co rozdaje na prawo i na lewo, taka co mila meza to sie nie zalicza do tego , tylko troche mozna by powiedziec ze troche niezdecydowana :D

Gość cytat proszę
"Dla mnie "kobieta", ktora miala wiecej niz 3 partnerow to zwykla szmata, kompletne zero, nic nie warte scierwo, ktore moze sluzyc tylko do ruchania. Taką szmata, nawet podlogi sie nie powinno czyscic" oto wypowiedź pana Bena reszta forumowiczek mu przyklasneła więc mamy nową definicje dziwki

Gość 26 latek mam
belcia7 Ty to chyba jestes jedna z tych od Rydzyka, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ile jest malzenstw z rozsadku i czy naprawde uwazasz ze te wszystkie kobiety- zony to dziwki bo np. wziely slub dla dobra dzieci (w sensie zabezpieczenia materialnego)

Gość do 26latek
bo jej pewnie taka żona - dziwka nie chce faceta oddać i musi się biedna jak zwykła kochanica po motelach włóczyć :p

Gość Ben123
cytat proszę - szkoda, ze nie zacytowalas tez dokoczenia, ze roznie sie w zyciu uklada. I chodzilo mi o seks bez zobowiazan, a w extrymalnych przypadkach, ze nawet kobieta nie zna imienia faceta. p.s. wiedzialem, ze mnie ktos "wyzwie" od sluchaczy radia maryja. Bo jak ktos nie wywija kutasem na prawo i lewo to odrazu musi byc fanem Rydzyka. Smiech na sali.

Gość 26 latek mam
szkoda slow, mysle ze wyzwanie od fana Rydzyka jest slabe w porownaniu do wyzywania porzadnej kobiety od dziwki

Gość 20 latka...
z dwoma.drugi jest do dzis.pierwszy byl pomylka,nieudana miloscia.rozstalismy sie w bolu i zlosci.a teraz jestem z kims kogo kocham i kto kocha mnie,teraz juz chyba tak naprawde:)