Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna zaniepokojona

NIC NIE MAM do MLODZIUTKICH MAM jeśli mają trochę oleju w głowie

Polecane posty

A takich jest mało.Oczywiście nie obrażając pozostałych. A chodzi mi dokładnie niedojrzałość. Po pierwsze czemu się nie zabezpieczają.szkoda młodych lat (mówię tu o 15,16,17,18 latkach. Znam przypadki że niejedna w 7 miesiącu skakała po schodach żeby juz ją wzieło i żeby już urodzić.To jest nieodpowiedzialne i niebezpieczne dla dziecka jak i dla niej (zresztą też dziecka) {18-tki mogę tu wyłączyć.} Mogłabym dać więcej przykładów z którymi sie zetknęłam ale po co,serce boli ja się słyszy że zdrowo urodzonego noworodka znaleziono martwego w śmietniku,a tyle ludzi pragnie dzieci.:(

Gość Elol
jezeli ktos jest młodziutka matka, to nie ma w tym momencie ani kropli oleju w glowie!! nie ma szans.. wszystko wyparowalo

nastepna prowokacja,w ktora niesty ;)nie dam sie wciagnac ,pozdrawiam wszystkie mlode i starsze mamusie:)

Jeśli chodzi o mnie to jestem szczęśliwą mamusią która rozumie zew macierzyństwa ale nie pojmuje chęci posiadania dziecka dla kaprysu i nie jest to żadna prowokacja. Musiałam powiedzieć co myślę bo szlak mnie trafia jak widzę co się dzieję. Zaznaczę że nie czytam topików o młodych mamach,ja się z tym spotykam na co dzień.

Gość nanaska
ja jestem mloda matka moj synek ma 2 latka ja 21 mieszkamy sami z partnerem nie chcemy slubu jestesmy razem prawie 5 lat sama zajmuje sie synkiem i nikt nam nie pomaga dajemy rade wystarcza nam na normalne zycie ja mam wyksztalcenie srednie i jestem na wychowawczym jestesmy szczesliwi i kochamy sie . matka matce nie rowna jedna majac 17 urodzi inna majac 25 usunie bo na dziecko ja nie stac ale na aborcje tak bo to jednorazowy wydatek i przeciez nie jest regula ze mlode matki zostawiaja dzieci na smietnikach w wiekszosci to obowiazek wychowania dziecka przejuja rodzice maloletniej

Gość nanaska
ja jestem mloda matka moj synek ma 2 latka ja 21 mieszkamy sami z partnerem nie chcemy slubu jestesmy razem prawie 5 lat sama zajmuje sie synkiem i nikt nam nie pomaga dajemy rade wystarcza nam na normalne zycie ja mam wyksztalcenie srednie i jestem na wychowawczym jestesmy szczesliwi i kochamy sie . matka matce nie rowna jedna majac 17 urodzi inna majac 25 usunie bo na dziecko ja nie stac ale na aborcje tak bo to jednorazowy wydatek i przeciez nie jest regula ze mlode matki zostawiaja dzieci na smietnikach w wiekszosci to obowiazek wychowania dziecka przejuja rodzice maloletniej

Gość nanaska
coz to cala dyskusje diabli wzieli?? co sie tak czpiacie tej -nowa 346

Gość 36 latka
ja urodziłam dziecko majac 18 lat dzis mam 36 i wcale sie z tym co piszecie nie zgadzam dałam rade ze wszystkim dzis mam wszystko o czym wiele strych mamus moze pomarzyc Czyli nie ma reguły

nanaska dzieki ,ze chociaz ty sie za mna wstawilas ,pozdrowienia dla twojego bobaska:)

Gość 36 latka
takie głupie teksty pisza bezpłodne podstarzałe panny nie przejmuj sie nowa

Gość 36 latko
A co ty takiego masz o czym większośc starych mam może pomarzyć?

dzieki Tobie rowniez 36-latka:) milo miec kogos po swojej stronie i jak widac jestes przykladem wzorowej mlodej mamusi:)gratuluje ci ze tyle w zyciu osiagnelas.

Gość tez zainteresowana
Byc może osiągnęła byc może nie. Napisała bardzo ogolnikowo, poczekamy na dokładniejsze relacje, jak już mam zazdrośćić to chciałabym przynajmniej wiedziec czego.

Gość nanaska
to okropne matka bedzie jechala na matke ale po co ??sa mlode wpadki i te czterdziesto letnie ktore maja juz odchowane dorosle dzieci nie ma dobrego wieku na dziecko zawsze jest cos dzieki za pozdro bobas chory

Gość do kolejna zaniepokojona
ona mierzy wszystkoch jedną miara. Szkoda słów i nerwów do niej

Gość to uwazaj 36 latko
Bo zżeby tradycji rodzinnej stało sie zadość, to zaraz twoje juz 18 letnie dziecię, powinno obdarowac cie dorodnym wnukiem. I znowu pieluchy, czy tego mamy ci zazdrościć, czy tedo chciałabys i oczekujesz od własnego dziecka?

Gość 36 latka
haha napisz czego bys chcciała a ja ci napisze ze to mam pytaj

Gość 36 latka
moje dziecko ma 18 lat jest dorosłe i moze robic co uwaza za stosowne jej zycie jej sprawa

Gość toto
Tak uważasz, kochana? Ja bym chciała podróżować po świecie i zrobić karierę naukową. Oczywiście, zaraz mi napiszesz że Ty to masz. Nie wszyscy marzą o pieluchach :o

Gość toto
I pozdrów ode mnie prawnuczki, których się pewno za kilkanaście lat doczekasz :P

Gość nanaska
skad w was tyle jadu kobiety jej sprawa jesli zostanie babcia przeciez to nie tragedia

To ona sączy jad, ja odpowiadam jej językiem. Żeby zrozumiała. :P

Gość czytac nie mogę
Niedobrze sie robi jak czytam o robieniu kariery i podrózach.Twój wybór.Uwielbiam młode matki-są wyluzowane i nie robią miliona problemów z własnego macierzyństwa,są zdecydowanie bardziej samodzielne,niz podstarzałe mamusie.Potrafia robić studia i zajmowac sie dziećmi. Dodam,ze jestem duzo starsza od was

Ona nie ona, czy inne nastoletnie mamusie - miesza mi się. Dostosowuję się do poziomu dyskusji. :)

Gość
czytac nie mogę......... masz racje

Gość nanaska
biedna kobieta musi sie wygadac ale tak ja zzera zazdrosc ze nie potrafi inaczej

Czy wam się naprawdę w tych głowinach nie mieści, że ktoś może nie pragnąć dziecka? Net-ar, a kiedyś cię lubiłam... :o

Gość
a czy bycie babcia to wstyd? osobiscie wole byc babcia w wieku około 40 niz mamusia która wyglada na babcie hahahhahahahhahahahhah

Gość
a juz mnie nie lubisz ? no cóz......szkoda

Gość Zazdroszcze Ci 36 latko
Tak to prawda, trzeba pozazdrościc tego luzu, i chyba tylko tego, powiedziec o swoim 18 letnim dziecku, dorosłe jest, niech robi co chce jego sprwa, FANTASTYCZNIE> Moze pić, ćpać, krasc, wyprowadzić się z domu, przestac kontynuowac naukę, a taka mamusia ma to gdzis bo 18 latek jest juz dorosły, jego sprawa.